Audi Q7 6.0 V12 TDI Bluetec in het wit

Auteur: , 153 Reacties

Diesels suck. SUV's sucken ook. Maar wat als je een 6.0 V12 TDI met 500 pk in een SUV hangt. Dat vind ik dan wel weer leuk!

Zeker als die in het al-weer-wat-minder-hippe wit wordt uitgeserveerd en er een G-kracht meter wordt gemonteerd. Da’s reuze handig om te bepalen bij welke rijstijl je ega/ ego misselijk wordt. Nog even de volledige statistieken van de 6.0 V12 TDI: 500 pk en 1000 nm koppel dat tussen 1750 en 3000 rpm beschikbaar is. Met een zestraps automaat sprint het monster in 5,5 seconden naar de 100 en de top is naar goed Duits gebruik begrensd op 250 km/u.

Volgens Autoblog.it zal Audi deze week op de autoshow van Detroit de Q7 6.0 V12 TDI Bluetec officieel lanceren. Met dank aan Audi X Pert voor de tip!

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI

Audi Q7 V12 TDI153 reacties

niet verkeerd;) zou deze ook een vliegtuig kunnen trekken :P?
Gaaaaaf!! Mooi dashboard ook!


En wat een power natuurlijk;)

Moest ik uit een suv kiezen dan zou het zeker deze zijn.:D
bah! die velgen dan :P eigenlijk is de hele auto bah… maar dat zie ik niet omdat ik volledig geblinddoekt ben door de ongelofelijke motor die erin zit ;)
Subtiel stadsauto’tje.
opeens weet je het! deze auto word van mij! nu de alfa romeo 8C niet doorgaat (wat ik enorm jammer vind, maar je kon het wel al een beetje zien aankomen), had ik dat trouwens al vertelt? dit is echt een prachtige SUV, met meeterlijke prestaties en toch een bescheiden gebruik. De mensen van audi hebben echt vakmanschap geleverd! kijk dat interieur. wat een prachtige details. en tje.. die velgen die zouden ze in amerika wel mooi vinden, maar van mij mogen gewoon in het licht metaal.
Hij ziet der mooi uit. Typisch iets voor Dubai. Maar zie je een normale Q7 is ie heel lelijk. Zie je deze witte versie…prachtig.
Wát een monster!

Denk daar nou eens een vieze gele kentekenplaat op, dat is toch schennis! Weg krachtige neus…
@slk55amg

Zijn de velgen op de 4e foto niet gewoon lichtmetaal of zie ik dat nou verkeerd?
Anyway, lijkt me tof als je er ooit nog eentje bestelt!
Zou je hier makkelijk Alfa’s mee kunnen crunchen? Waarschijnlijk wel eh? ;)
Sorry :P

Ff ernstig, ik blijf het een afgrijselijk lelijk ding vinden. Maar langs de andere kant kan ik me wel levendig inbeelden dat dit soort power heerlijk moet zijn. 1000Nm, ach ja. Het zal er ooit wel eens van komen.
Stoelen zijn mooi en de motor is natuurlijk een beest. Die hopelijk alleen door Audi gebruikt zal worden……….

Maar ik blijf het een log bakbeest vinden. En die neus lijkt op deze manier nóg groter.
Wit staat hem overigens wel goed moet ik zeggen.
@slk 55 amg

zou ik wel nog eens 3x nadenken over de wegenbelasting… waarschijnlijk is met verbruik inbegrepen een H2 nog goedkoper om te rijden :P (dat betijfel ik eigenlijk maar de wegenbelasting is heel veel)
Welke auto niet eigenlijk?

PS: dit lijkt me wel een potentiele Alfa-cruncher ja ;)
Hmm,, begrenst op 250, terwijl er 220 op de km teller staat,, vast omdat het een proto is..

I LIKE IT!
Zalige wagen!! Dikke concurent voor de Cayennes!! Of zelfs niet? :)
*kuch*mijlen*kuch*220 mijlen*kuch*
@ Skyline…

Kijk is goed gozer….Misschien zijn het MPh ipv kmh
@Skyline..

ehm dat is mijl vriend;-)
Ik vind deze achterlichten erg cool! Sowieso is de hele achterkant geslaagd.

