Plat gereden: Koenigsegg CCX

Auteur: , 40 Reacties

Déjà vu? Ja en het is dezelfde Koenigsegg CCX die eerder zand mocht happen. De vorige eigenaar vond de CCX toch iets te wild om te temmen en verkocht hem weer.

De nieuwe eigenaar was Stefan Bengtsson, die zijn pegels verdient als eigenaar van H&M, had de CCX al 18 uur. Toen hij zijn neefje een ritje liet maken, brak naar verluidt de achterkant uit tijdens een inhaalmanoeuvre en kwam hij een vuilniswagen tegen die niet mee gaf. Als je binnenkort een goedkope Koenigsegg CCX op marktplaats tegenkomt wees dan op je hoede.

Koenigsegg CCX crash
Koenigsegg CCX crash
Koenigsegg CCX crash
Koenigsegg CCX crash
Koenigsegg CCX crash

Met dank aan Hans voor de tip!

Gelukkig hebben we nog plaatjes in de Koenigsegg gallery.40 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Twee minuten stilte AUB
Gewoon elk onderdeel los op internet verkopen voor liefhebbers, dan brengt hij wellicht nog iets op
Die bakken vliegen ook alle kanten op, bij Top Gear crashte die ook al. Audi TT achtige problemen als je het mij vraagt.
tjah, ziet er mss wel leuke wagen uit maar is nu al de 4e crash die op internet te vinden is… denk da er toch een fout in de wagen zit (ofwel dat ze iets moeten aanpassen voor de niet rally of racebestuuder)
In een woord ZONDE!
zou het niet helpen hem op de baan te houden met een paar zakken cement op het dak en de achterkant ?
of misschien….iets meer kalmer aan rijden ?
Ik vind hem er zo veel beter uitzien…….. ;)
Zorgen dat die sukkels het ding op de weg kunnen houden is heel makkelijk, 4,7 V8 eruit en een 1,9 tdi blokje erin pielen……Ja ik weet dat het ding makkelijk uitbreekt, so f****** what? Daar is het een Supercar voor…. Als je daar niet mee om kan gaan, blijf dan gewoon ver uit de buurt van alles met meer dan 300pk! Stelletje kneuzen zijn het!
Er wordt een bash overheen gezet net gelijk bij een dode! ;o)
Ja, het is inderdaad een Supercar (die zijn gevaarlijk) en als zo’n rijke stinkerd er niet mee overweg kan moet ie dat ding dan ook niet kopen. Dit is zelfs de versie met de later gemonteerde spoiler die ze bij TopGear naderhand nog hebben getest. En die vloog toen niet (meer) uit de bocht en zette toen zelfs een nieuwe trackrecord. Als je het mij vraagt is dit gewoon een f#ck up van de debiele eigenaar en niet van de Koeningsegg CCX (na de later gemonteerde spoiler).
heel erg zonde
Tja, een pure 800pk supercar heeft ook gewoon veel respect nodig. Als ervaren coureurs al roepen dat het ding kwispelt met zijn kont als Lassie met zijn staart moet je als rookie in zo’n auto met een ei onder rechtervoet rijden….
Pipo_de_Clown
zonde? gewoon nieuwe kopen.
niemand kan die dingen besturen is het wel….. blijkbaar toch een redelijk onmogelijk apparaat
Mijn oma zou dat ding nog wel kunnen rijden (als ze achter het stuur kon kruipen). Met die auto is vast niet zoveel mis. Het probleem is gewoon te hard willen gaan, teveel gas geven en te weinig controle….. het is allemaal aan de bestuurder te wijten. Als je niet weet aan welke kant de kogel eruit komt ga dan niet met een pistool spelen!
Blijkbaar is het toch een erg moeilijk bestuurbare auto. dit vind ik eigenlijk niet kunnen voor dat geld, en w0o0dy…zo’n auto koop je toch om snel mee te gaan. ik vind het zonde van zo’n mooie auto.
PS jullie zijn wel erg laat met het stukje, het stond vorige week al op autoblog.it/com.
Heiligschennis :|

AUW! maarja.. doe mij maar een farboud gts ;)
@ JJ:

Wat nou rijke stinkerd? Even beter lezen a.u.b.

“De nieuwe eigenaar was Stefan Bengtsson, die zijn pegels verdient als eigenaar van H&M, had de CCX al 18 uur. Toen hij zijn NEEFJE een ritje liet maken etc”

Maar goed snelle auto’s zijn er om hard mee te rijden, alleen zou een rij cursus voor dit soort bolides er standaard bijgeleverd moeten worden. Zou een hoop ellende schelen. En oh ja niet je kleine neefje er in laten rijden als die niets anders gewend is dan zijn 1.1 corsa’tje of zijn slopel cadaddilac….
ik heb een bloedhekel aan Zweden, met die gare volvo’s en saabs. Maar dat koningsei vind ik dan wel weer kunnen.
Waarom vraagt niemand zich nou af waarom een man, blijkbaar bij z’n volle verstand, want in bezit van deze auto, na 18 uur z’n auto uitleent aan een zeurderig neefje…
Het probleem is dat er mensen mee rijden die er niet mee overweg kunnen.Zoals al eerder gezegd, dit is een rasechte racewagen waarvoor veel vaardigheden vereist zijn.

