Peugeot 207 CC ePure in Parijs en nieuwe spyshots

Auteur: , 9 Reacties

Begin deze maand hadden we al een gedetailleerd bericht over de Peugeot 207 ePure, met daarbij tevens de aankondiging dat hij in Parijs te zien zou zijn. Natuurlijk hebben we toen niet gelogen, want de ePure was erbij en had in Parijs een dubbele functie.

Peugeot presenteert hiermee zijn vorderingen op het gebied van de zero-emission brandstofcel, maar tevens laat Peugeot met ePure zien hoe de nieuwe 207 CC er uit zal komen te zien. Toch was dit geen compleet geheim, want eerder lekte al spyshots uit. Doe wel even je schoenen uit voordat je in deze maagdelijk witte cabrio stapt.

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Peugeot 207 CC ePure

Toch is Parijs niet het enige toneel waar de nieuwe 207 CC te zien is. Hij is op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens wat testrondjes door het centrum van Madrid.

Peugeot 207 CC spyshot

Peugeot 207 CC spyshot

Peugeot 207 CC spyshot

Peugeot 207 CC spyshot

Peugeot 207 CC spyshot

Peugeot 207 CC spyshot

(spyshots via: motorpasion.com)9 reacties

Ik zie Gerard Joling d’r zo uitstappen… :-p
Jesus wat lelijk! Wat doen ze daar toch met de lichten? Gigantisch! en lelijk.
En de spiegels zijn ook veel te lomp, log en groot. Peugot is veel te ver gegaan deze auto is echt zwaar overdesigned. BAH!
Leuke vrouwen auto, maar als man wil je er niet in gezien worden. Ik vind het een hele verbetering met de vorige. hij ziet er nu wat forser uit, en van de achterkant oogt hij aanzienlijk dikker, ja hij ziet er gelikt uit. alleen jammer van die voorlichten.
I said it once and I´ll say it again doe mij maar de 206!
Ik heb ook liever mijn 206je!!
@Romeo: Ik denk dat ik hem ( 206 ) ook leuker en mooier vind dan deze ( 207 ).
Maar we hebben hem nog niet in het echt gezien, dus misschien moeten we toch even afwachtenen en misschien valt het wel mee met de 207.
Wat is Peugeot toch ongelofelijk de weg kwijt wat betreft vormgeving! Het ziet er -laten we wel wezen- toch allemaal niet uit! Kijk nog eens naar de clean lines van een bijvoorbeeld 306 of een 605, en dan naar dat Mr Potato head design van nu. It’s a shame!
Het zelfde probleem als bij de 206 en 307. Met de kap open gaat het nog wel maar als ze dicht zijn zijn de verhoudingen zoek. Al vind ik de 307 met kap open ook niet zo geslaagd.
deze auto is gewoon mooi, en ik wil deze best hoor! mits er de 150 pk’s aan boord zitten zoals ze zeggen dat de 1.6 turbo krijgt ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).