Met die enorme cupholder in de middenarmsteun kon hij maar in één land in premiere gaan. De US van A.
*note to self*

press refresh before posting!
cayenne is niks vergeleken bij deze Audi Q7, wat een monster bak. persoonlijk zou ik nooit voor een suv kiezen maar doe mij deze maar in het zwart Damn!!!!

Audi Rules punt uit.
idd cayenne valt dan al helemaal in het niets.. zeer vet in het wit..
mooi die lichtunits en dat dashboard.. ik begin haast aan de ml te twijfelen maar nog niet helemaal ;-)
ff 2 minpuntjes van deze te gruwelijke bak!!
1: die bling bling wielen.. lelijk design en dan ook nog verchroomd, kom op audi!!!
2: die kleuren combinatie.. wit en beige??? come on!

Gewoon mooie wielen en in t zwart ofzo! dan is ie prima voor mijn garage :)
@slk55 amg, balen voor je dat de 8C niet doorgaat! erg jammer! Maar om dan nu deze maar te kopen ipv de 8C… Kom op zeg! Dat is net zoiets als naar de winkel gaan voor een maatpak, deze niet kunnen vinden, en dan met een trainingsbroek thuis komen! ;)
“nu de alfa romeo 8C niet doorgaat” %^#$%^$ dat is erg jammer, ik had je er graag eentje gegund. Moeten we nog een PR offensiefje beginnen richting AR Nederland? :-)
@slk amg: wat zou jij nu een alfa c8 kunnen kopen, geloof ik niets van

@iedereen, waar zou de nummerplaat komen aan de voorkant bij deze Q7?
@ dos,

Nu is heij zekah wel mooai! Moeie hiea keaume wous!

http://img162.imageshack.us/my.php?image=dosdk1.png
@Tommie, Innie mini en Pino

Waarom moet ik hem nu ineens wel mooi vinden dan? Oké, je hebt de neus wat mooier gemaakt. Maar het blijft nog steeds een grote logge Q7.

Kom hiea dan kreg je un pah luppuh van muh!
Wat is de nut van een V12 Diesel. Die Touareg V10 TDI zuipte ook als een gek.
Deze auto is zelfs nog zwaarder. Ik vind het kansloos.
smaakversterker
Woaaw, de ideale luchtvervuiler.
Klassiekerrally
Het uiterlijk vind ik een verbetering t.o.v. de standaard uitvoering. Maar wat een vreselijk druk en rommelig interieur…
Voor mij is dit het beste SUV(?) interieur dat er is:http://www.autobytel.com/images/carPics/TestDrv/Lyons/RangeRover/2003_RangeRover_interior_500w.jpg
Het beste omdat modderige laarzen niet direct onherstelbare schade aanrichten.
Een interieur dat doelmatig is dus, en past bij wat een SUV hoort te zijn: een beul in het terrein, een heer voor de opera. Daarom is voor mij de Range Rover de enige SUV die ik serieus neem.
De andere SUV’s zijn zware, grote luxe auto’s die hoog op de poten staan en naar mijn smaak veel te ‘posh’ zijn geworden.

Maar ieder zijn ding! Ik vind ’t best… (voor dit weer in een ellenlange discussie ontaardt)
hij is wel erg moooi
@slk 55amg

Vind je het gek dat je niet voor een 8C in aanmerking komt als je alternatief deze aangespoelde walvis is.
Wow – echt heel mooi, eindelijk lijkt-ie op de Pikes Peak concept. Prachtig!
Ik hoop niet dat dit een concept is, maar dat ie echt zo in productie gaat…
Ik vind het er niet uit zien in wit, en dat lichte interieur dan ook nog: OVERAL is beige, een beetje te veel van het goede… De motor is echter wel heel relaxt. :)
En op de achterkant dan een sticker met: I LOVE GROENLINKS erop plakken!
http://www.youtube.com/watch?v=J5jk4XSovWE

