Alfa Romeo staat vierkant achter Kroymans

Auteur: , 7 Reacties

Eind augustus hadden het bericht over de Alfa Romeo dealervereniging die in de clinch lag met importeur Kroymans, omdat deze laatste flink de bezem door het aantal Alfa Romeo dealers wil halen. Hierbij zijn de pijlen vooral gericht op de dealers die Alfa-Romeo "erbij" doen.

Toen vroeg de dealervereniging met voorzitter Cas Gorris, zich nog af of dit idee wel volledig wordt gesteund door Alfa Romeo, of dat dit slechts een plannetje is uit de koker van de importeur onder leiding van Henk Salomons. De dealervereniging wilde weleens van Alfa Romeo zelf horen dat deze plannen worden gesteund.

Dat is nu gebeurd. Alfa Romeo topman Antonio Baravalle heeft in Parijs een grote delegatie van de Nederlandse dealers toegesproken en ze vertelt dat de fabriek vierkant achter de plannen van Kroymans staat. De topman heeft uitgelegd dat de plannen van Kroymans passen in het beleid dat Alfa Romeo in Europa voert en dat is zo snel mogelijk orde op zaken stellen. De dealers zouden nu meer begrip hebben voor de plannen. (bron: automotive-online.nl)7 reacties

Goed nieuws, gooi de knuppel er maar overheen.
Zo is dat… eindelijk respect voor het merk… (nieuwe 8C gezien?)
@henkie

Je hoeft van mijn geen respect te hebben voor “het merk” zolang je maar driemaal daags met je hoofd richting Milaan knielt.
@Karaya

Maakt mij niet uit.
Het schopt mij tegen de benen dat een merk met zo’n kennis en historie als 2e merk bij een aantal van die cowboys staat. We praten hier niet over een Kia..
@henkie

:wink:
Ik sta er persoonlijk 100% achter!!!
Als daar de arrogantie ook minder word als bij van doren en flop???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).