BMW 3-serie Coupé door AC Schnitzer

Auteur: , 41 Reacties

Dit is volgens e90post.com de eerste afbeelding van de E92 ACS (AC Schnitzer). De gewone 3-serie had al wat mogelijkheden tot "verbetering", maar ook de coupe-versie van AC Schnitzer lijkt er nu aan te komen...

Goeie velgen, agressieve voorbumper, nu nog wachten op de specs. Hieronder nog even een plaatje van de E90 3-serie ACS (ter vergelijking):

BMW 3-serie door AC Schnitzer

Met dank aan Frank voor de tip!41 reacties

Overdone maar toch zegt m`n gevoel dat ik het maar mooi moet vinden.
Ik hou wel van AC Schnitzel ;)
Ik vond AC Schnitzer altijd een mooie (of is het goede?! anyways) tuner.
Alleen is het al weer een tijd geleden dat ik ECHT iets mooi vond van AC Schnitzer en dit brengt er helaas geen verandering in……..
Oei… De velgjes zijn iets te, maar die voorbumper vind ik zalig!
Hele dikke auto!

Weinig verschil met de sedan versie…. Maar die bodykit zou ik wel willen op een nieuwe 3 cabrio…. :)
die coupe kan ermee door… ook al is het nie echt me smaak..
maar die 4-deurs is goed lelijk… dat is ie ook al zonder AC schnitzel !!
Alles beter dan de Z4 van AC Schnitzer, qua uiterlijke tuning dan.
Best geinig dit. Meer valt er denk ik ook niet te zeggen. De E90 is echt lelijk zoals Rick al zegt, ook zonder plastic.
Ik ben waarschijnlijk de enige die de bodykit van de sedan mooier vindt. Ik vind het nogal tupperware overkomen, vooral in het midden. Misschien toch liever het iets subtiele M-pakket (http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=35579 – weliswaar nog half afgeplakt).
hij is niet mooiste maar ik vind hem wel wat hebben .
Ik vind ze allebei goed gelukt, Vooral de Sedan oogt agressief.
dit is heel mooi gedaan vindt ik. een wat aggresievere look.
ik vind alleen de coupe mooi, de sedan is echt iets te sjonnie vind ik
@slk55 amg: helemaal mee eens, deze fabriekskit kan gewoon bij de BMW dealer besteld worden.
De Schnitzel velgen zijn wel mooi, maar die bodykit is zo ordi. Echt iets voor foute type’s.
Bruut Bruut!!!
allebei ook de sedan lekker ordinair ;)

maar zelf zou ik die van slk nemen .. inclusief hartage velgen
De wielen van de sedan vind ik erg mooi en de voorbumper van de coupe vind ik weer mooier dan die bij de sedan.

Best fraai gedaan opzich :)
Ik vind er niets aan vooral de spiegels van de sedan zijn echt TE tuning..

het rode bmwtje wat slk55 amg laat zien vind ik dan weer wel mooi.

gewoon subtiel houden
Ik heb gezien waar ze die foto maakten, ik kwam er toevallig langs in Aken. :) Deze 3 foto’s heb toen snel met mijn GSM gemaakt.
http://members.home.nl/bhamers/20102006489.jpg
http://members.home.nl/bhamers/20102006490.jpg
http://members.home.nl/bhamers/20102006491.jpg
Op zich een mooie auto, niet te overdreven….
@Benny: FF een nieuwe telefoon zien te scoren ;-)
Wel grote uitsparingen voor de uitlaat? Hadden ze er 2 pijpjes aan elke zijde van gemaakt?
@Benny: bedankt voor de toevoeging! e90post heeft het ook gelinkt:
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=36409&page=3
echt prachtig, ik vind AC Schnitzer de beste tuner van BMW. Ik vind persoonlijk de bmw 3 coupe van Hartge ietsje te normaal.

AC SCHNITZER RULEZ;p
Die rode E92 is geen “Hartge coupé”. Het enige van Hartge zijn de 20 duimers en de verlagingset. De voor en achterbumper is afkomstig van BMW zelf, nl het aerodynamica pakket.
AC schnitzer komt terug, heb ik het idee :)
De velgen zijn vies, de bumper mooi, maar doe mij maar die rooie. In een woord Prachtig
Die 3er van SLK55AMG is echt heel mooi, als je daar nu een soort m6 achtige achterbumber met 4 uitlaten opzet, in het wit mèt imbeciele(maar niet minder toffe) vleugeldeuren levert met de de motor van die 6er met 750 pk, dan wil ik hem wel hebben!!!

Lol lange foute zin, maar ik hoop dat jullie het begrijpen
goed voorbeeld van hoe het niet moet…. in een klap ziet deze nieuwe 3 serie eruit alsof de auto ten prooi is gevallen aan de pimpers die je nu vaak in 10/15 jaar oude 3 series ziet rijden…

Ik heb van de week geturfd wat ik tegenkwam aan 3 series en de score is shocking! Van de 25 die ik geteld heb waren er 8 niet of nauwelijks verprutst…. daarbij moet wel gezegd worden dat er bij die 8 toch nog 3 auto’s zaten met lelijke of absurd grote velgen…..

