Nissan Rogue CUV

Auteur: , 27 Reacties

Nissan had al eens een teaser vrijgegeven van de “Rogue”, nu zijn ook de officiële afbeeldingen beschikbaar. De CUV zal over een paar dagen te zien zijn op de Detroit Auto Show.

De Rogue doet denken aan de Hyundai Santa Fe (populair), de CUV van Nissan is echter iets kleiner. Maar hij is wel weer groter dan de Honda CR-V.

Volgens edmunds komen er twee versies van de Rogue (Rogue S en Rogue SL) die beiden gebruik maken van een 2.4-liter viercilinder met CVT. Het zou daarbij gaan om 170 pk en 235 Nm koppel. Dat is krachtiger dan de meeste viercilinders in dat segment, en bijna evenveel als de V6 uit de Santa Fe.

De Nissan Rogue zal echter in eerste instantie voorbehouden blijven aan de Amerikaanse markt. Ondertussen wachten wij gewoon op de Nissan Wolverine (niet grappig).

Nisan Rogue
Nisan Rogue
Nisan Rogue27 reacties

DIT IS HEM!! Alleen niet voor mij!!!!!!
lelijk, grijs, saai, niksan, suv…….
Die voorkant is niet mijn ding…
een grote Qashquai….
Nou, ja, een echte Nissan. Niets bijzonders eigenlijk.

Mierenneuk-modus: ‘Dat is krachtiger DAN de meeste viercilinders in dat segment’ ;)
Sinds de Qashqai niet voor de USA wordt geproduceerd, hebben ze hem zo te zien een beetje vergroot en een andere naam gegeven.
Nissan is echt zo’n merk… niet 1 model dat in NL wordt gevoerd (heel misschien de 350Z…) laat je hart echt sneller kloppen. Maar die wagens deugen wel. Ik reed een poos zo nu en dan in een Almera… Lelijk als de nacht, maar hij reed wel beter dan mijn Golf IV
Ik dacht eerst dat er nieuwe afbeeldingen van de Qashquai waren vrijgegeven of zo. Alleen van opzij is er verschil te zien… Dit vind ik wel heel erg zielig van Nissan, was de fantasie van de ontwerpers op of zo? (Ze hadden Michiel moeten vragen, die barst ervan!) Gelukkig alleen voor Amerika dan maar.
Als de QQ de Almera kan vervangen, is dit dan niet de ideale kandidaat om de Primera te vervangen?
doe geen moeite, we wachten wel tot we gemakkelijk infinity kunnen kopen in Europa!!!!
en als ik me niet vergis is dat volgend jaar, wiiiii :p
Komen die velgen van een 45km/u karretje ofzo?
lijkt eeen beetje op de Subaru B9 Tribeca maar die Subaru is wel véél knapper
Op de voorkant n
Die voorkant is niet zo geweldig, de achter/zijkant doet me denken aan de FX35 van Infiniti. Die is dus wel mooi :). En 170 pk/235 Nm uit een 2,4 L blok, mwah volgens mij kan dat beter. Komt in het topmodel nog de 6-cilinder uit de 350z? Weet iemand waar CUV voor staat (Compact Utility Vehicle miss?)
kvind em niet zoveel aan.. de voorkant.. laten we daar maar niet over praten.. geen positief ding over te zegge :P..
Als je hier 3 inch grotere wielen onder zet dan is het nog wel wat…
[…] Vía | autoblog.nl Más información | Jalopnik […]
Sorry maar volgens mij hebben jullie de verkeerde foto’s geplaatst.
Dit is de Nissan Murano hoor !
Voor de duidelijkheid; De Rogue is 4,64 lang en de Qashqai 4,31 m lang. Rogue is dus RAV4/Captiva enz concurrent en de QQ de Tuscon/Sportage concurrent
lelijk en kijk wat een kleine velgjes
Uhm… Jah vindt m eigenlijk wel wat hebben.
Maar toch maar een nissan murano, dat is natuurlijk een prachtige wagen
niet normaal, wat zijn jullie een nissan haters!!!!! mooie wagen trouwens.
Volgens mij is dit ook de Murano hoor!
Deze komt onder de Murano in de prijsklasse te staan en wordt eind 2007 in Amerika geleverd !
hij is mooi, ik krijg bijna spijt van mijn bestelde qashqai…
Vind het een mooie bak.. offie nou op iets anders lijkt of niet, lekker boeiend ook. Het lijkt wel of niemand let op uitvoering. Ik zie iemand schrijven “almera lelijk als de nacht”.. Ik heb een Almera 1.8 Tekna uit 2003.. met spoiler, sideskirts, 16 inch LM velgen, doorzichtige koplampen, alles meegespoten, bredere banden. alemaal standaart op de Tekna.. echt niet lelijk geloof me.. ja een bordeaux Rode almera in de meest standaart uitvoering is minder.. logisch ook. Ik verwacht dat het hier ook voor geld en grotere velgen zijn ook hier mgelijk.. dus om daar nou op te oordelen tjah.
Net terug uit Canada, daar had ik deze auto als huurauto.

Hij lijkt best een beetje op een qashqai. De wegligging is niet bijzonder, van binnen is hij saai, hij is verre van zuinig (275km = 45 liter)van buiten is hij ook niet bijzonder. En de afwerking is matig. Kortom een echte auto voor de Amerikaanse markt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).