Met alcohol, zonder rijbewijs, 135 km/u waar 50 km/u mag

Auteur: , 32 Reacties

Fout, fout en nog eens fout. Een 26-jarige Rotterdammer maakte in de nacht van donderdag op vrijdag in Vlaardingen drie fouten. De eerste fout was met alcohol op achter het stuur van een auto kruipen. De tweede fout was om zonder geldig rijbewijs achter het stuur van een auto te kruipen. Tot slot was de derde fout om met 135 km/u door de bebouwde kom te blazen, waar 50 km/u is toegestaan.

Surveillerende politiemensen merkte de snelheidsduivel op in de Billitonstraat. Op de Burgemeester Heusdenstraat bereikte de auto een snelheid van 135 km/u. De politie nam de auto natuurlijk direct in beslag. Hè, da’s nou jammer. (via: telegraaf.nl)32 reacties

Dat was toch al een tijdje geleden bekend??
moest zeker overwerken
Mijn broer is laatst met zijn Audi oer Quattro coupé geklokt met 150 op de teller op een 80 km weg.

Was ook flink de sjaak ;)
Jammer, als hij nou bezoeker was van deze website was hij er misschien met een goede smoes vanaf gekomen :-)
Ben deze week trouwens ook voor de zesde keer geflitst dit jaar! Leuk eindejaarskado :-(
Moest zeker nodig plassen!

Als je het dan over verkeersveiligheid wilt hebben, dan mogen ze dit soort mensen keihard aan pakken!
staat er ook bij wat voor auto het was?
en mijn neef rijd ook zon 140 waar je 30 mag ofzo
@Autofreak: …in de nacht van donderdag op vrijdag…

Dat was gisteren, dus heel erg lang kan dit nog niet bekend zijn. Wellicht is hij niet de eerste die zoiets flikt, dat zou natuurlijk kunnen.
Ze kunnen in ieder geval geen rijbewijs in beslag nemen…
Het is toch triest he…dit soort mensen mogen ze van mij verbieden om ooit ’n rijbewijs te behalen of achter ’t stuur te kruipen.
Oké, jongens! Ik was het!

Ik moest echt even mijn topsnelheid uitproberen van mijn Marbella! :)
Nee dat is gekheid!
Ik kom nooit in Rotterdam! Heb een rijbewijs! En mijn Marbella heb ik een keer op 155 geklokt! :)

Zulke mensen mogen ze van mij de rest van hun leven de cel in gooien! Levensgevaarlijk! Debiel en zeer egoistisch! Gewoonweg belachelijk!
heeft ie niet een van de smoezen uit het topic slechte smoezen goede smoezen gebruikt? Zeker geen autoblog bezoeker dan.
maar zonder gekheid, die knakker moeten ze verbieden ooit nog zijn rijewijs te halen
Wat heeft dat voor nut, hij rijdt toch zonder
hij was waarschijnlijk te dronken om z’n goed excuus te onthouden ;)
pwnt
Te hard rijden ok, maar niet binnen de bebouwde kom en niet met zó een grote overschrijding, gaat mij ook wat ver… Owja, en die alcohol is ook niet zo’n strakke bijkomstigheid.
vØlvØ frǽk
die man moesten ze idd nooit meer achter het stuur laten kruipen. op welke manier ze daar dan ook voor zorgen.
gewoon onverantwoord en dom!
en dan kun je wel zeggen hij is bezopen en ontoerekeningsvatbaar (wat een woord)
maar dat is gewoon onzin. Ik weet heel goed wat ik doe als ik bezopen ben. ik merk zelf ook dat ik veel losser ben en miss een beedje gek doe, maar ik weet ook dat ik dan niet achter het stuur moet kruipen (al is het maar om die mooie bak niet te beschadigen)
vØlvØ frǽk
ow BTW

ik heb nix tegen te hard rijden buiten de bebouwde kom op plaatsen waar het kan, dan mogen agent best een oogje dichtknijpen. Maar binnen de bebouwde kom.. oke als je per ongeluk 60 ipv 50 rijd, daar kan ik wel inkomen als je nodig ‘moet’ ofzow, maar 135? kom op!
Achja het is zeker dom en onverantwoord, maar iedereen maakt fouten… ik vrees dat hij dankzij justitie zijn lesje wel geleerd zal hebben!
een boete voor dronken achter het stuur is geen kattepis, vriend van mij was er ook op gepakt en moest geloof ik 700 euro aan justitie betalen, en een verplichte ‘cursus’ bij drugverslavingzorg ‘ Jellinek’ (over namen gesproken)..
dus gauw al 1500 euro.. dan krijgt deze knaap ook nog een paar vervelende boetes bij ook.. zal zn lesje wel geleerd hebben, althans als t geen rijk yuppie is die de jag van ze pa heeft meegenomen, daar ken ik er ook wel een paar van. Dronken, stoned en grietjes en rollen maar
Ik heb vanochtend nog met 120 op een 50 weg gereden! En geloof mij! Dat is echt niet gevaarlijk op die weg! Ik werd ook rustig achterna gereden door een ander! En iedereen doet het daar! (de meeste rijden min. 70) Dus ja… Gevaarlijk hoeft het eigenlijk ook niet persee te zijn! Maar ik ken de situatie daar niet en ik doe het al helemaal niet zonder rijbewijs en met alcohol op!
Alleen die alcohol vind ik al erg genoeg. Te hard rijden doen/deden we allemaal wel eens. Maar mensen die in een beschonken toestand rijden vind ik egoistisch, gevaarlijk en dom.
Straffen op een manier zodat die al misselijk word als ie naar een flesje Heineken kijkt!
In Amerika bega je dus gewoon een misdruif als je met alcohol achter het stuur gaat zitten, zouden ze hier ook maar eens in moeten voeren.

Zoals vele al voor mij zeiden, binnen de bebouwde kom moet je je wel zo goed mogelijk aan de maxium snelheid houden, maar op de A15 snachts kan je makkelijk 140 rijden( 180 gaat er trouwens ook heel goed ;) ). Het heet niet voor niets SNELweg.
Was me opa…
wel raar dat alcohol beboet word; en onder invloed van drugs rijden niet?
Timmy Highflyer
Ik dacht dat onder invloed van drugs rijden toch ook beboet werd. Er wordt toch wel op gecontroleerd.

@ dekster Misschien zullen ze dat eerder testen bij iemand die met een uitgebouwde saxo rijdt dan bij iemand die met een A8 rijdt ?!
Met alcohol blijft een misdrijf als je het mij vraagt, en de snelheid, ik ken de situatie daar niet. Ik reed gisteren nog 190 op de A15, was toch sneller dan die V40T4. Was snel maar niet gevaarlijk.
Goed dat dit aangepakt wordt. Ik ben niet tegen snel rijden, maar in de bebouwde kom moet je toch oppassen…
ik reed laatst 180 waar je 80 mag, snachts… met een golf gti (van me oom, die reed ook)…
@Timmy Highflyer
idd ;) , in belgie is er bij mijn weten geen test beschikbaar om drugs snel op te sporen bij verkeerscontroles…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).