Tiff Needell – Burning Rubber

Auteur: , 13 Reacties

mbvt tipte ons: "Voor als je ook vind dat er geen flikker op tv is: een uur lang Tiff Needell in actie in Burning Rubber." Hmm eigenlijk wel, dus kijken we liever een uurtje naar Dougnuts, Handbrake Turns, Reverse Flicks, Powerslides en nog meer lol met auto's. Tiff Needell laat zien hoe het moet en gebruikt daarvoor een waar arsenaal aan auto's.13 reacties

Vinden jullie het heel erg als ik het na 2 minuten stop heb gezet???……Ik vond mijn haren uit mijn hoofd trekken toch wat spannender….. :)
Pipo_de_Clown
owh ik haat deze gast zooo… die irritante intonatie van hem! en dat “kijk-mij-de-ex-F1-coureur” kak gast
@ Rick Dos: Dan heb je het spannendste gemist. Je had er vast nog wat van kunnen leren ;)
Dat heb je dan helemaal verkeerd Hans…..ik heb Tiff namelijk alles geleerd! Ja, hij kwam als klein manneke bij me en vroeg me of ik hem ajb autorijlessen wilde geven. Tja wie ben ik dan, als autorij god, om nee tegen dat zielige koppie te zeggen….. ;)
sorry, maar heeft iemand even de moeite genomen om te kijken er is inderdaat nog wel wat te leren, en rond minuut 25 is het ook nog eens grappig.
je moet wel heel erg hopeloos zijn wil je dit een uurtje lang gaan kijken, of je hebt natuurlijk geen leven…
Petrùj blog » Blog Archive » Pár odkazù…
[…] Do tøetice video, které Vás nauèí, jak správnì pálit gumy na Vašem autì – Tiff Needell: Burning Rubber (anglicky, video, 58min). […]
Hier is echt geen hol aan. En ze moeten hem een eeuwigdurend spreekverbod opleggen. Die intonatie van hem is zo irritant.
Tjuus die V12 is egt een beest … k heb natuulk nie alles gekeken maar gewoon de mooie stukjes opzoeke ;) ja je leert ook nog is wat van t filmpje ..
owh… ik krijg al zin om hem uit te zetten bij de eerste 10 seconde. hoe hij zichzelf alleen al ff verteld wie hij is BAH!
irritante tonatie maar geweldige dougnuts etc:P
Peugeot407coupe
je kunt zeggen wat je wilt maar die gast kan wel rijden zeg….
Arjen Jongeling
Dat 4wd driften is niet zijn favoriete bezigheid geloof ik. Hij doet óf iets soortgelijks als een voorwiel-drift óf een donut. Maar een gecontroleerde ‘roundabout drift’ zie je hem met 4wd nooit doen, hij legt ook niet uit hoe dat zou moeten. Terwijl het wel kan:

http://www.youtube.com/watch?v=nJVsfO3V1xY&rel=1

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).