Plaatjes kijken met Honda

Auteur: , 18 Reacties

Honda strooit met schetsen. Begin deze maand hadden we de teaser van de Honda Accord Coupé die begin volgend jaar in Detroit te zien zal zijn. Nu zijn er schetsen verschenen van een aantal Honda concepten die op de volgende Tokyo Motor Show zullen worden gepresenteerd.

Helaas ben ik net iets te vroeg gestopt met mijn cursus Japans, waardoor ik je niets over deze modellen kan vertellen behalve hun namen. Ik weet ook niet of deze modellen onze kant op zullen komen, maar tijd brengt wijsheid. Voorlopig dus alleen even de plaatjes.

Honda Stream Sports Concept

Honda Stream Exclusive Concept

Hondas Fit Daily Active Concept

(via: carphotosite.com)18 reacties

Ziet er goed uit moet k zeggen. Vooral die 1e, en mijn Japans is ook niet toereikend voor dit;)
Het lijken me niet direct ontwerpen die het gaan maken op de Europese automarkt, niet dat ze slecht zijn maar ik heb steeds het idee dat ik het ontwerp al ken, het heeft niets verassend meer. Het is duidelijk op de thuismarkt gericht. Verbaast me ook niet dat ze voor de tokyo motorshow zijn.
ik mis de spiegels, of gaat Honda nu opeens iedere van deze modellen uitrusten met camera’s en beeldschermpjes aan de binnenkant? lijkt me sterk

het totaalplaatje lijkt mij niet echt vernieuwend. bedoel dit niet negatief en ik wil zeker niemand beledigen, maar ik denk niet dat ik een ” WOW” reactie krijg op het moment dat over een paar maanden ik zo’n auto voorbij zie komen.
lincoln mark8
jaaaaaaaaa goed he…. die rare jappen hebben eindelijk een goed huisgezicht . zij zullen de chinezen altijd voorblijven.
Op de korte termijn zullen dit geen succesvolle modellen zijn…….MAARRRR wacht maar als ze 10 jaar of ouder zijn! Ik zie genoeg ruimte voor woofers en baspijpen! Moet je dan eens zien who´s the man on the age of 18! ;) :)
@ Rick dos

Whaha, en het erge is, dat je nog gelijk hebt ook :P
maar vraag jezelf eens af:
Als dat de nieuwe sjonnie-bakkies voor over 10 jaar worden…wat gebeurt er dan met de huidige CRX-jes van 10 jaar oud? Voor wie worden die dan? ;)
Die derde lijkt verdacht veel op de huidige Honda Jazz
@Deon

Tegen die tijd zijn die verroest en/of vergaan……en anders is die auto wel helemaal uit elkaar gedreund door de bas!……niemand geen last meer van dus! ;) :P
..zzzZZZzz….. gaap..
ziet er wel strak uit maar ja dat kan ook niet anders
die laatste is net een S-max van Ford.. Of ligt dit nu aan mij?
de honda stream bestaat hier nu ook al, dit is gewoon een nieuwe blitsere versie.
en het ziet er niet verkeerd uit. beetje mitsubishi grandis achtig
@ Blocker.
Ligt aan jou ;-)

Ik zit niet echt op het puntje van mij stoel van deze scheten hoor :-D
(Flauw hè Dennis !)
@ Blocker.

Mijn eerste reactie bij het zien van die laatste deed me ook meteen denken aan de S-Max inderdaad, vanwege de koplampen (vorm, positie), de bumper (die luchtgaten aan de zijkanten) en de bekende trapeziumvorm in de bumper.
Dit zijn gewoon studies op basis van bestaande modellen, namelijk de kort geleden in Japan geïntroduceerde nieuwe Stream en de bestaande (sinds 2002) Jazz. Het zijn gewoon concepten zoals die wel vaker gemaakt worden om uitrustingsdetails en accessoires mee te testen. Niks bijzonders dus.
Aan foto’s hebben we iets meer. Ik heb ze hier geplaatst:

Honda @ Tokyo Auto Salon ’07: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?8,2607002

Mazda @ Tokyo Auto Salon ’07: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?8,2607026
Die Stream is wel stoer, die FIT ziet er te braaf uit, hij lijkt wel op de vorige Civic gebaseerd.
De Fit is de naam voor de Japanse Jazz..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).