Teaser: Nissan Rogue crossover

Auteur: , 7 Reacties

Nissan heeft een teaser losgelaten van de "Rogue", een crossover die begin 2007 zal debuteren op de Detroit Auto Show. De auto is kleiner dan de Murano en zal waarschijnlijk veel doen denken aan de onlangs in Parijs gelanceerde Qashqai concept.

Volgens het marketingverhaal van Nissan is dit “the Next Big Shift_”. Waarschijnlijk is de Roque een soort prototype, maar dat is nog niet duidelijk.

Nissan Roque7 reacties

Teaser? Willen ze pesten of prikkelen? Als dit een tipje van de sluier is dan hoop ik dat de rest van de kar stevig onder de burqa blijft.
zijn die achterlichten niet een beetje erg laag voor een crossover??
Teasers: JE HEBT ER HELEMAAL GEEN R**T AAN! :)

Ze hadden net zo goed een close-up van een wielmoer kunnen tekenen dan had je er net zo veel aan.
Wat moeten we nou hier mee? Het is nog in de drawing stage dus dan weten we al dat het uiteindelijke product er niet zo uit komt te zien. Case in point de velgen en de chrome c.q. roestvrijstale bumper.
We kunnen (misschien) 1 conclusie trekken. De auto krijgt heupen à la Cayenne en Volvo. Tenminste….als ik deze teaser goed interpreteer. :)
En hoe wordt dit ding in het programma gepositioneerd? Een opvolger voor de Murano, een vervanger van de Primera? De Almera wordt vervangen door de Note en Qashqai, de Primera door deze Rogue? Wat denken jullie er van?
Ik denk niet dat dit een vervanger van een model wordt. Ik denk eerder dat het een “subcategorie” binnen een segment, in dit geval het SUV segment, wordt. Ik vind het juist goed dat crossovers nieuwe gebieden exploreren. Ik denk daarbij aan de CLS, de a.s. X6 en zo heb je nog wel meer voorbeelden. Ik vind het altijd wel goed als men wat nieuws probeert.Het zogenaamde “outside the box denken”. Of het mooi is /wordt dat is een 2e……..
Nissan Rogue CUV…


Nissan had al eens een teaser vrijgegeven van de “Rogue”, nu zijn ook de officiële afbeeldingen beschikbaar. De CUV zal over een paar dagen te zien zijn op de Detroit Auto Show.
De Rogue doet denken aan de Hyundai Santa Fe (populair), de CUV van Niss…
is dit de nieuwe x-trail, misschien?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).