Offtopic? Bikers en speeding

Auteur: , 63 Reacties

We kennen allemaal Ghostrider (nee, niet ghost-riding), via de tiplijn werden we echter gewezen op een filmpje van een andere biker. Must see!

Met dank aan Albert voor de tip!63 reacties

Nee, ik ben niet gek! Ik ben een idioot die op een motor zit! ;) :P
dik 300 km/ph
Stoer hoor 200 km/h wheelie en 299 top speed. NOT
Als ie valt is ie wel al ze vel kwijt.
Asfalt schuurt lekker schijnt.
En met die snelheden gaat het snel fout.
Cker als je via de vluchtstrook in gaat halen en gaat wheelien tussen bus en caravan in.
TERING!!! DIT is echt niet normaal:D PFFF… Bij mij begint de adrenaline al bijna te stromen laat staan bij die vent!! Wat een bruut filmpje! SUPER:D:D
Jammer dat ie de 300 niet haalt trouwens:P
:D :p dit filmpje zegt genoeg :p :D
Dat gaat hard!! Het is wel een gek dat staat vast! jmmr dat ie geen 300 gaat
Die gast is helemaal idioot. Volgens mij heeft die geen 1 keer de 300 auto.
maartenunplugged
die tellers kunnen niet verder dan 299 slimmeriken, hij gaat er waarschijnlijk wel wat overheen.
Someone with a deathwish? Doet ie dit vaker ofzo?
Is ghostrider niet een tijdje terug doodgeschoten?
moet kunnen :p
wow die bus is gestoord bezig met z’n 120 km/h
Er is een paar jaar geleden afgesproken dat motoren niet harder dan 300 mogen, nadat de Hayabusa (330+) was geïntroduceerd. De snelheidsmeters gaan daarom maar tot 299, maar die motoren gaan echt nog wel wat harder. Ondanks dat dit natuurlijk vreselijk onverantwoord is, vind ik het toch wel knap…
Ghostrider blijft tog de beste hierin, met zn 68km in een kwartier in de ochtendspits.
ik denk dat hij haast had
Pffffff………..

Die kerel in die auto met de caravan zal wel raar opgekeken hebben als die een voorwiel voorbij ziet komen…..

Hoe lang zal het duren voordat hij de “KORST” rider wordt?? Bizar hoor…
Allé allé. Dit vinden jullie onverantwoord ofwa? Zo een open baan…
Jullie zullen wel al ergere dingen gedaan hebben aan lagere snelheden zonder het te beseffen waarschijnlijk. Iedereen wilt een porsche GT, lambo of veyron op zijn staartje trappen. Denk je ook zo gemakkelijk (laat staan veiliger) voorbij die wagens te geraken?
Een tikje en hij likt de grond met 300km’tjes per uur…
Wel een aparte ervaring hahaha,lol
Ik word er niet warm van als ik dit filmpje zie, hoor!
Een vriend van mij heeft ook een 1000cc racemotor, en ik moet zeggen dat wij af en toe met zijn tweeen op die motor richting Antwerpen gaan, en dan halen toch ook altijd wel een hele dikke 250, op achterwiel tegen de 200, tussen auto’s inhalen, vluchtstrook inhalen!
Als je het zo op een filmpje ziet oogt het allemaal heel gevaarlijk, maar jullie zijn autosnelheden gewend! Je moet je voorstellen dat je met zo’n motor zo enorm gemakkelijk op zeer hoge snelheden zit. Het is helemaal niet moeilijk om zo hard te rijden!

Zelf ook af en toe gereden op die motor. Echt een superervaring, keer op keer! Zonder moeite op het achterwiel, elke keer die kick van het optrekken! Echt geweldig! Jammergenoeg ook een keer aangehouden! Boete van 200 euro wegens rijden zonder rijbewijs! :(

