Smart Fortwo met SSMCS

Auteur: , 5 Reacties

Veel auto modellen worden voordat ze zijn onthuld, krampachtig gecamoufleerd. Je ziet eigenlijk nooit dat een model na z'n onthulling nog wordt gecamoufleerd. Dat is een ander verhaal met deze Smart Fortwo. Deze Smart is uitgerust met SSMCS, wat staat voor "Super Stealth Mode Camouflage System".

Middels dit systeem verdwijnt de Fortwo onopvallend in straatbeeld en wel vermomd als candybar automaat. Superhandig, want daardoor kun je je Smart werkelijk overal parkeren, zelfs tot op het perron van de metro of trein. Nooit meer parkeerproblemen dus. Briljant!

Check it out…

(via motorpasion.com)5 reacties

leuk, i.p.v. geld te betalen voor een parkeerplaats verdien je er nog aan ook ;)
@ dekster kijk even de laatste secondes van et filmpje ;)
Goed gevonden, zou het ook werken met een Vectra station? Dan koop ik er eentje!
Best wel smart van Smart. ;)
LOL… nog een smart brabus ook :D

leuke commercial;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).