Waardebon voor verkeersboetes

Auteur: , 21 Reacties

Een dag na Sinterklaas komt het AD met een zeer interessant artikel, het gaat over drie ondernemers uit Leeuwarden die cadeaubonnen aanbieden waarmee de ontvangers kleine snelheidsboetes kunnen betalen. Dus twijfel je nog over je verlanglijst voor kerst, vaderdag of pasen, dit is je kans!

Via www.nettesnel.nl kun je een bon aanschaffen waarmee kleine snelheidsovertredingen (van maximaal 10 km per uur) kunnen worden betaald. HET cadeau voor de autoliefhebber en 65+ speedfreak!

Problemen met justitie worden niet verwacht, volgens initiatiefnemer Erik van der Waard is dit namelijk iets anders dan een verzekering tegen snelheidsovertredingen zoals een Zweeds bedrijf dat enige tijd geleden aanbood.21 reacties

Ik denk niet dat een waardebon van 2,50 euro wat helpt…..
Ik vindt het walgelijk dat men geld wil verdienen aan dit soort razziapraktijken van de overheid.
Als dit al een geaccepteerd cadeau is geeft het wel aan hoe kras het beleid op zich is.
Ehm Autoblogger: …voor de autoliefhebber en speedfreak!

We hebben het hier over max 10 km/u te hard. In een invalidekarretje is dat veel, maar van 130 waar je 120 mag, wordt ik persoonlijk niet heel heet.

Maar, eerlijk is eerlijk, het initiatief is op zijn minst grappig gevonden.
…………en gewoon hard cash geven is gewoon not done
ofzeau?!………….Ik zie kertsavond al voor me!

“HÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJ! Een waardebon voor verkeersboetes!”
“Die had ik altijd al willen hebben!”
“Kan het niet gebruiken maar ik had het altijd al willen hebben!”
Een waardebon van 260 euro zou ik erg op prijs weten te stellen..
@Dennis: check, ik liet me even gaan, heb er 65+ speedfreak van gemaakt.
Dat lijkt me wel duidelijk zo.
Beetje onzinnig!

Als je meer boete krijgt als de waardebon waard is, dan moet je weer bonnen bijbestellen, waar je dus weer overwaarde aan hebt!
Ik rijd ook nooit te hard trouwens! :) Nee, hoor! ECHT niet! ;)
@ MPOWER
260 euro? waar heb jij zo hard gereden dan? Of was het maar een voorbeeld?
opzich een leuk idee, maar aan 2,50-10,00 euro heb je niks. dat geld zou ik niet missen, en het staat een beetje gierig als je zo’n (klein) cadeau aan je/een vriend/vriendin geeft. nee, van mij mogen ze die komma op alle bonnen een plekje verder naar rechts schuiven.
Maar geef toe.. het is toch een mooi cadeau. “alsjeblieft vriend, nu kun je een keertje lekker hard rijden zonder dat het je (eigen) geld kost.
Dit is geen lang leven beschoren denk ik… het is alleen maar grappig om een keer te geven aan een snelle rijder maar dan is de lol er alweer vanaf.
Net monopoly “gratis uit de gevangennis kaart”. Of wat dachten jullie hiervan, gratis-je-rijbewijs-terug-krijgen-van-justitie-bon na een invordering ;)
@A-town
in belgie kost de gordel niet dragen al 250euro, en je moet niet echt heel hard gaan om 260 kwijt te zijn ;)
In Nederland 83 waar je 50 mag krijg je ook al 200 euro voor dus zo veel hard hoef je er niet voor te gaan helaas :(
Heel humoristisch concept, maar natuurlijk te belachelijk om waar te maken. Daarnaast is het op zijn minst generend om iemand een dergelijk cadeau toe te reiken. Mijn tip: als je hard wilt rijden, dan ga je toch lekker naar de Nurburgring.
@Henk
in belgie zit je dan tegen een hogere boete hoor ;)

@Appeltje
het gaat hier over een klein vergrijp, trouwens aan 140 over de snelweg of 50 in de zone 30 voel ik me geen hardrijder, hoor ;)
@A-town
Door rood rijden(130eurotjes) en rechts inhalen(130eurotjes) @ the same time subtotaal: 260 euro. Ik weet het mensen erg onverantwoord ik vind het ook erg dom van mezelf!
..dat Mpower feeling kwam naar boven in mijn golfje diesel, ook ik overweeg om een M-badge achter op mijn dieseltje te plakken (zo onderscheid ik me nog van de rest)..
@Mpower als je er dan in een ander lettertype “i need & ore power” voor en achter plakt dan is het wel lollig ;-)
@wooody
LOL, idd een goeie ;)
Mooie uitvinding!!! Ik heb ook een mooie dienst gevonden. Namelijk een bedrijf dat gratis verkeersinformatie aanbiedt. Eindelijk zonder dure 0900 nummers!!! Je hoeft je alleen eenmalig te registreren: http://www.eileen.nl/page/verkeersinfo
Daarna kan je het onbeperkt en gratis gebruiken!! Echt een verademing na de dure informatie van de ANWB!!!!
geniaal, gewoon geniaal….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).