Nissan leest Autoblog voor je op

Auteur: , 2 Reacties

Spraakbesturing en de gesproken aanwijzingen van Tom Tom en kornuiten zijn zo 2001. Veel handiger is als de tijd in de file benut kan worden om je favoriete websites vast te checken. Zo maar lezen van een schermpje is niet zo veilig en dus bedacht Nissan wat anders. Het Carwings systeem van Nissan leest alles netjes op. Het Carwings systeem gebruikt een audio versie van de welbekende RSS feeds.

Vet tog! Voorlopig alleen in Japan verkrijgbaar en er zijn pas drie sites waarbij het werkt: Yahoo Japan, Sony’s So-net “lifestyle blog” en Nissan’s reisblog. Wij gaan vast met Nissan bellen voor het geval het systeem ook in Europa beschikbaar komt.

Via Engadget.2 reacties

lijkt me een mooie gadget, zou ik zelfs op een gewone pc wel willen.
en dan open je een site, en dan begintie te lezen:
Autoblog.nl zoeken search home Categorie├źn Alfa 127 Asobakken 162 …………

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).