BMW M6 cabrio Individual 2007 – Limited edition

Auteur: , 31 Reacties

De BMW-verkopen zijn dalende in Amerika, dus het is tijd voor een leuke aanbieding! BMW en Neiman Marcus zijn een samenwerking gestart om bovenstaande exclusieve M6 cabrio aan te bieden, speciaal voor onder de kerstboom! Deze M6 is namelijk alleen te bestellen via het bekende kerstboekje van Neiman Marcus.

De coupe heeft een “custom Ruby Black exterior finish” en een “interior with Piano Black trim elements”. Verder heeft de M6 speciale sportstoelen en is o.a. uitgerust met een 11-speaker Surround Sound stereo en CD-wisselaar. Er worden slechts 50 exemplaren gemaakt, dus exclusiviteit is gegarandeerd.
Er wordt trouwens een business-class vliegticket bij gedaan, om de auto persoonlijk bij de fabriek af te halen! En tevens wordt de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de BMW ontwerpers. Koopje dus! Voor slechts $139.000,- is ie van jou!31 reacties

ziet er indrukwekkend uit hoor…laat maar aanrukken voor de kerst hoor!
Weinig woorden gewoon super auto
Ik ben dit jaar heel erg lief geweest Kerstman.
Mag ik dan ook de GG Quad van pagina 90 hebben ??????
Leuke kerst zou ik zo zeggen, maar wel een duur!
140.000 dollar voor de amerikanen..

lucky bastards!
lelek!
vanaf nu ook te vinden op mijn kerst-verlanglijstje… :)
Wow Wow en Nog Eens Wow
Die Neiman Marcus catalogus is meestal zo uitverkocht, dus mannen, wees er snel bij!
SHIT……..
Wat een mieterse prijs! Doe er maar 2 met een strikje eromheen
Dat ziet er goed uit! En leuk prijsje ook nog….als je dat vergelijkt met hier……
wat een zalige mooie wagen.
Ik zal het kort houden: een prachtige, snelle auto.
Schitterend……..

Omgerekend in euro’s: ongeveer 110.000 euro…. Zo jammer weer hey dat BPM beleid.
meer fotos??
Gaaf!! En al helemaal voor een BMW!
eeuhh … is dat een nieuwe motorkap ?

ik zie toch echt een nieuwe motor kap !

die heeft de standaard M6 nie …… jammer want deze is mooier ( de vormen uit de Z4 Mcoupe ;) )
Inderdaad! En een vette voorspoiler!
heb ik al
heb ik al hahahah speurders.nl
liefste sint,
ik ben dit jaar een hele brave jongen geweest.
Ik weet dat dit misschien veel gevraagd is om door de schouw te proppe dus ik zal de garage openzetten
….
whouhouw, wat een bakske man. Die is echt nog beter dan de rest, juist spijtig van de prijs eh:(

BMW RULEZ
echt een hele mooie bmw
niet normaal meer ik was fan van de ALPINA B6 maarr deze wooowwww
hij is echt te masterlijkkk ppffff dat word goed studeren lolz
Ik denk niet dat een gelimiteerde reeks van 50 stuks de dalende verkoop in de US gaat redden maar ziet er wel fantastisch uit ;)
ik wil het ook maar als de sinterklaas komt ga ik aan he m zeggen dat ik een m6 cabrio wil heeeee]]]]]
What a nice ride!
@Lampredi
ik weet het niet hoor jongen maar iedereen vindt dit zo’n beetje de ultieme bak van dit moment.

ONGELOOFELIJKE PRACHT BAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De 50 exemplaren waren in 1 minuut en 32 seconden uitverkocht!!!

Neiman Marcus’ 50 special edition BMW M6 coupes, which went on sale from 12.00pm yesterday, sold out in a mere one minute, thirty-two seconds. This latest car is just another “must-have” automobile in a long list of limited-edition cars from the retailer…
Via http://www.motorauthority.com/news/coupes/nieman-marcus-m6-sells-out-in-under-2-minutes/
Leuk gepimpt maar mijn Z4 rijdt beter ….. op het rechte stuk komt hij me voorbij ….. oké …… maar in de bochten is die Z4 een kartwagen …. mijn motto is …… daar waar motorfietsen beginnen te remmen geef ik gas bij…. dat moest ik even kwijt …. over die kar hier boven….. héél mooi die voorkant….. maar die lul die zonodig een bochel op de achterklep van die auto’s heeft verzonnen …… het begon met die 7 serie moeten ze afschieten…. de achterkant is immers het laatste wat je van zo’n super car ziet….. niet dan….!!!
Pfffff, stelletje Bling-bling boeren hiero….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).