Deze wagen heeft niet allemaal die elektronische dingen die de wagen op de baan moeten houden, dus je moet zelf de 800/900 pk op de weg zien te houden, en al die pk’s komen dan ook nog maar alleen op de 2 achterste banden.

Degenen die deze wagen kopen, denken dat deze wagen uit zichzelf rijdt, degenen die dat denken, kunnen beter hun geld geven aan een Mclaren SLR, die kun je bij wijze van spreken met je pink rijden.

Neen, dit is nog een van de weinige échte, niet-ingetoomde sportwagens, en niet zomaar de eerste sportwagen voor piet snot.
Het probleem zal heus niet bij de auto liggen…. Het is gewoon een wat moeilijk hanteerdbare wagen. Wellicht enige ervaring benodigd… GEEN NEEFJES ERIN LATEN RIJDEN DUS, LUL!
Zou ie trouwens echt voor de vuilbak zijn ?
Nieuwe vooras en wellicht ook andere dingen die gerepareerd moeten worden, maar echt volledig wegsmijten ?
Aan de motor enzow is volgens mij niet veel aan … zou ie niet hersteld kunnen worden ?
ach zo moeilijk is auto rijden nou toch ook weer niet.. Tja als je 300 plankt is t wel een iets ander verhaal, maar iemand met ze volle verstand gaat ook niet met 200/300 km per uur rijden op landweggetjes als deze.. Voor zover ik het uit de fotos kan halen.. Dus niet uitlenen aan zeurgrage neefjes moge dat duidelijk zijn
wat een LUL
woody zeg jij nouw kneuzen???? die gast had een dikke koeningsegg onder zn kont wat hep jij??? maak je maar nie druk die man heeft vast genoeg geld voor een ander
Nou moeten mensen niet gaan vallen over het zeurderige neefje van die gast, want niemand weet wat de relatie is tussen die twee personen. Enja, als je een koenigsegg koopt weet je dat het een monsterlijke snelle auto is. Als rijke stinkerd kan je wel een snelle bak kopen maar er dan in kunnen rijden is een tweede ding. En nu zegt iedereen dat het een bijna onmogelijk bestuurbaar ding is, ik denk dat je dat ook niet kan zeggen. Want andere Koenigsegg eigenaren die er ook eentje hebben en er 400 meerijden waar het wel goed gaat, die hoor je natuurlijk nooit. Die komen alleen in het nieuws als de politie eens lekker te kijk is gezet door dat monster :)
ongeloofelijk!! :lol:
voor deze persoon zal het toch van geen belang uitmaken die zal geld genoeg hebben.ik denk dat het nog aan het leren is voor zijn rijbewijs.
hehehehe
Je moet er natuurlijk ook mee kunnen rijden, het zal echt niet alleen aan de CCX hebben gelegen…
Dan moet de ferrari enzo ook een baggerauto zijn, hier 2 pagina’s met kapotte enzo’s:
http://www.wreckedexotics.com/enzo/
the real stig!
dit is echt zo fout!!!!
zie foto 3, die gast in het rood heeft bling bling schoenen lol:P

wel zonde :P
1: een auto als deze is duur, voor ons. Die koop je als je genoeg geld en andere auto’s hebt.
2: als kleinzoon van de oprichter van H&M, dat is die zaak waar je vriendin altijd naar toe moet, HEEFT hij waarschijnlijk geld genoeg: omzetje van 8 miljard, 30000 medewerkers. groei van 25%…
3: ik zou het geweldig vinden mijn neefje een supersportwagen te kunnen uitlenen zonder het zweet in mn naad te hebben lopen.

Die vent durft gewoon te leven; respect.
Arm autootje, hij krijgt zelfs al een lijken-laken over zich heen. Gaan ze hem begraven? Of cremeren? Ik zou opteren voor openbaren, maar eerst moeten ze hem wel wat toonbaarder maken…
de eigenaar van deze pracht auto zou een even een klap in zijn gezicht moeten hebben. hoe kun je zo omgaan met zo’n prachtige auto?
Voor de kenners: de versie waarmee The Stig crashte had nog geen spoiler, waardoor die op hoge snelheid instabiel was. Neefjes zonder rijervaring geef je gewoon geen 800 onbegrensde pk’s mee.
Met spoiler heeft hij echt hij echter veel meer grip….
ja duidelijke geval van te veel gas geven… maar dat is nog a snel het geval bij deze auto…. en ja auto’s zo snel als deze zijn niet makelijk te besturen. maar als je hem koop word je ook aangeraden door koeningsegg zelf. om een les dag bij hun te nemen. deze kost 1500 euro. beduidend minder als de schade aan deze auto… hahaha.
greetz
tsjaa. Zonde van zo’n moooie auto
zonde van zoon vette bak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).