Bugatti prachtiggg

-edit: zullen we on topic blijven?-
@ Klassiekerrally

Ben het eens met dat een SUV geen (bv) DVD-speler nodig heeft, want je gaat niet naar Mission Impossible3 kijken terwijl je op hellingen van 25 rijdt met hobbels en kuilen! :P
Maar ik denk niet dat de Q7 gemaakt is om door de woeste jungle te rijden, t is gewoon een auto waar zakenmannetjes met íets te veel geld in rijden;) En patserbak of niet, ik vind het een gruwlijk strakke auto, en in het wit is het een soort Godfather onder de dure auto’s! Mis alleen het rode roosje…;)
pieter autofreak
@ -J- wat heeft dat er nu mee te make omfg :S
het zijn allemaal prachtige auto’s
geen discussies voor degeen die het niet eens zijn …………..hij is (maagdelijk) mooi, wel wat opvallend en vooral erg was-gevoelig (dus niet echt wat voor mij).
@slk……krijgen we nou? een alfa??
gr.
ARMADA!!!! Waarom ben je nog niet begonnen met je handtekeningenactie tegen al dit lelijks? Alhoewel… 500 bhp… tja…

Maar hij blijft lelijk!
Front is echt ugly door die lelijke grille en ’t blijft ’n volkswagen he…wel ’n beest van ’n motor;-)
@ Karaya : LOL!
@ slk55amg : sorry voor die LOL naar Karaya :p ;) (maar ie is wel goed, geef toe…)
Ding is me leip … i like the white inside your car dude + the 500 pk :)
tja er zijn nou eenmaal mensen die koste wat kost per definitie elke SUV al lelijk vinden, daar doe je nou eenmaal niks aan.
ik bedoelde meer ‘nu de 8C niet meer doorgaat, heb ik geld genoeg voor andere mooie auto’s’. hoe jammer het ook is dat de 8C niet doorgaat, maar ja, life must go on.
Ik heb al vaker gezegt dat ik niet merk gebonden ben, en dat ik meestal een auto niet langer dan 1 a 2 jaar hou. natuurlijk is deze Q7 niet de vervanger van mijn slk, maar dat zou over een jaar een mooie vervanger zijn van de allroad die ik nu heb. enneh, ik ga mijn slk niet eerder vervangen voordat de maserati CC is uitgekomen, want daar ben ik erg benieuwd naar.

o ja, voor mensen die mij nu vinden opscheppen (kan ik me voorstellen, mij excuses hiervoor) of mij niet geloven, die verwijs ik graag terug naar de column van autoblogger.
Ik zou proberen uit te leggen waarom de Q7 tdi V12 naast de Alfa 8C ook een droom auto voor mij is:

voor mij zal dit de ideale auto zijn, je hebt zeeën van ruimte, een prachtig luxe interieur, een prachtig sportief uiterlijk, en de daar bijbehorende super sportieve prestaties, een relatief laag verbruik en allemaal veiligheids systemen die ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan. kort om: droom auto!
Dat interieur!! Waaaaahhhhh
@skyline

als je heel goed kijkt, zie je onder de 200 (mph) het getal 320 staan, met daar weer onder ‘km/h’. er staan dus zowel mph als km/h op de teller.
Dit is echt duidelijk op dit moment een top suv op eenzame hoogte…..
mhh , zzzuper koele wagen ,normale q7 vind ik al heel er mooi .
maar dit is gewoon bruut , alleen het interieur vind ik een beetje over done maar ook wel mooi !
dit kan je denk ik wel onder een ssuv rekenen .
moeilijke keuze cayenne turbo s , audi q7 v15 of spyker d12 .
en nu krijgen we nauurlijk een disscusie over wat wel en wat niet een ssuv is .
@ -L- leuk filmpje maar wat heb het met deze q7 te maken
In deze wagen zit wel een tegenstrijdigheid!!!

Want hij is wit, en het is een SUV!!!

En zo’n SUV gebruikt je meestal in je vrije tijd, misschien in stuk bos met een paardentrailer, dus hij zou niet lang schoonblijven.