Nog even over die snelheid, zoals Maartenunplugged al zei is de kilometerteller begrenst op 299. Als hij die snelheid heeft bereikt trekt een motor vaak nog wel even een eindje op! Je zou dus denken dat hij harder gaat!
Nu is het echter zo dat een motor al rond de 270-280km/u 299 aangeeft. De uiteindelijk ‘echte’ topsnelheid is voor een Yamaha R1 290km/u en de snelste (op Hayabusa na) is de MV Agusta met geloof ik een echte snelheid van 302km/u! Die tellerbegrenzing geldt trouwens ook alleen voor Japanse motoren!
Ineens stak er een konijntje over……………biem,bram,boep
tet tu tet tu.
Zo veel risico alleen om het op het internet te kunnen laten zien aan de wereld.
Mensen zijn rare wezens.
Ik vind het leuke van motorrijders nog altijd dat je daadwerkelijk ALLES kwijt rijdt! Het maakt niet uit wat je op de snelweg tegenkomt, maar geen enkele auto komt je voorbij! Zelfs de Bugatti Veyron zal je niet voorbij komen! Die is wel ietsje sneller(tot 300, daarna zowieso sneller) maar komt niet zo gemakkelijk overal doorheen!
Kan me nog goed een 911 Turbo herinneren die een wedstrijdje wilde doen tegen die vriend van mij met zijn Suzuki gsx1000R (met snellere uitlaat :) ). Ik zat achterop! :)
Tot de 200 hield hij ons aardig goed bij. Toen hielden wij even een klein beetje gas in om hem gelijk te laten komen… En dan in 1 keer Volgas!… Licht op zijn achterwiel een volgas gevende 911 weg trekken! HEERLIJK!!!!
[email protected]

Niet alleen voor internet, hoor! Serieus, als je die kick krijgt van die snelheid ben je direct verslaafd!
Behoorlijk gestoord. Maar het bizarste ooit blijft toch dit: http://youtube.com/watch?v=rTCpdXhHnCA
Ik kan dat van mvagusta best snappen, het snelste wat ik heb gereden is iets van 60 op een brommer (jaja, stoer ;) ) Maar het lijkt veel sneller, want als je in de auto 60 rijdt lijkt het niets…
Voor diegene die denken dat het makkelijk is om zo hard te rijden op een motor dat is dus niet zo je hebt namelijk 1 groot nadeel WIND ! (spreekt uit ervaring) en das is als je rond de 200 zit al heel erg en het is ook heel erg uitputtend om dit vol te houden ik vind het best knap wat tie gozer doet. en “ff” met 200 op je achterwiel en “ff” autos inhalen met die snelheid doe je niet “ff” en zeker niet als je af en toe rijd daar heb je echt de nodige ervaring voor nodig !
me broer rijd op een gsx-r 750, die rijd ook rustig 300, almere-lelystad doet ie in 5 minuten ofzo (is 30 km) ik zat laatst achterop met een scooter helm.. toen ging ie 200+, ik dacht dat ik dood ging, met die scooterhelm! haha, ding werd zo wat van me kop gerukt
ik moet er niks van hebben van die achterlijke motorrijders
Blijft mooi die Gixxertjes (Suzuki GSX-1000)
Zozo Jesko… 30 km in 5 minuten… das 360 km/u gemiddeld! Of overdrijf je nou een beetje??
Waarom wordt er nou in hemelsnaam bij vermeld welke snelweg(en) dit zijn? Als ze in NL of BE zijn moet ik het niet weten maar het buitenland!! daar is het te doen
Dit is bizar. ik bedoel, ik rij ook vaak te hard op mijn motor, maar zo hard….en vooral dat inhalen op de vluchtstrook terwijl de linkerbaan gewoon vrij is vind ik levens gevaarlijk. ook met 150 tussen twee auto’s door zal ik nooit maar dan ook nooit in mijn hoofd halen. Ik bedoel, ik vind het prima als hij 300 wilt rijden, en lekker snel wilt optrekken, daar is een motor immers voor, maar doe dat dan niet op zo’n onverantwoordelijke manier.
Ruben en Thomas….

Ghostrider heeft die tijd weer verbroken! :)

Quepee:

Geloof mij. Ik spreek echt wel uit ervaring hoor en weet zeker ook wel dat je veel last hebt van de wind! Maar het is echt wel goed te doen, hoor! Ik heb zelf geen rijbewijs en heb ooit ook tot een dikke 150 op het achterwiel gereden!

Jesko:

C-mon… Lul niet uit je nek…. Een 750cc haalt niet eens de 300! Laat staan 30km in 5 min…. Pffff…. Geen lulverhaaltjes aub!

En Frangie:

Ik moet je zeggen dat op een brommer snelheden veel harder worden ervaren, maar op een motor valt het wel mee, dat komt door het gemak waarmee je het bereikt! Op buitenwegen vaak zat 200 aangetikt!
slks55amg…

Te hard rijden op een Ducati moet je ook niet doen! ;) Gaan veelste snel kaDUC :)
Is een MV Agusta geen waardige opvolger? Veel exclusiever! Als troost voor je Alfa die waarschijnelijk niet doorgaat! :) Maar dan wil ik wel een rondje meerijden!
Eindhovenfinest
@mvagusta: Een Veyron is echt wel sneller als een motor. Zelfs 0-100 even snel (als je met de Hayabusa tenminste een perfecte start hebt). 0-200 is een busa al trager.

