Videotime: Campagna T-Rex

Auteur: , 16 Reacties

Met de Campagna T-Rex kan je een hoop lol beleven. Praktisch is 'ie niet, maar wie maalt daar om? Als je een praktisch voertuig wil koop je maar een VW Golf/Rabbit en geen opgefokte driewieler.

We hadden al gezien dat je er goed donuts mee kan draaien, maar ook Tiff Needell van Fifth Gear weet er (in typisch Engels weer) leuke dingen mee te doen. Zijn exemplaar heeft overigens beschikking over de grotere motor uit de nieuwe Kawasaki ZZR-1400, in plaats van de oude 1200cc. Dit is goed voor 187 pk en, dankzij 430 kg gewicht, een acceleratie van 0-100 in 3,5 seconden!

Strap yourselves in!

(via motorauthority)16 reacties

Hmm dat klinkt goed, helaas kan ik hier de film niet zien. Motorfietsmotoren in auto’s stoppen is echt een goed plan, jammergenoeg wordt dat niet in grootschalige toepassingen gedaan. Waarschijnlijk te veel herrie en een niet zo comfortabel rijgedrag, omdat de motor veel toeren nodig heeft.
egt vet zon ding
Dit is wel degelijk errug vet! Alleen moet je niet door al te diepe plassen in bochten rijden, dan ben je de controle kwijt… Alleen: Hoe kun je ooit wat zien in dat ding terwijl het regent? Volgens mij is het enige wat je dan ziet water!

En ze hadden trouwens niet dat vliegtuig waar hij in het begin onder staat aan moeten zetten terwijl hij er achter lang reed.. Dan krijg je een soortgelijk effect als dit: http://www.youtube.com/watch?v=WM0Csztnkek , maar dan nog ietwat heftiger denk ik. Ben benieuwd hoe ze dat bij Top Gear hadden gedaan, misschien een ideetje voor t volgende seizoen?
LOL zijn stem, precies kermit de kikker :-)
Ik denk dat het probleem meer bij het lage koppel ligt. De 1000cc-supersports leveren tegenwoordig rond de 170/180 pk maar het max. koppel ligt rond de 120 Nm. Dit merk je wel als je extra gewicht op gang moet brengen. Een standaard 1000 cc weegt namelijk droog rond de 180 kg, heel wat minder dan deze T-Rex of, bijvoorbeeld, een Ariel Atom.
Dit ding is GAAAAAAAAAFFFFFFFFF als je in een warm land woont! ;)
Wel leuk, alleen vind ik het niet uitzien. En dat is meestal het probleem met deze motor/auto hybrids. Het design sucks big time!
Het is wel een grappig ding, maakt het lijkt me angstaanjagend om in te rijden. Die achterkant die snel uitbreekt, alle kracht daar naartoe, rare gewichtsverdeling, het lijkt me heel vreemd, eng, rijden… Het lijkt me leuk om het eens te proberen, maar ik denk niet dat ik daarna er nog in zou durven te stappen… ;)
Dus je kunt niet schuin door de bochten, maar je wordt wel gewoon nat in de regen? :(
het is een leuk karretje om te zien. maar ik kies liever voor de atom..
meer power..
ziet er beter uit..
meer respect..(zeker bij motorrijders)
is ongeveer het enige vierwielig voertuig dat door motorrijders wordt gerespecteerd.
@ martin,

Jeuj respect
vet karretje! maar moet wel wat wennen
@MartijnGizmo
EN je kunt niet tussen de files doorrijden !
Joost schrijft,
28 December 2006 om 19:44

Hoe kun je ooit wat zien in dat ding terwijl het regent? Volgens mij is het enige wat je dan ziet water!

je ziet ongeveer hetzelfde als wat je op een motor zou zien;)
dat gaat haaaaard!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).