Dus een SUV hoort niet wit te zijn vind ik, toch????
S7.. belachelijk ding, toch logisch dat ie er komt.. hehe de cayenne turbo gekickt door een tdi-tje :d
Prachtige auto !!!De rolls roys onder de terreinwagens .Ik hoop dat ik op een dag zo een auto voor me deur heb staan;)
@ ///// : “En zo’n SUV gebruikt je meestal in je vrije tijd, misschien in stuk bos met een paardentrailer, dus hij zou niet lang schoonblijven.”

Van een open doel gesproken… ;)
wat een prachtige bak is de Q7 toch!!!
zeker deze versie…
maar het is idd wel zonde als je voorop je kenteken moet monteren :P
lekkere motor ook… zo is het tenminste aantrekkelijk om een Diesel te nemen :P
@sosaa, ik zal er niet weer helemaal over gaan beginnen, maar er zijn hier mensen die een onderscheid maken tussen een suv en een terreinwagen ;)
Precies ja…de Q7 is ’n SUV en geen terreinwagen ;-)
SUV = Sierpaard en ’n terreinwagen = Werkpaard.
En ’n SUV heb je zo ontwikkeld en geproduceerd zoals je ze tegenwoordig bij zowat elk merk ziet.
Om ’n degelijke terreinwagen te ontwikkelen/produceren die met de huidige Kings (Landcruiser en LandRover) mee kan draaien moet je wel met ’n erg goed alternatief aankomen…iets wat ik bij audi nog lang niet zie gebeuren.
Waarom doen fabrikanten net alsof de meest onzuinige auto’s mileuvriendelijk zijn door de Bluetek te noemen?
Mercedes doet ook al zoiets met een aantal dikke modellen.

Dat slaat toch nergens op?
Het laatste wat ik over deze Audi las, was dat ze geen versnellingsbak konden vinden om al het koppel aan te kunnen; hij vermorzelde ze allemaal. Heeft Audi reeds een oplossing voor dit probleem gevonden?
huh??
bluetec is toch van mercedes???????
als je een witte auto koopt met deze ontzettende poepkleur in je interieur heb je het niet echt begrepen geloof ik.
gadverdamme wat een wansmaak.

over milieuvriendelijkheid van dit soort bakken.
waarom verplichten ze niet gewoon bij iedere uiting voor auto’s de uitstoot in grammen van schadelijke stoffen te vermelden.

ook zou een footprintsysteem niet gek zijn. een index die aangeeft wat de footprint van een auto a tot z is, dus incluis de productie.
Wanneer gaat Audi eens een mooi interieur maken.
Jezus man, dit is gewoon vanop een afstand erin gegooid.
Veel te druk, niet overzichtelijk.

EN
DOE die stomme BBQ-gril weg. afschuwelijk
lelijke grill…
geen super mooie velgen…
hele mooie achterkant…
en dan nu het interiuer: BE-AA-UTIFULL!!!!
egt dat is nou mijn smaak:P
Als ze die v12 is in de R8 lepelen ofzo :) supersport wagen op diesel, primeur of niet ?
@ alfa

zou je die vraag nou niet juist aan alfa moeten stellen ??
aangezien het interieur van Audi erg netjes is en niet eens te vergelijken met een 156 :S
Ik zeg: Wat een gruwelijke ubergeile wagen is dat, DIE WIL IK!
Carfreak (BMW 320i)
Ik zie er duidelijk volvo zetels in … En die gril is veel te groot.
dat is nou juist wat ‘m agressief maakt vind ik! gaaf!
over de stoelen: ze hebben inderdaad wat weg van volvo stoelen –> comfort. maar deze zien er toch een stuk stoerder uit. verder vind ik het toch ook wel erg vet dat deze Q7 ook achter 2 van die race stoelen heeft.

over de grill: deze is inderdaad wat aan de grote kant, maar dat maakt hem, zoals c30 cdi amg al zegt lekker aggresief vooral met al dat chroom. maar wees niet bang, de grill zou als het ware doormidden worden gebroken wanneer het nummerbord erop geplaatst is, zie hiervoor ook de vergelijkbare grill van de a6 allroad.

