Top Gear klassieker: Nürburgring in een Ford Transit

Auteur: , 43 Reacties

Nürburgring koningin, de Duitse Sabine Schmitz, is een vrouw die er niet alleen aardig uitziet, maar achter het stuur ook menig man het nakijken geeft. Deze combinatie vind ik op één of andere manier zo sexy. Voor Top Gear ging zij de strijd aan met Clarkson die de ring onder de tien minuten (9:59) bedwong in een Jaguar S-type diesel. Sabine heeft aangegeven zijn tijd te kunnen kloppen in een Ford Transit.

Laat maar eens zien dan…
43 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Jaah ik ‘m al! Had ik gezien op TV,, Zij is werkelijk waar ongelooflijk!!
deze is zeker al 5 keer op veronica geweest
@MiuRa: Daarom is het ook een “Top Gear klassieker”. Veronica vindt ‘m dus ook geweldig.
@MiuRa

Bedankt voor deze zinvolle bijdrage!

Dan mijn reactie op het filmje:
Het blijft kicken om haar te zien rijden, geweldig hoe ze het circuit kan dromen en ook echt tot het uiterste durft te gaan om die tijd te halen! Geweldig :D !
koenigsegg CCR
Wat een madam ze kan er nogal wat van !
Volgens mij als het windstil zou zijn en als je die camera nog zou wegdoen zou het haar nog lukken.
SHE IS THE QUEEN OF THE RING!
@Dennis.
“Deze combinatie vind ik op één of andere manier zo sexy.”
You got it boy ! ;-)
Sabine rules.
(De enige sexy Duitse vrouw die ik “ken”)
@Janus: Laten we Heidi Klum en Claudia Shiffer niet wegcijferen.
En Heidi Klum….
Ow Dennis was me al voor :-)
@JANUS

“(De enige sexy Duitse vrouw die ik “ken”)”

In 1e instantie wilde ik zeggen: Nouououououou maar terwijl mijn hersenen begonnen te kraken sloeg dit om in………….verrek hij heeft gelijk!

Oké misschien dan nog Klum, maar Schiffer vind ik echt nix…….

Dit is trouwens een prestatie van formaat van miss Schmitz natuurlijk, hè!
Klum was inderdaad de enige reden waarvoor ik enige twijfel had voor deze reactie maar weet je……ze haalt het niet bij Sabine. (Vooral met haar heerlijke accent !!!. Grrrr. Houd me tegen !!)
@Dennis.
Schiffer = Out !!
eehh… ben ik nou gek of heb ik em hier nou al 2 weken terug hier gezien?… of was ik gewoon aan het googlen op youtube ? ;)
geeft ze eigenlijk ook lessen daaro? zou er wel interesse in hebben.
Er is nog niet gezegd dat ze best irritant is.

met dat duitse accentje jaahh jaahh, eaassyy jaahh.
Eva von Braun reincarnatie?
@LOWrider: klopt, sir s had ‘em hier ook al gelinkt:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/12/12/het-nieuwe-brabus-speeltje

Terwijl Dennis zo’n hekel heeft aan klassiekers ;)
///M FOR LIFE!!!
Ze had wel nen grote mond. :)
Witte Sprinter
OK, ze heeft die lange blaaskaak niet geklopt. Who cares? Dit wijf weet wat trappen is!
Als ze in een andere “van” had gezeten, bijvoorbeeld een MB vito 120CDI, dan was ze die Clarckson zeker voor geweest.
Fantastisch,

Ik zou het in m’n broek doen als zij m’n chauffeur zo zijn geweest, knap staaltje werk. By the way: Heeft Ton Roks haar niet geinterviewd (autovisie?)

Greetz fijne feestdagen en een top 2007!
Witte Sprinter
Ik zou me ook niet, met Sprinter en al, door haar over de Ring laten chauffeuren. Ze zou mijn Sprinter wel heelhuids terugbrengen, maar of ik dan nog heel was?
Hmm, Sabine Schmitz! Niet bepaald onaantrekkelijk en nog king of the road ook! En als we het dan toch hebben over aantrekkelijke dames die kunnen rijden: Vicki Butler-Henderson (FifthGear) is dan toch ook niet verkeerd! ;)

Maarehm, die Transit! Porsches inhalen met je bestelbusje, Geniaal!
Sabine heeft ook nog leuke vriendinnen.

http://www.maseraticlub.co.uk/racing7/ring-09a.jpg
@Tim: daar ben ik nog niet zeker van…Ik weet niet hoe het zit met de vito, maar de sprinter heeft voor zo’n dingen een veeeeel te zachte vering.

