Top 10 bizar

Auteur: , 35 Reacties

Uit het niets kwam Barabus met de TRK: een 1000 pk leverend monster die gehakt moet maken van de Veyron. De Barabus TRK zou in minder dan 2 seconden naar de 100 moeten kunnen sprinten en een top halen van 432 km/u. We kijken uit naar de uitnodiging voor de roadtest.

Bentley Continental GT LEW Design Big Bang in Essen
Een Bentley is het net niet, dus LEW Design fabriekt er een Bugatti neus op. Zonde? Welnee, individuele expressie is een groot goed! Smaakvol is natuurlijk anders, dus daar kloppen we graag voor bij Mansory aan.

Mansory Bentley Continental

Mansory levert een schitterende oranje met zwarte Continental GT. Absoluut klasse!

Hummer GT

Een Hummer is tegenwoordig ook al zo gewoontjes, maar Geiger pakt de H2 wel voor je aan. Vleugeldeuren, 30″ lichtmetalo’s, een supercharger kit (556pk en 765 Nm) en natuurlijk een paar mooie strepen op het dak. Met de Hummer H2 GT by Geiger kun je gerust bij je schoonmoeder op de koffie.

Porsche 997 HR Mission 400 Plus

Met de Porsche 911 HR Mission 400 Plus moeten records gebroken gaan worden. Wederom is dit een Veyron beater en dus moet de 400 km/u ruim worden doorbroken. 1054 pk en 1030 Nm was daarvoor niet genoeg, ook het dak is 7.5 cm lager gemaakt en de ramen zijn vervangen door kunststof exemplaren.

BMW M10 Racing Dynamics RS55We zijn eruit: de BMW Z10 komt er. Ook zit er een M10 of Z10M in de pijplijn. Racing Dynamics heeft namelijk al plannen om de nieuwe BMW supersportwagen te tunen, niet dat de rest van de wereld meer dan geruchten heeft gehoord.
Die gasten van Racing Dynamics moeten wel erg goede contacten in Munchen hebben!

auto piercing

Compleet zinloos en ook niet echt mooi, zijn deze piercings voor je auto. Dan heb ik liever een lichtkrant in mijn velgen. Kan de sticker “Mijn andere auto is een Porsche” er ook weer af. Op het schermpje kan ik een mooie slideshow laten zien van mijn “imaginary” garage.

Ook bizar: de Nissan Qashqai. Niet omdat het een hele bijzondere auto is of dat de Qashqai bijzonder snel is. Nee, het gaat om de naam. Wie verzint zoiets? Wie weet hoe je de naam uitspreekt? Kun je de naam spellen als iemand het tegen je zegt? Waarom? Kan iemand me uitleggen waarom?

Nissan Qashqai

De ASMA S-Klasse Eagle I. Ieder commentaar is overbodig.

Mercedes S-klasse Eagle1 ASMA35 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
`doe mij maar die TRK
die velgen met teksten en zo zijn echt wel vet
pieter autofreak
yup me too :D
Waarom verkrachten mensen auto’s..?!
Die BMW Z4 met 10 pitter lijkt me echt een geweldig kanon!
400 plus porsche altublieft. Kan evt wel wachten tot volgend jaar kerst.
“Racing Dynamics heeft namelijk al plannen om de nieuwe BMW supersportwagen te tunen, niet dat de rest van de wereld meer dan geruchten heeft gehoord.
Die gasten van Racing Dynamics moeten wel erg goede contacten in Munchen hebben!”

Die hebben ze blijkbaar ook, want deze test mule is gespot van BMW.

http://www.leftlanenews.com/2006/12/14/spy-shots-2010-bmw-z6z8-development-begins/
Waarom staat de roze Veyron er niet bij?
doe mij de ASMA S-Klasse Eagle I maar echt dik
@M5
Dat kan, de S-klasse staat te koop op http://www.schadeautos.nl
Heeft die LEW desing (de tweede auto) de headlights van een Q7 of lijken ze er alleen goed op?
@ wouter,

“Mansory levert een schitterende oranje met zwarte Continental GT. Absoluut klasse!”

Ik verbaas me dat je dit klasse kan noemen (niet persoonlijk). De kleurencombinatie is vet lelijk voor een Bentley en daarnaast is het nog gestolen ook, nl. van de VeilSide Fortune RX-7 uit Tokyo Drift.

Check anders ff deze link.

http://cars.ign.com/articles/712/712399p1.html
Die nissan spreek je gewoon uit als kasjkai
@ TheAnswer: Sarcasme misschien?
@Mpower

http://www.schandeautos.nl had ook gekund ;)
ik ga voor die eagle shit van asma lekker vet en breed.
@ The Answer

Gestolen, kan het nog belachelijker?

Als ik morgen mijn auto zwart laat spuiten, en toevallig doet mijn buur dat ook. Heeft hij dan mijn idee gestolen? L M A O *

Daarnaast denk ik dat het bij Mansory eerder de bedoeling was om er een 2 Tone look aan te geven terwijl bij die RX-7 gewoon een dikke streep over het dak is getrokken.

Binnenkort even langs de dealer lopen voor een Mansory Continental Flying Spur ;)


* lmao = laughing my ass off
@ Matthias,

Die RX-7 verscheen al maanden eerder in de media en de film was een wereldwijd succes, of je het gunt of niet.

