911 GT3 in de sneeuw

Auteur: , 33 Reacties

Hier op de "redactie" doen we iedere dag een sneeuwdansje, maar het wil nog niet echt lukken. Totdat we weer lekker mogen glibberen in de sneeuw, moeten we het maar doen met een videootje van de 911 GT3 in de sneeuw. Mutsen op en wanten aan!33 reacties

Beter dan die shit uitslagen in Den haag….
porsche, ondergewardeerd in de rallywereld
Puike wagenbeheersing, blijft toch een prachtig gezicht.
is dit een GT3 RS???
Je moet echt goed kunnen rijden om een auto in de sneeuw zó onder controle te houden. Knap hoor.
@ Danger. Goed gezien, idd een GT3 RS
Wat een heerlijk geluid!

En voor een RWD vind ik hem toch wel veel grip in het sneeuw hebben. Zal heus wel op spikes staan, maar dan nog……..
ziet er té leuk uit!

Heeft iemand het boekje hoe-rijd-ik-net-zoals-de-heren/dames-in-dit-filmpje voor dummies? Zo ja, dan houd ik me aanbevolen :P
Is de 911 van Tim Van Parijs op de Duez testdagen in Februari van dit jaar. Groot Pilot als men weet dat dit de eerste keer was dat Tim ermee reed….
Spijtig genoeg ongeval gehad met deze wagen in de Rally Condroz enkele weken terug
Prachtige wagen, en die gast kan zeker goed rijden. Het lijkt allemaal wel een beetje vooruitgespoeld, is dat echt zo, of is die driver/auto echt zo goed? Is het een belg ofzo, die deze auto bestuurt? Aangezien op t eind John Michiels in beeld staat.
witte Porsche op circuit, prachtig hoe die gast kan rijden
very nice sound
diariomotor.com
Porsche 911 GT3 y la nieve, vídeo…A estas alturas nadie duda que un Porsche 911 es un gran coche. Para mucha gente, de hecho, es “el coche”, el modelo al que todos deberían parecerse. Si damos esto por cierto, ¿qué decir del 911 GT3?. Para quien no lo se…
Dit is Marc Duez, testpiloot van Futur World in Belgie
zou wel mooi zijn als ze met een 911 turbo mee gaan doen aan het WRC
Stukje Nostalgie
Heel fijne stuurmanskunsten maar dit filmpje http://www.autoblog.nl/archive/2006/11/11/zaterdagavond-porsche-avond is verwijderd iemand enig idee hoe ik eraan kom naam/url?
Ziet er erg lekker uit met dat gedrift :)
lachen, beetje glibberen en glijden:D!
prachtig filmpje en sublieme wagen beheersing! maar ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat alle kracht hier naar de achterwielen gaat :o

natte bladeren werken trouwens ook heel goed om op te glijen en driften… heb ik onlangs ervaren :D
Heerlijk geluid ook zo van die Porsche’s!

Makkelijker van richting veranderbaar dan een impretza of EVO, maar ook makkelijker van zijn richting af te spinnen lijkt het wel zo.
vond het eigelijk geen bal aan dat noem geen drifting .
Blijven toch echt super degelijke en snelle auto’s die Porsches!

Off Topic:

@ Rossi

Ik neem aan dat je doelt op het verlies van de VVD he? Erg spijtig idd, hoewel ik VVD heb gestemd vond ik de argumenten van Wilders (die ik over het algemeen net iets te extremistisch vind) echt steengoed. Om 12 uur na de uitslagen, in dat korte debat praatte hij iedereen inclusief Marijnissen onder tafel. Vooral het argument over de peilingen was echt steengoed, waarin hij in enkele woorden de publieke omroep even op zijn (toch redelijk links neigende) plek zette :).
Dit noem ik pas een MPV.
Goede wagenbeheersing in een auto met teveel gewicht op/achter de achteras. Een auto met middenmotor en achterwielaandrijving zou sneller moeten zijn. Ik denk zelfs dat een achterwielaandrijver met de motor voorin en dezelfde pk/gewichtsverhouding beter is in dit soort omstandigheden, maar het is wel leuk om te kijken en luisteren naar het vakwerk van de heren.
GEIL!
Er is er een gereden in Wallonie. Wel grappig, een vader van een ex van me rijdt er in mee op 3 min 45. (www.patricksnijers.com)
Sorry, maar voor mij is duidelijk dat een 911 op een circuit thuis hoort. En dan wel eentje zonder sneeuw. Wel leuk om die voertuigbeheersing te aanschouwen, al was die ook niet zooo super (te veel show, te veel gas… )
Trouwens, leuk weetje van het land van sneeuw en ijs, na test van de Zweedse AMS, was niet een WRX STI of een Evo IX de snelste op wintercircuit (en de 911 al helemaal niet), maar een 330xdAT. Inderdaad, een BMW, een diesel, een automaat… een touring. Ongeveer het tegenovergestelde dus van hier ;-)
Geen gas los in de bochten :p
Petje af, die beheersing…
Bom van een filmpje, die driftjes in de sneeuw zijn prachtig.
Dit is nu eens een rallyauto met een prachtig geluid i.p.v. zo een stomme knal af en toe.
Dat is nu nog eens een origineel rallyewapen! Ik wist niet eens dat er nog met Porsches gerallyet werd.

Wat een KICK SOUND ook.

Ik denk dat tot op heden nog geen enkel Cayenne zo off road is gegaan als deze…
Errug vet! Mooi geluidje ook,, er rijd hier ook een GT3 rond,, En een mercedes E-classe AMG stationwagon,, die ik vandaag nog heb gespot,, Maar ik denk niet dat de porsche wint tegen een subaru op rally grond!,, maar op rechte stukke poept de GT3 de subaru uit! Erg vet filmpje!
Waarom staat er GORDON op die rode bij +/- 6.20?? :( Erg leuke sound en als je aan rally denkt denk je meestal niet gelijk aan een 911 maar goed het kan blijkbaar heel goed.
WOW geen woorden voor wat een piloot

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).