@autoblog

is er informatie over de derde zitrij? is de Q7 v12 tdi ook als 7/6 zitter leverbaar, of is daar geen ruimte meer voor door de motor of de 2 e tij race stoelen?
@rickA4:
een 156 is wel van einde vorige eeuw.
Dit is een nieuwe wagen, mag men m.i. toch aannemen dat men dan al wat beter geëvolueerd is.
Oké, de 159 is nu ook geen modelvoorbeeld van hoe dan wel moet :-)
laat ik er eens een comment aan wagen….. (als ik nou weer gezeik met ****** krijg dan hou ik er mee op)

Het ding is erg opzichtig en…. ondanks 500pk en 1000Nm…. 0-100 in 5,5 seconden???? Hoe zwaar is dit kreng? Een 425pk Cherokee SRT8 doet het in 4,5 tot 5 seconden…… en die weegt ook wel wat…
Ik ben geen alfa-fan maar over ’t algemeen vind ik dat de huidige alfa’s ’n mooier interieur hebben dan ’n audi.
@ alfa

ik bedoel dan natuurlijk ook niet de Q7.. maar een gewoon vergelijkbaar model zoals het vorige model A4…
Haha inderdaad w0o0dy, zo’n Jeep Grand Cherokee SRT8 doet met z’n 425 paarden de bekende sprint in minder dan 5 sec! Is ietsje sneller dan de 300C sedan!. Dat is pas krachtpatser. Met minder power. :-). Magoed, dat is peut en we’re talking about dieselll now. Zo’n lekkere ronk past wel bij zo’n luxe trekker! :-)
@slk55amg
vind het grappig hoe je altijd zo over auto’s praat alsof je ze allemaal eventjes koopt, je hebt nu aangegeven dat je de 8c niet krijgt en je hebt altijd gezegd dat je je slk55amg daarvoor in zou ruilen en dat je je allroad er naast zou hebben. nu praat je opeens over dat je deze auto ipv je allroad zou nemen terwijl je pas een maand terug post dat je deze net geleverd gehad hebt.
ik wil je niet bekritiseren op je gedrag, maar je lijkt enigzins op te scheppen met zaken die niet kloppen (doet me denken aan die kerel die 3 a 4 maanden terug alleen maar op elk subject kon beginnen over de ferrari die hij had).
Ik hoop nog steeds dat ik mijn 8c krijg, ik werk er dag in dag uit voor en heb dan ook geen tijd om 24/7 autoblog te checken voor reacties zoals jij en rick dos doen die ook een x5 besteld heeft.. wanneer werken jullie eigenlijk.. ik wil niet offtopic lijken, maar dit voel ik al een tijd.. en ik ws niet alleen.. maar ik reageer nooit meer omdat ik me niet heel de dag bezig wil houden met wie er gereageerd heeft… nogmaals dit lijkt offtopic, maar er bestaat ook geen topic voor om dit te zeggen, ik vind autoblog een fantastische site waardoor bijna elk europese autoblaadje wat ik wekelijks binnen krijg overbodig word.. maar ben ik nu echt de enigste die zich zo voelt? het spijt me als dit vervelend overkomt en wil ook niet dat deze post niet doorkomt omdat het offensief en vervelend is, maar ik en vele bloggers met me zijn ws wel benieuwd naar jullie reacties..
btw zoals al vaker gezegd.. ik vind de q7 een verschrikkelijke wagen.. ik heb zelf heel lang een x5 4.6is gereden, maar vind suv’s sowieso onzin auto’s met een buitensporig verbruik zonder enige functie, maar waar de x5 (vorig model) de ml en de cayenne (lelijk!!) nog sportieve, maar veel te hoge auto’s waren heeft deze q7 en ook de nieuwe x5 een veel te langgerekt profiel waardoor de achterkant lelijk overkomt.. de voorkant te massief en te weinig sportief is en zelfs de standaard gigantische velgen op de sportmodellen te klein overkomen.. al moet ik toegeven dat deze q7 nog de minst lelijke van allemaal is.
plz plz plz autoblog laat deze post doorkomen..
1000% met Mareno eens !! altijd jammer van dat soort figuren en die dan ook met de naam van hun “zogenaamde auto” posten..
@Mareno

