Video’s van de Lancia Beta Monte Carlo

Auteur: , 26 Reacties

De Lancia Beta Monte Carlo is wellicht niet bij iedereen bekend, dus hebben we een Italiaanse dame bereid gevonden om uit te leggen. Niet dat mijn Italiaans erg goed is, maar het filmpje heb ik wel uitgekeken.

En nog een serieus filmpje van de Monte Carlo.

Bron.26 reacties

Superkoerier!
Wat fijn om naar te kijken… die italobabe…
He die heb ik vanmiddag nog gezien! Die Lancia bedoel ik dan he! :) Het meisje jammer genoeg niet…..
@Wouter: ik zeg: die sollicitante is aangenomen! Nu wel ff snel die cursus Nederlands erdoor rammen en dan kunnen we beginnen met de Autoblog video reviews, lol
Oh verrek was er ook nog een 2e filmpje?! ;)
Wat een lelijke lak kleuren spoten ze vroeger op die lancia’s zeg. eerst ging ik al bijna over mijn nek nadat ik die kots bruin/wit/gele zag. en toen ik dat tweede filmpje zag, staat daar opeens een mint groen exemplaar…. ik dacht dat lancia stijl had.
Lijkt op de CRX uit 88!!
Wat een graf auto en zij heeft geen tiete !! ahahahahhaa.
Ja, meer is weer beter, dus kleine tiete is lelek en weinig peekaas en weinig spoiler is lelek. En Marwin is een korte naam dus zal ook wel niks weze. En nou mot ik een biertje en een beemwee met spoojlers en een turbow.
Slak 55 Aanmereet

-edit: moeilijk he-

Herinneren jullie je nog de HPE Volumex?
@Karaya: Je weet dat ik achter je sta als het over stijlvolle Lancia’s gaat, maar houd je een beetje in Karaya, dan blijft het hier stijlvol en gezellig.
Geweldige seventies-kar. Middenmotor en laag gewicht gaven hem de handling van een kart.

Gewicht van de auto werd ook steeds lager omdat roest hem opat.

In de vierdeurs Beta hatchback lag het stuur zo schuin als in een bus op je schoot.

In het eerste filmpje is de muziekkeus symbolisch: “Don’t fear the reaper”.
Echt een droomauto van mij, was er al verliefd op toen ik een paar jaar oud was. Ooit komt er nog wel eens eentje van de eerste serie (die met die lelijke kleur uit het tweede filmpje) voor mijn deur te staan…
Hey, leuk initiatief, leuke auto. Moeilijk wel om nog een ongemolesteerd exemplaar te vinden voor een ietwat normale prijs.
De CRX is er ook zo een . . . Dat soort kartjes mis ik nu.
Had lancia ook niet een rally auto die op deze auto gebasseerd was? De 037 groep b rally auto dat was pas een kanon.
@Lampredi

Misschien had ik SLK iets subtieler moeten herinneren aan de interieurdessins die Mercedes destijds voerde.
Dit was vroeger een van mijn favorieten. De mijne was geel (en schaal 1:56). Jammer dat er weinig meer van over zijn.

PS. Kunnen we Kalff of Pilar…dinges niet ruilen voor de italiaanse dame. dat ik haar niet versta wil ik dan nog door de vingers zien.
Cuore sportivo
leuk om te zien, heeft wel iets.Liever zie ik een integrale, geen delta maar die andere, kan ff niet op de naam komen. Excuses daarvoor.
ps, heel mooie benen !!!
mooi eh, alles (al valt de wagen wel wat tegen)
Opeens heb je het: Ik ga Italiaans leren!
heb nog wel een cursus voor in de auto liggen voor de liefhebber ;-) Mijn Italiaans is echter nog steeds niet best omdat er steeds mensen dingen doen waardoor ik afgeleid ben…. STUPIDO!
@ Karaya

Ik kan nu helaas niet meer jouw reactie op mijn reactie lezen, want hij is ge-edit (of hoe je dat ook mag noemen).
Laat ik even duidelijk zijn, ik heb absoluut niks tegen het merk Lancia. Ik ben een groot fan van Italiaanse auto’s. Ik vind de two-collor uitvoeringen van (de tegenwoordige) lancia’s erg mooi en stijlvol. Lancia is ook een erg luxe merk, volgens mij krijg je bij geen enkel ander merk zo’n luxe ogend interieur, voor zo’n lage prijs.
Ik las in een wat latere reactie dat jouw reactie over ‘de interieurdessins die Mercedes destijds voerde’ ging. Ik kan hier maar een ding opzeggen en dat is dat ik het met je eens ben dat die interieur dissins niet echt mooi waren, maar dat maakt niet zoveel uit, want ik ben niet zo merk trouw, val me dus niet aan met iets uit de oude doos van mercedes.
Ik weet niet wat je reactie was, maar hij zou wel niet voor niks aangepast zijn door autoblogger. hou het voortaan even gezellig en STIJLVOL.
@SLK55AMG

Mail dat je niet merktrouw bent meteen even door naar Alfa Nederland. ;-)
voor de liefhebber van die lancia’s uit het filmpje, wij hebben er 2 staan, serie 1 en serie 2 (restauratie auto’s, maar wel zonder roest!) en ze mogen weg voor weinig.
wat een schatje. een donkere versie van de mijne.
wordt tijd dat anno nu weer een monte carlo komt mag wel wat langer en
breder en lekker laag met een 2.4 20v turbo met 300 pk..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).