@Ejay: Het is geen GXR-1000 maar een Honda Fireblade. En een Fireblade doet net 299km/h op de teller. i.i.g. niet zo snel qua top als een GSXR-1000
@ Thomas & Ruben: Dat filmpje is van de black prince, welke reeds omgekomen is bij een verkeers-ongeluk (hoe verrassend). Ghost rider heeft in een tribute op z’n 3e DVD zijn tijd van 11:04 verbroken met een tijd van 09:57.
Eindhovenfinest
FYI: Een GSXR-750 (model 2006) doet zekers 290 op de teller.

Google eens op BMW M6 en Fireblade. Je zult zien dat een Fireblade er niet voorbij komt. Vanaf stilstand wel, maar eenmaal op snelheid zeker niet.
Zo die gast op de Peripherique dan…c’est incroyable ohlala
Het lijkt me heerlijk om een motor te hebben! De vrijheid die je hebt, de snelheden die gehaald worden, de wind, ff met 300km/u een bochtje carven. De vangrail die dan heel snel nadert, maar je blijft doorgaan! Tot op een gegeven moment je de vangrail, aan je voorhoofd voelt schafen. En op dat moment bij jezelf denkt “ik had toch een helm op?” “Hoe kan ik de vangrail dan voelen?!”. Je kijkt achterom en je ziet je lichaam en je helm liggen en bij jezelf denkt “HUH?!”

En op dat moment verschijnt er een fel licht en een donkere stem die tot je spreekt “Oeps foutje! Ben ik ff vergeten om jou een stel hersenen te geven” “SORRY! My bad!” :P :) ;)
HAHAHAHAHAHAHAH… :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stomme klootzak! :) Zit heel intressant te lezen, maar dan!……
Haha…..


die Rick……
@mvagusta
LOL! :) ;) Whahahaha!
LOL :)
wat een gare filmpjes wel idioot dat die ghost rider die tijd van de black prince heeft gebeat
@ eindhoven, klopt, foutje, gsx zitten speed-o-meter en toerenteller net andersom.
Tsja, wat valt hier nog aan toe te voegen….Aardig gek zou ik zo zeggen.

@mvagusta. Eindelijk weet ik waar jouw naam op slaat. Ik ben niet zo’n motor freak (doet me helemaal niks zelfs) dus ik had nog nooit van een mv agusta gehoord.

@slk55 amg. Hard rijden op je motor ? Op je Koga Miyata zal je bedoelen ! ;-)
Spijtig dat hij in dit filmpje niet over de 300 gaat, de baan is vaak zo goed als leeg.

Geef mij maar ghostrider :-)
@ mvagusta

Lol, voorlopig komt er geen opvolger voor mijn Ducatie, hij is denk ik net 2 maanden oud.

@ JANUS

LOL ;)
Het was in ieder geval een mooie zonnige dag met af en toe wat wolkjes ;)
maartenunplugged
@ janus, een MV agusta niet kennen? ai ai ai…. Doe mij maar een MV Agusta Senna… wat zijn dat loei mooie motoren…

Maar k moet eigenlijk mijn mond houden, want verder dan een proeflesje ben ik niet gekomen. Gewoon echt het geld niet voor… eerste de autohobby, de motor komt nog wel… ooit….

Trouwens wat iedereen zit te miepen over gevaarlijk rijgedrag, het zijn vaak de automobilisten die niet goed kijken en de motoren niet zien, waardoor al snel wordt gedacht dat motorijders een stel aso’s zijn omdat ze vooraan bij een stoplicht gaan staan, tussen files doorrijden, of onverwachts (lees: niet gezien) opduiken.
Mocht je dit willen uitproberen. Koop eerst een goed videospel, om te kijken hoevaak het je lukt zonder te crashen…. ;)

btw… Die vluchtstrook, zit daar niet heel veel grind en vuil op? :S
Tsjonge, de redactie is wakker……….dit filmpje circuleert sowieso al meer dan zes maanden rond op internet en al lang en breed te vinden op:

http://www.leftinsmoke.com

Goeiemorgen!
hoorde laatst dat een motor boven de 104km/u niet wendbaarder is dan een auto…. Of die agent lulde uit zijn nek of je verkijkt je lelijk op de wendbaarheid van zo’n ding op snelheid.

