Nissan Qashqai Cobra

Auteur: , 19 Reacties

Cobra, erkend Nissan tunert, heeft een eerste pakket klaarliggen voor de Qashqai. Nissan is deze week begonnen met de productie van de nieuwe 'crossover' en Cobra springt daar alvast op in.

Het COBRA N+ pakket bestaat uit diverse chromen body-onderdelen voor de zijkant, achterkant en voorkant. Chromen uitlaatpijpjes zijn natuurlijk ook beschikbaar. De sloffen komen in 18-inch.

Nissan Qashqai Cobra19 reacties

Erkende tuner? Dat kan iedereen die wat met lijm overweg kan. Hopelijk hebben ze beter aan de motor en interieur gesleuteld.
@Autoblogger.
Wat voor soort auto is dit?
Een SUV, MPV etc…..
Op de foto lijkt het een autootje a la Suzuki Swift maar om daar nou 18″ onder te gooien.
Een “Crossover”. Ik heb er overheen gelezen
die uitlaat mag de tuner wel thuis houden. zien er niet uit! verder is de auto wel prima.. kun je dat chroom ook niet gewoon bij nissan zelf bestellen???
Ik ken het origineel niet zo goed dus ik zie ook niet precies wat er getuned is.

Maaaarrrrrrrr ik moet zeggen dat ik dit er helemaal niet verkeerd uit vind zien. Ziet er zelfs verdomd goed uit! Op de uitlaat na dan hè! :)
Sorry hoor, maar is er animo voor zon pakket?
Koop dan gewoon een normale sportwagen, dit heeft gelijk weer zon hoog sjonnie-gehalte en het ziet er ook gemaakt uit, alhoewel het nog extremer kan —-> SUV tuners ;)
@ Oul dit is de Nissan Moksie ;)
@Benny1

Hahaha, echt he.
@ oul@ in je eerste bericht zeg je al a swift dat is niet zo de swift is mooier(vooral sport)
@Sabberjoch
Ja dat vind ik ook maar ik kreeg op de 1ste foto niet echt een idee hoe groot de auto precies is en ook las ik erover heen dat het een crossover is. Ik had dus geen flauw benul in welk segment deze auto valt vandaar dat ik dus een vergelijking wilde en noemde ik de Swift.

Over het algemeen vind ik de Nissans of de Infinity’s wel mooi maar deze helaas niet zo
opzich ziet het geheel er niet slecht uit, maar wat ik dan zo jammer vind is dat ze van die uitlaten er gewoon onder plakken. maak dan ook meteen een mooie bijpassende achterbumper, waar de uitlaten mooi in verwerkt kunnen worden!
Ik eigenlijk ook niet zo te spreken over de foto’s. ze lijken wel zwart/wit. en hun naam (cobra) en andere reclame staat dan in het knal geel. lelijk! zo spoor je mij niet aan om zo’n auto te kopen.
slk55 wat betreft de gele teksten zijn we het eens, het is lijkt of er staat “Nissan Koops – leen auto”. Maar die uitlaten daarover zijn we het oneens. Juist zo los, geeft het de indruk dat er iets gebeurd is iets juist niet standaard. Op de gele stickers na, best leuke auto zo.
@mashell

dat klopt, het ziet er niet standaard uit. en dat is nou net wat ik lelijk vind. je ziet duidelijk dat de uitlaat er pas later ondergeplakt is. wat ik een goed voorbeeld van tunen vind is B&B design, moet je eens zien hoe goed de uitlaat bij de auto past:

http://www.germancarfans.com/tuners/7060208.001/7060208.001.mini6L.jpg

voor de duidelijk heid ook nog even een standaart passat er bij:

http://www.autoweek.nl/images/800/d/6e1353c434b0fff733fd30706eaeb6ad.jpg
@slk55 amg
Dat ziet er zo netjes en mooi afgewerkt dat ik zou denken dat het van VW zelf komt. En dus niet meer is dan een vinkje op de bestel lijst, doe mij de 1.9 TDI met de R36 uitlaten (dat kan bij Audi, dus waarom niet bij VW). Zie ook de Auspuff van de R36: http://www.vwvortex.com/gallery/gallery2.php?mode=album&album=/Volkswagen/Passat/Passat%20VI/R36#
Zo duidelijk achteraf er ondergeprutst “dit ding heeft dikke uitlaten nodig maar er was geen plaats” is veel stoerder. Vergeet niet, de QQ blijft de Nissan met de moeilijke taak om de minst stoere auto allertijden (de Almera) doen vergeten, in die strijd zijn alle middelen geoorloofd.
Prachtige wagen, veel voor weinig geld !!!
Reeds proefritje mee gedaan en direct ene besteld bij Gar.Ceurstemont te St-Amands
inderdaad mooie wagen met veel opties MAAR die wachtijden +- 7maand (belgie ) das wel erg lang .
met die uitlaten lijkt het net een kruiwagen.
stick to de basic zou ik zeggen
Ik vind de grill helemaal niets!, daar zouden ze iets op moeten verzinnen.
Het word zo een heel groot nissan logo.
Zo’n mislukking ! Een qashqai is een prachtige wagen volgens mij, maar hier trekt hij op een johny en marina karretje.
Van slechte smaak gesproken. Een auto als qashqai is designed, en hoeft geen wansmakelijke “stoerdoenerij”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).