Rotterdam City Racing op zijn Limburgs op A73-Zuid

Auteur: , 19 Reacties

De organisatie van Rotterdam City Racing trekt naar Limboland voor de organisatie van een groot autosportevenement in de stijl van de Rotterdam City Race (I, II, III, IV, V, VI, VII), maar dan op de nieuwe snelweg A73-Zuid, een aantal maanden voordat deze in gebruik zal worden genomen. Eventjes het asfalt inrijden dus.

De organisatie, provincie Limburg en gemeente Roermond zullen op woensdag 3 januari nadere details bekendmaken tijdens een persconferentie in Roermond. Het evenement zal waarschijnlijk in september plaatsvinden en vergelijkbaar zijn met de demonstraties in Rotterdam waar naast Formule 1-coureurs ook andere raceklassen te zien waren. De organisatie verwacht zo’n 500.000 bezoekers te trekken (bron: telesport.nl).19 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
lekker naapen
Ik vraag me af hoe ze dat willen gaan doen, het grootste gedeelte van de A73 ligt onder de grond en 500000 toeschouwers en wat auto’s in een tunnel gaat volgens mij niet.
echt kut dat het helemaal in limburg is
bavaria cityrace in r’dam is perfect
kan ik vanaf mn balkonnetje kijken
maar ik ga niet helemaal naar limburg
lijkt me wel wat :D en, nie alles van de n73 ligt onder de grond ;) zal wel net als in rotterdam een circuit worden gemaakt ofzo, op een stuk dat boven de grond ligt :)

@danger: wat jij zegt over limburg, geldt voor bij mij over rotterdam ;)
Eerlijk verdelen,
R’dam city racing, daarna Doornbos over de afsluitdijk, en nu zijn wij Limbo’s aan de beurt.

Het wordt een mooie rechte weg, kunnen ze eens proberen om de 400km/h te halen met minimale vleugel. Van Venlo tot Maasbracht in 5 min of zo.

Ik ga in iedergeval proberen te kijken.
Als je het dan toch over eerlijk verdelen hebt, laat het dan ook een keer in Twente plaatsvinden! Enschede/Hengelo ofzo:)
@Fova’ : naäpen ? … ’t is van dezelde organisatie hoor
Wat gaan ze doen dan?! Rotterdam ook naar Limboland verhuizen? Anders is het een beetje vreemde naam voor dat evenement, niet?
Zehr schön laat mij ff lekker daar wonen dan hehehe word hemaal parra van die kut wijzigingen continu alles veranderd hier… 1 +punt we hebbe nu een mooi leeg stuk autobaan dat is vervangen dus daar kunnen we mooi racen zonder dat iets of iemand ons stoort ^^ en toch blijf ik tegen die kut a73 want onze mooie rustieke dorpjes worden nu gwoon massaal verkracht door de enorme kracht die de a73 uitoefend op de “gewone mens” als natuurliefhebber noem ik dan dus ook een vaag voorbeeld “alleen al de licht vervuiling” en dat van slecht 1 autobaan erbij terwijl er al 1 ligt… bes schoftig.. maarjaa daartegen ook weer mooi materiaal om eens lekker gas te geven in mijn schoonpa’s s8 ^^ niet dat ik hem sporadisch mee krijg maar is me toch al 2x gelukt hehehehe…..
Maar mensen ik verwacht jullie wel allemaal in ons mooie limburg wanneer de races plaats zullen vinden he. jullie als autoliefhebbers zullen het vast niet erg vinden een stukje te rijden dus TOT DAN ;-)
Gr. Xv
Chill, ben benieuwd. Wil overigens niet vervelend doen, maar Roermond ligt niet zo diep in ‘Limboland’, is denk ik nog wel te doen als je een beetje f1/auto(sport) fan bent ;)
@Rick dos

De naam van het evenement was Monaco aan de Maas.
En aangezien de Maas ook de Limburg stroomt denk ik dat ze die gaan gebruiken.
de = door
hoe meer autosport in nederland des te beter.
Superkoerier!
Op zich maakt het niet zoveel uit. A73 is toch al Duitsland en gelden er geen snelheidslimieten. Dan is het ook niet zo spannend allemaal.
@ Superkoerier!: Leg uit… A73 Duitsland?
Leuk voor die limbo’s.
@Rick dos en Stylez.
De naam van het evenement was al veranderd in “Bavaria City Racing” dus dat mag geen probleem zijn. Enne…wedden dat we allemaal gaan kijken ?!?!?!
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Goh.
Dat er nou helemaal niemand wat op te merken heeft over mijn “auto foto’s”.
Valt me vies tegen hoor ;-)
@JANUS

Hmm…..beetje grijze dag die dag, niet? :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).