Ik heb al genoeg met een sprinter meegereden om het verschil te voelen tussen pakt een sprinter en een renault trafic en een renault master.De vering van de renaults zijn merkelijk harder, dus geschikter voor zo’n soort dingen.

Dat zal wel de hoofdreden geweest zijn waarom ze gekozen hebben voor een transit, en ook voor de achterwielaandrijving.De meeste bestelwagens hebben wel voorwielaandrijving denk ik, behalve die transit dan en de sprinter, enz…
Ja, Sabine geeft les op de Nordschleife. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat! Ben alleen bang dat ik er weinig van zou opsteken, denk dat ik nogal, eh, afgeleid zou zijn…

Man, wat een heerlijk wijf (en bedoel ik niet alleen haar uiterlijk..)!

Trouwens ook een paar credits voor de “Hamster”. Ik rij zelf een vrij leuke sportauto en heb met een paar nog leukere auto’s als bijrijder mogen meerijden, maar ik zou dit geloof ik niet aandurven…
Superkoerier!
Even los van al dat geneuzel over vrouwen: wat moet het kudt zijn dat je wordt zoek gereden door een busje in je Porsche.

Het was wel de Transit met de sterkste motor, dus echt standaard is die niet. ;-)

Maar goed, een mooie challange, waarvan het jammer is dat Sabine die niet gewonnen heeft. Ik gun Jeremy dit genot overigens van harte.

Had het filmpje nog niet gezien overigens. Dus mooi dat het hier geplaatst is!
Kan ze niet me die Brabus Sprinter proberen :-)
met de 204pk Vito (diesel) was ze er ook wel gekomen denk ik. Extra breed rubber eronder en luchtvering op de laagste stand en knallen maar.
Reed net achter een Viano 3.2 V6. Je zou denken: beter dan die fluitende CDI versies. Maar nee. Hij reed 40 door het dorp…..En wij erachter in een ForTwo. Dat maakt geen indruk natuurlijk :-)
Moet je is opletten in het filmpje …ze remt met der linker voet .. probeerden ik laatst ook eens … stond in 1 x stil …blijkt behoorlijk pittig te wezen
Haha ja he, met je linker poot remmen; dat is niet grappig. Ben je nie gewend. Gelijk een gezichtsafdruk op je voorruit :-)
Nee niet bepaald , komt waarschijnlijk omdat je slecht kan doseren met je linkervoet …maar ging bij een gangetje van 30 … thank god hebben we de gordel nog :D
@Mark: je bedoelt ofwel de 3.0 liter V6 of de 3.5 liter V6, er is geen 3.2 liter.Als je 3.2 liter V6 zegt, spreek je in alfa termen ofzo, of renault termen.
Sabine kan wel rijden, maar mooi? Sexy? Eigenlijk zou ze verplicht een integraal helm op moeten.
Witte Sprinter
@d_vdm: haar loden voet werkt erotiserend…
Sabine heeft een neusssssssssssssss:O dikke neus
ni normaal
ik had em op tv gezien echt te vet gewoon.. alleen jammer dat het filmpje het niet meer doet. weet iemand waar je em nog wel kan bekijken.
Zoeken op Youtube met de naam Sabine Schmitz wil ook helpen.
Wat sabine in de auto doet kan is ronduit knap! maar of ze zelf nou zo knap is??? ik liep achter haar het tankstation in maar wat een dikke reet het zij zeg. Voorderest vind ik die oerduitse uitstraling van er ook niet egt om over naar huis te schrijven. Overdrijven is een vak opzich
Met links remmen is lastig, mede omdat je gewend ben de koppeling compleet in te trappen. (als je handgeschakeld rijdt dan :P) Makkelijkste is om je hak op de grond te zetten en met je tenen te remmen.

Verder: Als je commentaar hebt, zou ik eens een arrangement boeken in de M5 ringtaxi. Grote kans dat je binnen 9 minuten weer terug bent bij de start. Wel voorzichtig uitstappen, zodat de stront niet langs je benen naar beneden stroomt. En een schone broek meenemen is ook handig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).