Chery gaat Alfa’s produceren

Auteur: , 14 Reacties

Automotive News Europe schrijft dat het Chinese Chery Automobile op zeer korte termijn modellen zal gaan produceren voor Alfa Romeo. Dit zal de eerste samenwerking zijn na de intentieverklaring van Fiat met Chery. De auto's zullen uitsluitend bestemd zijn voor de Chinese markt.

Sergio Marchionne liet eerder weten dat er plannen zijn om binnen 2-3 jaar Alfa’s te verkopen in China, nu blijkt dus dat deze auto’s waarschijnlijk ook in China geproduceerd zullen worden (via autoblog.it).14 reacties

Ik hoop niet dat de kwaliteit er (nog) slechter op wordt. Nou ja, het maakt eigenlijk toch niets uit, ze zijn alleen voor die vage chinezen.
Amai, als al die chinezen met de auto beginnen rijden dan zijn we ook ver van huis!
Niet dat ik ze dat niet gun.
Alfa Romeo in China, is wel lachen
Nou ja we hoeven ons tenminste niet meer druk te maken dat ze de Alfa’s zullen kopieren.
Het zijn slechts speculaties.
Hopelijk eerder een ‘Rio’ dan een ‘Arna’, als het maar geld opbrengt (om een mooie nieuwe v6 te bouwen, bijvoorbeeld) en wij de mutanten niet op ons bord krijgen.
ik vind het maar niks
MWHAHAHAHAHAHAHA!!

Het is duidelijk, de Italiaanse-auto-liefhebbers, die bijna alleen van Italiaanse auto’s houden vanwege de vermeende ‘emotie’ (wat kan het anders zijn?), komen nu in een ernstige identiteitscrisis. Alfa Romeo’s uit China! Dat kan niet waar zijn, dat mag niet waar zijn, dat doet afbreuk aan het ‘imago’! ;)

Heheh. Ik vind de reacties hier wel lachen. Wat een schrik zal het zijn om onder ogen te moeten zien dat het slechts auto’s zijn, of ze nou uit Duitsland, Italië, China of Senegal komen.

Chinese auto’s zijn binnenkort minstens zo ‘goed’, ‘mooi’ en ‘emotioneel’ als Alfa Romeo’s! Ja kinderen, wen d’r maar vast aan. :)
Haha, word up Y! Ook hier is het weer verdacht stil in de reacties, net zoals bij die Alfa Spider diesel ;)
Niet voor het één of ander, maar er worden al jaren Alfa’s gemaakt in Brazilie, Audi’s en Mercedi in China, BMW’s in Zuid Dakota, en VW’s in Slowakije.

Maar een echte Alfa, Ferrari of Maserati komt uit Noord-Italië, hoe je het ook draait of keert. (idd ik ben niet echt gecharmeerd door de Sud.)
Aan CITROFIEL.

Kwaliteit van Alfa slecht. Ik weet niet hoe je er aan komt maar voor een citrofiel durf je nog al. Uit de cijfers van de ANWB en de leasemaatschappijen staan jullie ongeveer aan kop als het om mankementen en storingen gaat. Alfa daarentegen bevind zich aan het andere einde. Overal gebeurt wel wat en niets is storingsvrij maar als CITROFIEL heb jij helemaal geen recht van spreken.

Dat de Chinezen eventueel Alfa’s gaan bouwen vind ik in eerste instantie niet Alfawaardig maar er zal toch geld in het laadje moeten komen.
Flauw, die opmerking over de kwaliteit van Alfa. Alsof die Citroëns zo goed zijn.
Stuur die allemaal maar naar China, zijn we er hier vanaf
Ik heb een hoop kosten gehad in Totaal 7000,- euri met mijn 2 alfa’s eerst een 156 en nu rij ik een 147 maar beide, keren door toedoen van de slechte technische kennis van de prut garage Alfaromeo Driessen Eindhoven.

Voorbeeld mijn 156 kookte regelmatig over na een nieuwe koppaking en temp. sensor plus een totale motor revisie(Waar ik niet om gevraagt heb en dus ook niet betaald heb.) en radiator later, en het probleem nog niet opgelost was attendeerde een kennis van mij op een klein scheurtje in de koelvloeistof dop. En toen was het probleem pas opgelost…

Nu Zit ik in Overpelt bij de belgishe Alfa en die krijgen van mij een 10 betreft service en kennis. En het kost me te minsten pas geld als ze iets kunnen betekenen voor mij, en het kunnen oplossen.
Helemaal vergeten: het punt wat ik wou maken, de Alfa is een puike auto de meeste Alfa garages zijn naar mijn mening gewoon slecht.
Heidekonijn, nooit in een Sud gereden zeker? Stuurt beter dan menigeen moderne auto uit Japan of Korea !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).