Videotime: Veyron vs Ruf

Auteur: , 40 Reacties

Eigenlijk wil je dat de Ruf wint, maar helaas...

De Ruf CTR (hier gespot) was destijds de snelste productieauto ter wereld! Door de combinatie van een laag gewicht en veel vermogen was de CTR in staat om ontzagwekkende prestaties te leveren. Van 0-60 mph deed ie in 4,0 seconden, en dat was zo’n 15 jaar geleden. De topsnelheid was 211 mph, bijna 340 km/u!

Second run (de Ruf krijgt zelfs een voorsprong):

(via jalopnik)40 reacties

Monsterlijk ding he die Veryon heerlijk!
To infinity……..and beyond !!
Hij trekt bijna net zo snel op als mn scooter
15 jaar geleden,.. dan ben ik meer onder de indruk van de Mclaren F1 dan van de Ruf CTR.
Zo zie je hoe ontzettend snel die Veyron eigenlijk is! Niet normaal hoe snel die hem nog kwijt rijdt!
Blijft een fantastische bak die Veyron :)
Alleen jammer van die prijs he ;)
en toen kwam er een bocht………. beetje triest filmpje. Wat had je verwacht? 1200Nm tegen pakweg 500Nm……1000 pk tegen…. 600?
@ Don-mario: je kan deze Ruf ook niet vergelijken met een Mclaren F1. Die heeft namelijk een 6.0L V12 met 627 PK en 651Nm ter beschikking, is veel aerodynamischer, lichter en kost een miljoentje ofzo.
Precies wOoOdy! En de Porsche heeft natuurlijk nog een aantal handicaps a shitty driver en balast in de vorm van de cameraman. ;) :)

Ik zou toch echt wel eens het verschil willen zien tussen de McLaren F1 en de Veyron.
toch is die ruf ook kk snel hoor
gewoon heerlijk
Die ruf is niet kk snel. Die ruf is gewoon snel. Erg snel. Geweldig snel. Stuitend snel.. whichever you please.
ROEF! Wat een leuke naam voor een snelle wagen.
Filmpje is niet heel bijzonder hoor, je ziet niks van de auto’s en het is dat je al zegt dat het een Veyron is anders had ik die ook niet eens herkend…
Evenwel, beide auto’s zijn vet, en het is geen schande voor de Ruf dat op een stukkie rechtdoor de Veyron wint.
En kijk ook eens naar de hoek van de voorruit van de Ruf, in combinatie met die van de Veyron… Dat lijkt me ook al een vrij groot voordeel.
Jan-Jaap-Karel-Kees
Wat een geweldige bak toch die Veyron.
Vandaag nog een test gelezen in de GTO met de Bugatti Veyron, een Ferrari Enzo (met getunede uitlaat), een Porsche Carrera GT en een Pagani Zonda (ook getuned, bijna 600 pk).
En zoals verwacht is de Veyron ziek veel sneller dan de rest, op de snelweg rijd hij ze heel snel allemaal uit het zicht. Ook vinden ze de versnelling van de Veyron angstaanjagend snel, wordt zelfs vergeleken met een dragster met 2000 pk ( “De laatste keer dat ik zo’n versnelling meemaakte was in een dragster”). Maar ze verbazen zich er allemaal over, dat als ze over een heel bochtig parkoers komen, dat de Bugatti ze dan nog zoek rijdt. Niet alleen omdat hij veel sneller optrekt, maar ook omdat de wegligging ook in bochten erg goed is.
Dus de opmerking: “tot ze een boch tegen komen” lijkt me niet geplaatst, als de Veyron op een bochtig parkours van een Enzo weg rijdt…
die veyron blyft toch nog een paar jaar sneller denk ik…leip filmpjee
Jaap Jan Karel Kees

Welke GTO was dat? Lijkt me wel een aardige test! :)
Wat zal de volgende auto worden die de snelste productieauto van de weg afknalt! Wat spannend toch…
ruf :’) opgegeilde porsche, doe maar maar een veyron
jezus….die RUF is echt bizar snel! Maar hoe hij geklopt wordt door de Veyron is absurt…….ik zou hem wel is naast een bijv. fiat punto willen zetten. Dan zie je pas echt hoe hard die Bugatti gaat….haha
Tuurlijk gaan hier van die anti-Veyron lui weer zeuren en blablabla…
Maar ja hier zie je toch echt hoe ontzettend snel die Bugatti is. Ik zou wel eens willen zien hoe groot het verschil tussen de Bugatti en de McLaren is.
En zo zal het nog wel ff duren voordat een fabrikant een Veyron killer zal produceren. De Veyron is echt GROTE KLASSE!!!!
helemaal aant begin is de RUF sneller hoor! alleen halverwege haalt de veyron hem in
kan me niks schele doe mij maar een koenigsegg
Dit is wel een oudere RUF, kijk maar naar de ruitenwissers.
@dylhan

Nee hoor als je goed kijkt laat de Veyron hem een voorsprong..
@Martin: voor 199.500eu en dan mag je m nog invoeren…..Krijg je lekker te maken met vadertje Staat. Of je moet in Duitsland (of ander buitenland) wonen of een bedrijf hebben :)
Het is toch bizar hoe zo’n zware aambeeld met wielen eventjes een tupperware-auto voorbij vliegt die al bizar is in elk opzicht….
@Rick dos: Nou, die gozer in de Veyron was nog veel erger dan de Ruf-rijder, als ik zo eens het geluid analyzeer…

Dan valt direct op dat hij veel later optrekt, een reactietijd van heb-ik-jou-daar.
@Nick

Nouououououou….een klein beetje dan! ;)
@jan jaap karel kees: dat de Veyron sneller zou zijn dan de Zonda en de Carrera GT is niet erg aannemelijk want de rondtijd voor de Veyron op de Nurburgring staat op 7:40, de Zonda F op 7:32 en de Carrera GT op 7:28…….
geen enkele reactie op de tijd van de Veyron op de Nurburgring? Hmm heeft iedereen het berichtje gemist of durven de fans niets meer te zeggen nu het resultaat een tikkeltje beschamend is?
Nice video van de Veyron. Handling is niet slecht als je die gast ziet gaan…. (maar goed, we kennen de tijd op de ring nu).
http://www.youtube.com/watch?v=2KrPcHdfjeA
deze kende ik nog niet… ruim 4 minuten veyron
http://www.youtube.com/watch?v=0xWWDAYg6Zg
de veyron is echt machtig snel !!!maar mensen vergeten volgens mij BUGATTI 16.cylinders EN POSCHE 6 CYLINDERs!!!!! bugatti is 1 van de weinige snelheids projecten ( bugatti ) die zo een snelle auto maken met nog een paar andere merken, bijvoorbeeld porsche is nu bezig met een ECHT snelle auto ( in 1988 hadden ze al de 959 die ging in 3,9s naar 100 en een top van 319km) als porsche nou de v-10 uit de carrera gt pakt en er 4 turbo’s op schroeft dan zit je rond de 1600pk met prestaties zoals 1,9s 100 enz enz dus ik vind het niet knap met maar wel heel leuk dat er dit soort auto’s op de markt komen maar met zo’n budget en zo’n motor vind ik het een schande dat hij langzamer is dan de porsche carrera gt op de nurburgring
Kijk dit is nou de YELLOW BIRD!
kom op ruf maak een nieuwe!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).