Mareno, kan het je nou werkelijk ene ruk schelen van wat ik doe of wat ik gedaan heb? Ik voel me niet aangevallen of beledigd op enige manier hoor. Dus maak je daar ook niet druk over.
Ik heb al duidelijk gemaakt op andere topics van wat ik gedaan heb om nu tijd te hebben om jullie hier lastig te vallen. ;)
En of je me nu wilt geloven of niet dat is iets wat je zelf en elk andere individu op dit blog moet uitmaken. Geloof je me niet, dan lees je lekker over mijn reageersel heen. Je kan begrijpen dat ik me dan ook niet genoodzaakt voel om het tegendeel te bewijzen.

P.s. Hoe gaat het met de faillissement van je zaak? ;)
…zucht… :|

waarom is het zo moeilijk om gewoon aan te nemen en desnoods te negeren dat andere mensen mooie auto’s en tijd voor autoblog hebben.

al zouden ze liegen, ik vind het leuk om te weten dat iemand een mooie auto heeft en ik kan het toch niet controleren dus het is voor beiden veel leuker om het gewoon aan te nemen.

het is een stuk leuker om een blog te lezen waar iedereen normaal met elkaar kan praten en waar enkele vaste bezoekers zijn dan om altijd maar geforceerd te formuleren en continue op elkaar lopen zeuren. :)

kan er niet in de huisregels opgenomen worden dat je elkaar niet mag bekritiseren op bezit wat alleen bij de bovengetekende bekend is?
ZE HEBBEN ER EEN RADIATOR VAN VOOR OP GEZET!!!

MET JE KIJKEN NAAR DAT DING!!!

DE andere Q7 WAS AL LELIJK MAAR DIT?!?!?!
Ik vind hem persoonlijk heel erg cool! Whitey Tightey!!!
oh…en dat over mensen en hun auto’s:so be it, je kunt niet alles controleren en ik ben dus volledig met Alwood eens. Autoblog is voor de meeste van ons een soort ontsnapping, een plaats waar je kunt dromen en dan zijn anecdote’s/posts van eigenaars fantastisch om te horen!!
@mareno

Ik heb al een aantal keren verteld wat ik doe voor de kost. maar speciaal voor jou wil ik het nog wel een keer herhalen.
Ik ben al over de 40 en heb mijn sporen al ruim schoots verdient. dit door – net als jou – altijd hard te werken als accountant, dit doe ik nog steeds maar meer voor het plezier dan dat het noodzakelijk is. ook heb ik de laatste jaren ‘slim’ belegd in huizen, en heb de beschikking over een aantal panden, door de wereldwijd. samenvattend: ik ben accountant en zit daarnaast in het vastgoed.

Even over de auto’s, het komt misschien op jou over alsof ik zeer gemakkelijk doe over het kopen van auto’s, nou nee. Ik doe – zoals wel vaker gezegd – ongeveer 1 a 2 jaar met een auto. en als ik dan een nieuwe koop, moet je niet vergeten dat ik voor die auto’s nog een aanzienlijk bedrag terug krijg. De 8C, was/is echt een droom auto, en nee, 220.000 euro schud ik niet éen twee drie uit mijn mouw, maar ik had we als koper opgegeven voor de 8C, met in het hoofd dat hij maar zeer waardevast zal blijven omdat er maar 500 stuks van worden gemaakt. maar nu ik de 8C helaas niet krijg, heb ik opeens 220.000 euro om aan een (of twee) auto’s te besteden. en één van de mogelijkheden zou deze Q7 zijn, natuurlijk niet als vervanger van mijn slk, maar als vervanger van de allroad, die – als de Q7 v12 tdi bij de dealer staat – wel (meer dan) 1 jaar oud zijn, en dat betekent dus: tijd voor een nieuwe!

