Hyundai op de SEMA

Auteur: , 45 Reacties

Bij Hyundai denk je niet meteen aan pimpen, toch zijn modellen als de Santa Fe en de Sonata perfecte slachtoffers. Ze zijn relatief goedkoop in aanschaf en met het geld wat je overhoudt kun je een tuningsetje uitkiezen. Als kleine lokale drugdealer kun je op deze manier aardig wat geld besparen, en zeer origineel uit de hoek komen!

Op de SEMA laat Hyundai zien wat er mogelijk is, zoals bovenstaande uber-Grandeur met suicide-doors. Over de Grandeur gesproken, er schijnt hier een blogger aanwezig te zijn die ooit de Grandeur aanzag voor een 7-serie. Zegt dat iets over onze bloggers of over Hyundai?

Hyundai big pimpin

De Hyundai Elantra van BP racing:

Hyundai big pimpin
Hyundai big pimpin

De Hyundai Santa Fe door Troy Lee Design:

Hyundai big pimpin
Hyundai big pimpin

De Hyundai Sonata door Street Concepts:

Hyundai big pimpin
Hyundai big pimpin

De Hyundai Accent door K-daddy: (via jalopnik.com)

Hyundai big pimpin
Hyundai big pimpin45 reacties

bahhh!!!! ziet er echt niet uit..
en ja je ziet er inderdaad iets van een 7 serie in.. copie??
Hihi :) ik dacht, toen ik de 1e foto zag, ook dat het om een BMW of Mercedes ging………

Welke idioot ziet er nou in een Sonata een 7-serie?!

Die zwarte Sonata ziet er trouwens niet slecht uit!
Uhm, het is toch een Grandeur? ;)
Hihi ik dacht, toen ik de 1e foto zag, ook dat het om een BMW of Mercedes ging………

Welke idioot ziet er nou in een Grandeur, een 7-serie?!

Die zwarte Sonata ziet er trouwens niet slecht uit!

Wie is er zo dom om een Grandeur, een Sonata te noemen dan?! Tjong jonge! STUPID! Jeez, denk je dat er autokenners hier komen! ;)
Welke idioot ziet er nou in een Sonata Grandeur een 7-serie?!

Nou, Dennis bijvoorbeeld. We reden in Parijs op weg naar de show toen we langs een Hyundai reden en Dennis uitriep tijdens een manouevre van Wouter: “Pas op voor die BMW!”.
ik zie hier volvo voorlichten in op de eerste foto :s juist het zelfde :s
die laatste is echt heel lelijk maar de rest is mooi
@sacha
LOL! :)
Het zegt niet zoveel over de bloggers of Hyundai, maar juist de 7-serie ;)
Die zwarte Sonata ziet er niet slecht uit..

de rest wel. :D
Sonata gaat, rest is verschrikkelijk lelijk
Waarom heb ik de indruk dat hyundai lexus wilt nadoen?
Een Hyundai Accident….euh.. Accent :)
C200 Kompressor
Die zwarte ziet er best wel mooi uit, maar de rest is het vreselijk ECHT VRESELIJK!!!!!!!!!!!!!!
@Sacha: Nou verklap je het! ;)
ziet er best wel mooi uit en dat voor een hyundai
@ Sacha,

wel een goede grap door te zeggen dat ie op een 7-serie lijkt ja! hahaha…ja… ECHT een goede:P

-edit: dat was geen grap-
Haha die laatste is wel grappig, in je hatchback de scharnierpunten overbrengen naar de andere kant :) Oogt alleen een beetje als een potloodventer die uit de bosjes springt met ze jas open. Die bovenste moet alleen nog zijn deuren om de horizontale as kunnen draaien en hij kan naar de VAE !!
pieter autofreak
omg…geef mij maar een bmw 7
De kont van die Elantra lijkt wel een Lexus.
Grandeur lijkt wel een 7-serie.
Santa Fe lijkt wel een Transformer.
Alles gaat goed zolang ze maar niet op een Hyundai lijken !
Dit is allemaal ontzettend lelijk, vooral die gele. de grandeur ziet er nog wel leuk uit met z’n two tone lak, en de sonata is mooi bescheiden gebleven. de rest zijn allemaal foute voorbeelden van tuning.

wel grappig dat iemand de grandeur aanziet voor 7-serie, toen ik het plaatje zag, keek ik eerst naar de voorkant, en toen dacht ik dat ze een volvo S80 hadden getund, maar toen ik naar de achterkant keek werd het al snel duidelijk dat het om een grandeur ging.
Ik vind het trouwens wel een grote belediging voor de prachtige hyundai dat de grandeur voor een 7-serie werd aangezien ;) nee hoor, de nieuwe 7-serie ziet er best aardig uit zeker na de face…. uhhh aselift.
dat Dennis een beetje van slag is door de capriolen van Wouter dat kun je hem toch neit al te zwaar aanrekenen? Kun je je in zo’n gevalniet beroepen op verminderde toerekenings vatbaarheid of zoiets?

