Bentley Arnage Coupé is coming?

Auteur: , 10 Reacties

We wisten het eigenlijk al! Bentley zal op de autosalon van Genève waarschijnlijk een concept tonen van de Arnage Coupé. We kennen natuurlijk de vierdeurs Arnage T en de Arnage Drophead (Azure), maar volgens het luxemerk is er nog ruimte voor een nieuwe tweedeurs. Als aandrijving zal waarschijnlijk de 6,75 V8 gebruikt gaan worden, dat zijn dus 507 peekaas en een koppel van 1.000 Nm?

Nu de Continental GT bij ieder voetbalstadion te vinden is, wordt het dus tijd voor een nieuwe Bentley coupe. Prima lijkt mij! En tevens wat tegengas voor de komende Rolls 101EX (via motorauthority).10 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Autoblog.it heeft het over de naam “Havana”?
ben benieuwd…….
Wel ja joh! Verkracht de merknaam Bentley maar ook! Wat willen ze met Bentley doen de VW van de rijke maken ofzo? Wat heb ik toch een antipathie tegen het concern VAG.
Ik vind het anders vrij goed gaan met Bentley hoor.

Rolls-Royce lijkt een langzame dood te sterven atm.
@ Nick

inderdaad het gaat inderdaad steeds beter met Bentley. De verkoop gaat beter als ooit tevoren.

@ Rick dos

Ik denk dat eerder rolls royce (van BMW) langzaam uitsterft, maar daar hoor ik jou natuurlijk niks over zeggen….
@slk55 amg
Oh jawel hoor! Ik was me er alleen niet van bewust dat dit een Rolls Royce topic was. Trouwens volgens mij gaat het de goede kant op met Rolls Royce.
zie hier:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/07/01/verlengde-rolls-royce-phantom-verkoopt-goed
en hier:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/05/26/rolls-royce-cabrio-ongezien-al-twee-jaar-uitverkocht

Maar zoals reeds gezegd dit is geen Rolls Royce topic.

Ik heb ook niet gezegd dat het niet goed gaat met Bentley. Ik vind het alleen jammer dat zo´n exclusief merk zo stilletjes aan een wat minder exclusief merk aan het worden is.
Ben het met Rick dos eens, en volgens mij hebben we het daar al eerder over gehad. De Continental GT is een zeer mooie wagen maar is wel verantwoordelijk voor de “verloedering” van het merk. Je ziet em overal rijden (quote: voetbalstadia) en Sacha bombardeerde de GT ook al als inheemse VW Golf te Marbella.

Als Rolls met die coupe komt dan wordt het een hit… en moeten we daarna weer op zoek naar iets anders origineels;)
Ok ik geef me gewonnen…… weltrusten.
Leuk dat er een coupé komt op basis van de Arnage, veel vetter dan de Continental GT/FS. Die hebben veel te veel VW DNA met hun beschaafde ronde vormpjes en weinig uitgesproken uiterlijk. Van mij mag de Arnage nog wel jaren blijven, maar dat lukt sowieso wel geloof ik (net als met de Turbo R en aanverwanten).
Spyshot Bentley Havana…


Het Britse CAR Online heeft een sneak preview van de nieuwe Bentley coupé, waar we het twee weken geleden al over hadden. Geruchten gaan dat de übercoupé, gebaseerd op de Azure, de naam Havana zal krijgen. Op de 2007 Autosalon van Genève zal de auto o…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).