Je hebt internet, tv en je kunt ook bladen lezen om je zelf te ‘up-to-daten’, voordat je weer onzin zit te ijlen. Maar blijkbaar ben je een neanderthaler die al jarenlang niet uit zijn hol is gekomen.

En is het niet afgekeken, dan moet het wel heel erg toevallig zijn. Want wie gaat nou zo’n serieuze, zakelijke auto in oranje zwart spuiten en dan nog oranje wielen eronder zetten. Een Bentley laat je gewoon zwart zoals het hoort.

!!!LMAO!!!LMAO!!!LMAO!!!
“De Barabus TRK zou in minder dan 2 seconden naar de 100 moeten kunnen sprinten”

Daarvoor is een versnelling van tenminste 14 m/s.s nodig, dus bijna anderhalf-G. Wat voor banden liggen daaronder? En wat voor wegdek is daarvoor gebruikt?
.Ik betrap mezelf hier op een beetje een ordinaire smaak! :S
.
.
.
.Ik vind de Hummer echt super!
.En ik vind de Asma toch ook wel super!
.
.
.
.:( HELP!!! IK BEN EEN SJONNIE????! :(
Al moet ik wel zeggen dat ik die ASMA echt NOOIT wil hebben!
Tjaa… en die HUMMMER????

Misshien toch een beetje sjonnie dan!?
Volgens mij heet die barabus niet de TRK maar de TKR
Wat een gruwelijk zooitje wansmaak bij elkaar !
(Alleen die Porsche is wel heeeeeel bruut !)
SiLVeR(C)HaiR
deze zuid koreaan en deze chinees mis ik in het lijstje
SiLVeR(C)HaiR
deze zuid koreaan en deze chinees mis ik het lijstje
Carfreak (BMW 320i)
ik denk dat dat gezever is die TRK dat kan nooit in 2 seconden, daarvoor heb ge straalmotoren voor nodig. Het zou onmogelijk zijn moest hij deze prestaties halen
Stop gewoon met dat Veyron beater gedoe. Je kunt hem niet verslaan. En een auto maken die 500 of 600 of meer gaat is toch niet moeilijk. Maar er mee rocksteady remmen aan 400 of er mee om sigaretten gaan in de file, das andere koek. Je kunt de Veyron NOOIT verslaan. Lees de test met de Enzo, de Pagani en de Carrera GT en je weet genoeg.
Ik denk dat je zegt: Kashkai ik vind het wel een grappig naam! :P
Ik ben het wel eens met deze top 10. Bizar, maar die Mansory is wél mooi! :)
@ The Answer

Bentley -> 2 Tone
RX-7 -> Streep

Een wereld van verschil dus. En volgens mij worden er geen patenten of octrooien of wat dan ook op kleurencombinaties voor een auto genomen. M.a.w het wordt dus NIET gestolen, op z’n hoogst nageaapt. Dus waar zat ik dan onzin te ijlen?

Of de film nu goed of slecht is doet niet terzake.

En de kleur van een auto is een persoonlijke keuze. Een Bentley hoort niet zwart te zijn als je dat niet wilt. Trouwens, de eerste Bentley was wit/zwart. Niet zwart zoals het volgens jou moet zijn.

En nou jij…
@ Matthias,

Normaal gesproken zou ik niet reageren op een oude topic, maar omdat jij erom vraagt en ik nu toevallig niks te doen heb, hierbij deze dan.

Als je goed kijkt naar de wide-bodykit van de RX-7 kun je zien dat die ontworpen is voor een 2 tone kleur. En met ‘gestolen’ bedoel ik niet letterlijk stelen, maar dus het idee is nageaapt, juist.

En dat de film goed of slecht heeft gedaan, niet terzake doet is niet helemaal waar. Want juist daardoor heeft de auto (veel) meer populariteit gekregen, wat je terugziet in bladen, internettopics enz…

De kleur van de auto is een persoonlijke keuze, dat klopt. Maar ik kan me niet voorstellen dat een Bentley eigenaar deze kleuren kiest voor zijn auto, aangezien de meeste Bentley eigenaren succesvolle zakenmannen op leeftijd zijn. Dat weet ik, want in ons wijk zijn er toevallig 2 Continental GT en ze zijn beide pikzwart.
Raar…

Waar ik studeer ( Antwerpen stad ) zie je regelmatig Bentley’s en andere exoten. Aan de Universiteit waar ik zit staat bijna elke dag een Flying Spur in groen.

Een klant van m’n vader heeft er ook één, en raad eens welke kleur? Een grijze.

Ik ga niet ontkennen dat de meeste Bentley’s zwart zijn, want dat is allicht zo. Maar het is zeker niet dé maatstaf :)

Mvg
Weet ge als ik in die TRK zit en 50 meter voor mij(dus nog vrij ver en ik zit niet te bumperen) en ik duw een beetje op die pedaal zit ik eral tege als hij van in minder dan 2sec al aan 100 zit… liever niet.. en maar betalen dan?:s overdreven is het zoiets hoort op het circuit. punt
o mijn god die benz wat verschrikkelijk lelijk,zoiets maak je toch niet echt afschuwelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).