Die Sonata ziet er best fraai uit…. met een duits logo erop zou dit verkopen als een dwaas en zouden ze het apparaat de hemel in prijzen…
@W0o0dy : ja inderdaad, plak er een kenteken van bwm op en iedereen koopt het…
Waarmee ik niets wil zeggen hoor ;-)
@SimonMC: Bedoel je deze?
When does the hurting stop?
@ iedereen die de grandeur op een 7 serie vind lijken..

zou dat mssn komen omdat alle koreaanse autos copycats zijn van duitse modellen, dus dat zou best kunnen, maar ik ben t bij deze niet eens! Ik vind meer m meer op n Chevrolet Caprice lijken van de zijkant, maar oke dat terwege..

WAT EEN LELIJKE BAKKENNNNN!!!! vooral die santa – ferry en t accentje door k papa…. normaal vind ik ze al te jofel eruit zien, maar nu…
@Sacha : ja ! Ik kon het niet beter verwoorden :-)
ik vind de zwarte Sonata mooi en al die andere auto’s zijn ook niet verkeerd
leuke wagentjes voor wannabee 50cents, maar zonder cash om een echte lelijk (naar mijn smaak) verbouwde caddie te kopen.

Btw, wordt het niet echt erg als je bij een 7-serie gaat zeggen dat ‘ie op een hyundai lijkt?
en als we het nou eens omdraaien…

ik vind die 7-serie net een hyundai! al helemaal toe die net was geintroduceerd… het huidige type is iets bijgeschaafd maar ver weg van mooi.
Leuk, niet mooi, maar wel leuk… nu nog iemand zoeken die mn nexia wil pimpen…
Lol, die deuren van die Accent zijn echt triest. Voor de rest is het wel oke, maar de velgen van de Elantra zijn in verhouding te klein (of de auto is te hoog), hoewel meer ook niet lijkt te passen… Bij de Accent hetzelfde.
Peugeot407coupe
gaverdammen dat ziet er echt niet uit…. flinke loser die hierin gaat rijden!
mis de tiburon hier, dat is juist een sportmodel dat je leuk kunt “aankleden”.
http://www.tuscani.be/images/1879.jpg
Ik snap niet hoe mensen in een Hyundai Grandeur een 7-serie zien. Hij heeft misschien wel wat trekjes van de Grandeur. Maar de echte autokenners kunnen duidelijk zien dat dit geen 7-serie is maar een koreaan is.
Ach ja, waarom zullen ze op duitse auto’s lijken? Misschien omdat ze in Frankfurt worden ontworpen door een hyundai ontwerpstudio. Trouwens, iedereen weet dat een Europees uiterlijk in Europa beter verkoopt. Of je moet iets heel erg unieks hebben.
Ronduit afschuwelijk , alleen een stikker met ik heb te weinig aandacht gehad in mijn jeugd ontbreekt nog
het is weer maar eens bewezen hoe dom de mens is!! Hyundai staat op nummer 6 op wereldniveau, en op nummer 3 in europa na Toyota en Honda (qua betrouwbaarheid) Bij BMW zouden ze beter een miljoen meer vragen en een tweede er gratis bijgeven voor als de eerste in panne staat, kan men die 2de nog nemen. Bij Hyundai niet nodig
Echt wel zielig om zulk commentaar te lezen over hyundai.

Als je eens goed nadenkt lijken alle wagens op elkaar. De nieuwe futuristische prototypes lijken zelfs op elkaar. Na alle modellen die reeds zijn uitgekomen is het volgens mij wel evident dat de keuzes op zijn en dat alles een beetje in elkaar vloeit.
De A-stijlen die ze in de motorkap laten doorlopen, alsook de c)stijlen die in de koffer doorlopen nemen nu alle merken over waardoor ze “op elkaar gaan gelijken”

In veband met de verwarring Grandeur (bij ons AZERA) en BMW7.. Ikzelf heb heel wat ervaring met het merk Hyundai en een vriend heeft de nodige ervaring bij BMW (beiden proffetioneel). Toen ik een weekend met de Grandeur reed dacht hij ook even dat ik met een 7 Serie toekwam.

Maar nadien zie je meteen dat het om een Grandeur gaat. Das toch normaal dat je de eerste seconde denkt dat ze op elkaar gelijken en nadien ziet dat het niet zo is…

Bon, zoals reeds geschreven staat raar maar waar Hyundai reeds voor op de daimle chrysler groep en kan ik alleen maar besluiten dat jullie zo reageren omdat jullie niks van ervaring hebben met Hyundai.

Om dan nog te zwijgen over de juiste ervaring op vlak van Tuning…
zijn die gepictuned ofzo? zo zien ze der wel uit, buite die gele elantra(wij hebbe nen elantra lol)
Oeh wat is die Accent fout! :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).