Deze video is gestoord en ik kan alleen maar hopen dat die gek bij een eenzijdig ongeval het witte licht heeft mogen zien…. ipv dat hij dwars door een auto met een gezin is gereden omdat hij iets te laat remde bij 300km/u……

Dit is wat mij betreft dan ook niet stoer, het is waanzin. De motor is trouwens wel erg snel. van 200 naar 280 is echt een eitje.

Ik ken via via een gast die turbosetjes voor 1300 suzuki’s Hayabusa levert….hij zegt dat het eigenlijk onmogelijk is het vermogen te gebruiken EN je voorwiel aan de grond te houden door het spectaculair hogere koppel…. Some people have an unhealthy appetite for speed.
Morguh! Er staat toch niet dat dit een nieuw filmpje is?
check deze anders: http://youtube.com/watch?v=TIIMDserNvM die heeft een gigantische turbo…. Tevens een van de meest gruwelijke Audi’s ever de RS2
Tja wat valt hier aan toe te voegen… Ik rijd zelf ook zx-10r en ook ik rijd wel eens hard en ja als je vol gas(of laten we zeggen half gas) weg gaat dan blijft dat voorwiel zonder probleem in de lucht… Deze persoon heeft echter gewoon een “deathwish” met zo veel verkeer zo rijden…. Verder wat betreft wendbaarheid enz daarin heeft de policie een beetje gelijk maar dit verschilt natuurlijk per motor. Wat ze niet zeggen is dat jij alleen wel natuurlijk een veeeeeeel kortere remweg hebt en een veel smaller stukje asvalt…..Daarnaast vind ik het, ondanks dat ik het onverantwoord vind, wel knap om het zo lang vol te houden.. Oh wat betreft die BMW M6 tegen een Fireblade(als dat een nieuw model Firebalde is heeft ie pak m beet 7 sec maximaal nodig om de 200 aan te tikken.. (ik weet niet wat die Veyron doet ???) dat haalt die M6 echt never nooit…rechtuit is een motor (behalve dan door bijv een F-1 of een superkart) vrijwel niet in te halen.. zijn er bochten… ja dan wordt het natuurlijk een ander verhaal…. En mensen die roepen spijtig dat ie niet over de 300 gaat wil ik wel eens zo zien rijden….
holy shit. :P
respect voor die ” gestoorde” kerol
http://www.youtube.com/watch?v=_i2MSvaZeqw
Let op: het kleine rondje in de snelheidsmeter is km/h
jeetje, die laatste is echt gekke werk! 350 km/h op een motor, en dan niet eens op de snelweg.
Eindhovenfinest
@Woody: De agent heeft gelijk. Hoe harder je rijd op de motor, hoe meer je wielen als gyroscopen gaan werken. Iedereen die motor rijd en b.v. 200rijd weet dat je bij bochten behoorlijk moet werken om die motor van z’n plek te krijgen, zoiets wil alleen maar rechtdoor.

@Trevor: Ik had het over een BMW M6 en Fireblade die allebei op snelheid zijn. Vanaf stilstand is de motor sneller maar als je allebei al 200 rijd dan is het verschil echt niet meer zo groot.
echt zot is die gast :d vooral door de 200 op z’n achterwiel :p
heb zelf ook al met moto’s meegerede zoals kawasaki ninja en ohja ongelooflijk gevoel!! :) later komtr zeker ook 1 in men garage te staan
heb toch ook eens een motorrijder,volgens mij vreemd zien kijken
met een oude BMW alpina b10 5 serie, zo,n ijskast tegen de wind.
als je de motorrijder met over de 300 km p/u voorbij komt
Niet veel motorrijders hier merk ik wel..voor diegene die motor gevaarlijk vinden…moet je maar eens met 250 km/h op een stilstaande file afrijden, denkt dat je er met je motor beter vanaf komt(uitwijk-mogelijkheden e.d.) ;)
Ik ben met onze GSX-R rijder hierboven ;) Dit zijn lang niet zulke achterlijke acties als die mensen die met 200 km/h met de auto rondrijden. Als hij valt heeft ie sowieso voornamelijk zichzelf er mee in tegenstelling tot de auto. Bovendien ben je tig keer wendbaarder dan met de auto.
En laten we niet vergeten dat dit de autobahn is. Breed, mooi asfalt, overzichtelijk. Je moet maar eens kijken hoeveel mensen op de zondagmiddag hun motor even uitlaten in Duitsland.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).