Met smart verantwoord de winter door

Branded content, 19 Reacties

Er moest een advertorial geschreven worden voor smart, wie wil? Er zijn bloggers onder ons, ik noem geen namen "autoblogger", die puur subjectief en ongefundeerd weinig goede woorden over hebben voor het merk. Smartbezitters, trek het je niet aan, want ik vind dat smart leuke auto's maakt. Mijn vriendin had een Fortwo en daar reed ik altijd graag in. Ondanks de acceleratietijd van 15,5 seconden, lieg ik niet als ik zeg dat je dat in een smart heel anders beleeft.

Op een gegeven moment mocht ik er van haar niet meer in rijden, want ik moest er gewoon altijd in scheuren. Maar goed, ik zal niet proberen je te overtuigen en stop nu met deze smart propaganda, want deze advertorial gaat niet over mijzelf in de smart van m’n vriendin, maar over de smart wintercheck.

Bezitters van een smart kunnen namelijk bij alle smart centers voor slechts € 9,95 een Wintercheck laten uitvoeren. Ondanks dat momenteel nog alle warmterecords worden gebroken, kun je maar beter goed voorbereid zijn, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Zo wordt er gekeken naar de conditie en werking van de verlichting, de ruitenwissers en -sproeiers, de niveaus van de diverse vloeistoffen, de staat van banden, accu, remmen en het koelsysteem.

smart center

Je kunt de Wintercheck tot en met 28 februari 2007 tegen het actietarief laten uitvoeren. Kijk voor meer informatie en adressen van de smart centers op smart.nl of bel het infocenter op 0900 – 84 86 (10 cpm).19 reacties

Inderdaad is een wintercontrole zeer belangrijk, zeker bij een Smart! Al is het alleen maar om dit te voorkomen:

http://www.onlinewahn.de/smart2.jpg
lol @ JLJ, fantastische foto :D
Trouwens die advertorials, ze storen me niet hoor, integendeel zelfs eigenlijk, stel het ten zeerste op prijs dat jullie er geen doekjes om winden. Houden zo, goed bezig! (maar euh, hebben jullie geen eindredacteur ofzo die de artikelen eens even naleest alvorens ze gepost worden, staan soms toch echt domme fouten in hoor, dit bericht niet meteen, maar toch… :))
Zijn jullie niet onafhankelijk? want dit hangt toch sterk naar reclame…?
Dat is het ook.

Er wordt gezegd dat het een advertorial is enzo. :’)

Overigens vind ik de crossblade een gruwelijk ding.
Winterchecks… Die ken ik. Heb me ooit door de Citroen-dealer laten verleiden tot een wintercheck voor €29 voor mijn toenmalige BX’je. Komen ze met een rekening van €800 (twee keer wat ik voor de auto betaald had) voor reparaties die ik gelukkig niet heb laten uitvoeren, want bij nadere inspectie door mij en een bevriende monteur bleken deze absoluut onzinnig! Geadviseerd werd de accu te vervangen terwijl deze 3 maanden oud en 100% goed was, nieuwe remschijven en blokken achter terwijl deze nog prima waren, etc. etc. Ik bedoel maar, bij zo’n goedkope check moeten ze het geld èrgens vandaan halen.

Aan de andere kant, mijn moeder had ook een Smart en heeft goede ervaringen met het Smart Center. Dus wie weet zit dat wel goed. ;-)
*kuchbullshitkuch*

“Zo wordt er gekeken naar de conditie en werking van de verlichting, de ruitenwissers en -sproeiers, de niveaus van de diverse vloeistoffen, de staat van banden, accu, remmen en het koelsysteem.”

Moet ik hiervoor 9,95 euro betalen voor iets wat ik zelf ook kan doen? En 9 (en zelfs meer) van de 10 keer zeggen ze toch niks nieuws! Ja, tenzij ze je willen afzetten!

Trouwens ik kan er geen probleem mee hebben met advertorials. Je leest het of je leest het niet. PUNT! Moeten de advertisers wel tegen kritiek kunnen natuurlijk! ;)
je woord door alles en iedereen gewoon uitgelagen als je in zoon koek blik rij
en bij bij fiat is de wintercheck gratis
Tjos: ga eens het woord ‘advertorial’ in het woordenboek opzoeken… SJONGEJONGEJONGEJONGEJONGE…
@Lotte
Rustig meid, je hebt nu weekend
ik heb tegenwoordig geen weekend meer… boef*ckinghoe ;-)
@mr abarth: In wat voor taal typ jij? Volgens mij is het geen Nederlands in ieder geval.
Ahhh, nou ik zet bij mij de muteknoop aan van m`n dochter en vriendin in het weekend.
Of ik haal m`n oren van m`n hoofd
Ik doe altijd wel zo’n wintercheck, omdat ik benieuwd ben waar ze mee komen (wellicht handig om te weten). De checks worden ook nog weleens gratis aangeboden. De garage verdient natuurlijk z’n geld aan eventuele zaken die tijdens de check aan het licht komen, want uiteindelijk gaat alleen de zon voor niets op. Dan bepaal je nog altijd zelf of je de gevonden zaken laat uitvoeren.
Als ze nou ook us een fiets maken, waar je verantwoord de winter mee door kan, dan heb ik er ook nog een keer wat aan.. :S
ligt het nou aan mij???? Damn! Ik zal toch zweren dat ik dit al een keertje gelezen heb! Vorige week ofzo…
@mvagusta: Klopt, hij heeft er eerder heel kort op gestaan, maar Smart besloot plotseling dat ze nog heel even wilde wachten met de advertorial. En je weet wat men zegt: “Klant is koning”.
Voor EUR 9,95 mag je ook bij mij langskomen.
Ik kijk ff of je licht het doet en wapper een keer met de ruitenwissers.
Snel verdient lijkt mij zo.
@dennis,..

Ik begon al te denken dat ik toekomstbeelden krijg! ;)
Pfff… aaan de ene kant een opluchting, maar aan de andere kant had dat natuurlijk ook wel stoer geweest! :)

De eerste reactie heb je in ieder geval ook opnieuw geplaatst, want die stond er ookal! :)
@ JLJ; Meesterlijke foto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).