wel raar dat je nog niet weet of je de 8c wel of niet krijgt, ik ben daarover op 5 jan. gebelt. enne.. veel sterkte met je zaak.
heeey slk55….. weer in discussie? wat is dat toch? nou ja van mij is alles je gegund. die Q7 is gewoon gaaf hoor! (vakgenoot ook nog!)Gr. Henzie
@henzie

hej, hoe is het mede allroad eigenaar ;)
ja blijkbaar is het voor sommige mensen moeilijk te bevatten dat er mensen zijn die iets mooiers rijden dan hun zelf. zoals alwood al zei (tnx).

is er eigenlijk al wat nieuws? ik heb mijn dealer 3 weken geleden voor het laatste aan de lijn gehad. en toen kon die nog niks melden.

o ja, dat ik de allroad zo ‘snel’ weer wil inruilen, wil niet zeggen dat ik niet tevreden ben over de allroad, dat blijft een fantastische wagen!
Gelukkig…..trek nog steeds heel veel bekijks en heb inmiddels ca 11k km afgelegd met heeeeel veel plezier. Ik heb inmiddels wel de (proef) ervaring met een q7, erg mooi maar wel een stuk minder praktisch. Tijdens de kerst in het zuiden van het land veel problemen ondervonden in parkings waarin je gewoon weg bij grote drukte de q niet zomaar in een klekkie zet. met de a.r. gaat dat een stuk beter.
over de software nog steeds niets, maar ik heb je belooft (of met n d?) dus…… jo hoort van me.
gr hans
klekkie= plekkie (sorry)
@ henzie

ok is goed kerel ;) , maar over dat inparkeren kan ik kort zijn. Dat probleem had Audi van te voren namelijk ook al gezien, en heeft daarom ( ik dacht standaard) een systeem waarmee de auto zichzelf in parkeerd, erg handig!

zie hier voor een filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=8GvSNLxQ6FY

heb wel wat geduld, want pas op het einde gaan ze het hebben over het inparkeren.

ik hoor graag weer wat van je

gr. Robert
Haha Mareno, rustig aan jongen. Ik moet zeggen dat ik het ook wel heb hoor met sommige personen. Maar soms is het ook leuk om er lekker tegenin te gaan en met dat soort mensen een discussie te krijgen. Nu lopen (alweer tijdje geleden eigenlijk) die van mij altijd uit op laag niveau discusseren, maar moet er persoonlijk zelf wel altijd hard om lachen, en daar gaat het om!

Je moet niet zo letten op al die taal wat anderen zeggen over hun eigendommen. Check gewoon lekker de topics die jij zelf wilt lezen en geef lekker je mening daarover en reageer zo nodig op andere reacties over die topic.

Maar een tijd geleden heb ik ook al eens aangeven dat er best wel eens een plek mag komen op de internetsite waarbij je kan discusseren over “off-topics”. Wellicht een soort van chatbox…? Is wel lachen, want dan kan je live reacties geven en direct met iemand discusseren over een onderwerp.

Maarja, succes en mazzol en tot de volgende topic.Oja SLK55AMG!! Die kenteken was ik helemaal vergeten! Ik hoop dat het dan nog een beetje mooi staat. Was van de week bij de audi dealer en niemand wist daar nog van een V12 af… amateurs… Maar ben dus heel blij met autoblog.nl want ik weet hierdoor nu al meer informatie dan de audi dealer zelf! haha.
Vet, behalve dan de kleur van het interieur!
ik zal deze tractor voorstellen aan mn overboerman,kben benieuwd hoe deze scoort bij voor voetgangersbescherming,misschien -5 sterren:)
Okee… dit is DE Maatstaaf voor SUV
in 1 woord prachtig !
dit slaat alles !
Als dit geen klasse is?
@slk55amg
Hoi, ff over de inbouw van de ipod: het kan vanaf heden als je mmi high hebt, aansturen via mmi. Laat t over 2 weken bij pon inbouwen.
Vandaag zag ik btw led inde strip aan de voorkant onder de koplampen van n nwe a6. ken jij dat?
Helaas kan ik nog steeds geen cradle krijgen voor de tel voorber. in de armsteun voor n nokia n73. Weet jij er wat op?
of iemand anders??????
groeten
Hans
* [bijna] prachtig*niet helemaal want de grille is gewoon TE groot, waardoor hij zo’n megamuil krijgt, dat vind ik persoonlijk jammer. dat neemt niet weg dat de Q7 gewoon bruut eruit ziet, en deze versie helemaal! weinig op aan te merken ;-)
offtopic:
heb een MDA compact te koop, iemand interesse?
e-mail: [email protected]
mob: via e-mail op aanvraag:P
nee ik probeer niet mn rommel kwijt te raken maar ik dacht, misschien heeft iemand op autoblog wel interesse erin.
Iedereen gaat uit de weg als je zo’n stoere SUV in je spiegels ziet