Dat is één van de redenen dat ik geen 3 serie (en al helemaal geen coupe) zou willen hebben. Al die afgetrapte, bespoilerde hokken met belachelijke uitlaten, te grote wielen (vaak ook nog een lelijk design) met te brede banden, teveel verlaagd en meestal met een enorme berg herrie van de stereo……en dan heb ik het ergste nog niet genoemd: de berijders die zich keer op keer van hun meest onsympathieke en asociale kant laten zien. (van de 25 reden er 4 onverantwoord hard door een woonwijk, haalde er één in via een voorsorteervak en reden er 2 belachelijk dicht achter hun voorganger)

Natuurlijk gedragen niet alle 3 serie eigenaren zich zo (godzijdank), maar snappen jullie dat dit soort lui het imago van prima auto’s verzieken (in mijn ogen)?
Ik zie er ook zat zo rijden ja……..ik dacht dat de mijne daar in ieder geval dan niet toe behoorde…..

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=image&file=356713_11_06_003.jpg
Die rode van @slk 55 amg kon me wel bevallen, maar die schnitzl vind ik dus echt helemaal niks, met van die “foute” te jonge berijders, wat @wooody al een keer vermelde.
@ [email protected]: die van jou is volgens mij netjes (niet 100% origineel meer?, dus die zou ik “goedkeuren”. :-)
@ Woody
Nee iets subtiel verlaagd, andere lampen met angle eyes (originele waren helemaal beslagen en lelijk) en nieuwe niertjes met chroom binnenwerk, andere lichtmetalen velgen 225-50-16″.
voor de rest is ie goed en netjes, en ik ga niet met vleugels en uitbouw sets rijden, zoooooo zonde van dat model!!
Was één van de mooiste modellen vindt ik, maar dat is persoonlijk.
@Danny
Een e36 M3 bodykitje zou zeker geen kwaad doen. Hij wordt er veel mooier en netter van.
http://www.bmwm5.com/articles/germany3/24.jpg

Ik vind die koplampen wel lelijk, je had de zwarte versie moeten nemen.
http://www.styletech.se//kundbilar/OlasE36/DSCN2978.JPG

Maar voor de rest een topauto. Wat voor een motor heb je erin?
Heb de zwarte versie lampen gehad, vond ik niet echt mooi, maar dat is persoonlijk.
Body kit op jouw foto is aardig, maar wordt al snel weer als overdadig ervaren, (kijk hem eens rijden, denkt ook dat ie een M3 heeft…)Bovendien heb ik een ingetogen nette kleur, dan moet je niet teveel aan verbouwen vind ik zelf. Bij die gele (rood ook) staat het mooier als ik eerlijk ben.
Ik wil niet zo al te opvallend rijden zoals de types die Wooody beschrijft. auto is netjes zo, niet al te opvallend. Ik hoef me niet voor te doen als iemand die zelf denkt in een auto van een ton te rijden, wordt 10 jaar volgend jaar, is gewoon liefde voor het merk, en in het bijzonder dit model.
Is trouwens gewoon een 318is, voor mijn rechtervoet en bankrekening beter i.v.m de bekeuringen…….
@ Sasha: ik heb een N70… De foto is helemaal ingezoomd!! ;) Ik kon slechts naast die prof. cameraman gaan staan…..
@[email protected]
De mensen die geen verstand van auto’s en BMW’s hebben maken zulke opmerkingen. Ik weet precies nog dat je je E36 als M uitvoering kom kopen met zelfs de Ricaro Sportstoelen uit de M3. Zolang je geen ///M3 sticker achter heb zitten durft niemand iets te zeggen.
Ik vind zelf de originele uitvoering te saai. Een M look staat het mooist. Geen uitgebouwde bumpers etc..

En van mensen als “wooody” moet je je hellemaal niets van aantrekken. Dat zijn echte BMW-Hater ;).
Als ik eerlijk ben zie ik veel meer Golfjes en Japanse lelijk uitgebouwde auto’s met herrie en een “cornflaks-look” dan een BMW’s.
LELIJKE velgen van de coupé

Wielen versteken en hij is af!!!
ik ben het volledig met csl eens..

ik heb ook n sedan met M bumpers en n beetje opgeleukt

Image
Image

enne de meeste gepimpte/getunede auto’s zijn jappen en golfjes
Ik ben geen bmw hater, maar figuren die hun auto toetakelen met allerlei zooi en vervolgens roepen dat iedereen die het niet mooi vindt geen verstand van auto’s heeft doen, (kwalitatief goede maar niet echt mooie) de auto’s geen goed. Helaas lezen ze over het algemeen ook niet al te goed, dus maakt het weinig uit of je genuanceerd bent of niet. Met de auto’s is (technisch) weinig mis, met een aantal fans helaas wel.
Ach…..blijft een kwestie van smaak, vaak is het overdone allemaal.
IK vindt de mijne mooi zo, wil niet zeggen dat iedereen m maar mooi moet vinden, maar ik doe het voor mezelf, en niet voor iemand anders. Vindt iemand het niet mooi……even goede vrienden! Ik vindt ook zoveel afzichtelijk, wat anderen te gek vinden, is gelul dat je dan ineens geen verstand van auto’s zou hebben.
@[email protected]
die van jou mag er best wezen, geen lelijke bumpers en geen lelijke felle kleuren. nee jij weet hoe je een BMW moet veranderen. als ik je goed begrijp heb je dus de velgen veranderd, dat vind ik niet erg zolang het maar orginele BMW velgen blijven en niet al te groot, en daar heb jij je aan gehouden. Ook heb je voorlampen vervangen. dit ziet er iets te bling bling uit naar mijn menig, maar ik snap wel waarom je het gedaan hebt, het is in ieder geval beter dan lelijke doffe koplampen. maare mag alsjeblieft dat beest aan de spiegel weg? dat is zo ordinair.

@Skippy

jouw BMW ziet er over het algemeen ook niet verkeerd uit, mooie (orginele BMW) bumpers. maar wat ik wel jammer vind is de (scheven) uitlaat, en de raamspoiler, dat is to match.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).