Voor 75 euro met de Ferrari op wintersport

Auteur: , 20 Reacties

Ondanks dat veel pistes in de Europese winstersportgebieden nog mooi groen gekleurd zijn in plaats van strak wit, zullen binnenkort veel landgenoten met een skibak op het dak van de auto en winterbanden onder de auto, richting de skioorden trekken. Sommige onder ons zijn al geweest (en inmiddels een illusie armer).

Mocht jij de winstersport nog in het verschiet hebben, let dan even op. Voor slechts 75 euro kun je met een dikke Ferrari slee de blits maken op de piste. Voor de vrijgezellen onder ons: gegarandeerd scoren in de Après-ski bar. Zo’n dikke slee bestel je bij: ferraristore.com

Met dank aan Renny voor de tip.20 reacties

Ik denk dat je hier idd echt veel vrouwtjes mee scoort… Je kan er zelfs mee sturen, hoe luxe is dat…
ware chickmagneet! :P
Fucking Brutal, die ga ik dus echt wel aanschaffen, ik plak natuurljik wel een alfa logo over dat afzichtelijke Ferrari logo ;)
# HaJee schrijft,
14 December 2006 om 23:01

Fucking Brutal, die ga ik dus echt wel aanschaffen, ik plak natuurljik wel een alfa logo over dat afzichtelijke Ferrari logo ;)

Alfa logo:S whahahahaha
De een heeft Atomic ski’s de ander een FERRARI, heb echt een hekel aan die blaaskaken die denken volgas de berg af te gaan en dan? en dan? dan worden ze ingehaald door de enige held van de piste in zijn FERRARI…. Volgens mij voel je je helemaal Austin Power op dat ding Yeah Baby how does that feel??
even een beeld schetsen:

vader koopt met zijn zoontje deze slee.
gezinnetje komt aan op de locatie en gaan de piste op.

vervolgens staat het zoontje de hele dag te kijken hoe zijn vader van 1.80 en 100 kilo gigantische plezier heeft op zijn… ferrari
75 euro voor een stukje plastic, niet bepaald goedkoop!
Veel leuker: Ze hebben ook een hobbelpaard, ‘la mia prima ferrari’:

http://img187.imageshack.us/img187/3261/12951dh2.jpg


leuk kerstcadeautje voor m’n zoontje van 1,5. Nu moeders nog overtuigen dat dit echt 195 euro waard is!
Audi A6 - 1995 - 252.000 km
Ik snap niet dat niemand van jullie dit een heel zielig stukje speelgoed vindt. Je geeft alleen maar aan dat je geen Ferrari kunt betalen (geen schande, dat kunnen er maar heel weinig) maar ook dat je met dit stuk plastic DENKT de blits te kunnen maken. Valt voor mij in dezelfde categorie als een Ferrari-sleutelhanger. Puur gebrek aan zelfvertrouwen als je dit soort accessoires nodig hebt om ‘indruk’ te willen maken op anderen. Want je gaat me toch niet vertellen dat er voor dat geld geen betere slee te koop is …
@Audi A6: Waar zit je gevoel voor humor man?
hehe dit is egt wel een pussymagnet :)
Ik ga zelf dit jaar ook op wintersport (naar serfaus), maar ook daar ligt tot op heden nog geen sneeuw. ik maak me wel een beetje zorgen. maar ik ga al heel wat jaartjes op wintersport en het is nog nooit voorgekomen dat er geen sneeuw ligt (en anders heb je nog sneeuwkanonnen), maar nu genoeg over mijn bezorgheid.
Nu over de slee, ik weet eindelijk wat ik mijn zoon voor kerst ga geven. dit vind een jongen van 7 jaar toch enig!
Vader zelf heeft ook wat van ferrari, ik heb namelijk Ferrari skies, deze kon je 2 jaar geleden op ferraristore.com kopen.

@autoblog

vanwaar die nieuwe kleur? jullie dachten vast “ik breng wat licht in deze donkere dagen”? of niet.
Inderdaad een andere kleur slk55amg….


Maar ERRUG lelijke kleur! Zeker i.v.m. met de Volvo actie?
En dan dat spoilertje achterop. Blits hoor. Als ik een zoon had dan had ik het wel geweten !!

Maar ja, ik heb twee dochters en die willen een Barbie slee en een K3 slee.

Zucht.
een kleuterferrari
SiLVeR(C)HaiR
Nu nog een aangepaste trailer vinden om die ferrari achter mijn BMW M6 Cabrio te hangen. ;-)
http://img319.imageshack.us/img319/3334/2a1qx2.jpg

zo eentje heeft mijn kleine pas gekregen
Audi A6 - 1995 - 252.000 km
@m5: Nou DAT is pas een stoere slee…
@ Audi A6 – 1995 – 252.000 km schrijft
mooi he een bmw-sauber slee nu nog een pak sneeuw
@ Silver(c)hair ik neem aan dat je deze bedoelde:
http://www.autowereld.com/imagesDB/200/6102713163879_m.jpg

volledig crèche-bestendig :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).