ECHT een grave wagen !!!!
@henzie

hoi,

dat is goed nieuws, ik zal me maar eens laten informeren door mn dealer.
die leds zitten volgens mij alleen maar in de S6, dat ziet er trouwens verdomd goed uit.
voor je nokia kan ik niet zo een, twee drie een oplossing bedenken, maar misschien komt er nog wel iets in me op.

groeten
Robert
klopt van die s6………..super gaaf dus.
zouden leds achteraf te monteren zijn in de voorzijde??
gr
dan moet je bij de dealer een S6 voorbumper bestellen, anders kan het volgens mij niet. maar ik weet niet of die ook op de allroad past. informeer even bij je dealer en laat mij het dan ook even weten. ben wel beniewd.

gr.
Kijk…, zo wil ik ook wel dieselen!
gewoon KUT!!!!!!!! neem de fiets,nog een stuk goedkoper,en gezonder,,,,500pk+250km lekker als je een boompje raakt dan zit je haar behoorlijk door de war. en zeg dan maar gedag naar je nieuwe vriendin die geilde op dat witte monster (gewoon fietsen)
Als vrouwelijke auto liefhebber…Superrrrrrrrr……..
Ik wil hier wel een stukje mee rijden!!!
ssangyong actyon is ook gaaf !!!!!!!!!!!geen q8 maar ben toch blij dat ik hem heb kocht heb!let maar op als je hem in het echt gaat zien,mooie ketel!!!!!!
Is deze nou echt mooi?????
Die grill is toch veel te groot.
AUDI heeft een goede naam maaar het hoeft toch niet altijd mooi te zijn
van mij mag die trent, een zo groot mogelijke gril, snel verdwijnen.
Echt onafzichtelijk.
cardella schrijft,
14 February 2007 om 4:40
“ssangyong actyon is ook gaaf !!!!!!!!!!!geen q8 maar ben toch blij dat ik hem heb kocht heb!let maar op als je hem in het echt gaat zien,mooie ketel!!!!!!”

er zou een importverbod moeten komen op dit model
hm, ik denk ook wel dat deze een vliegtuig kan trekken :|
wow,,

ik ben geen fan van Audi’s alleen deze is zoooo cool
Kannie ook op grijs kenteken geleverd worden?
Andere velgen, niet zo’n bling bling grill en een interieurtje die wat donkerder is dan dit en je hebt de uberSUV te pakken :-D
ben benieuwd wat dit mag gaan kosten in ons kikkerlandje!?
gelukkig is hij lichter dan de VW touareg V10 tdi. die had ook helaas een verouderde inspuittechniek en was niet bepaald zuinig. hoop dat Audi dit beter voor elkaar heeft. maar daar heb ik wel vertrouwen in aangezien ze een erg moderne inspuiting van Bosch gebruiken.
Ik ben sowieso al een fan van de Q7 maar dit is echt da Bomb! wat een bak. ziet er van binnen ook erg luxe uit! dit is verwennen met een hoofdletter!
hoop wel dat er ook andere velgen komen want dat bling bling is een beetje te veel van het goede.
met aanhangers trekken zal hij ook wel geen problemen hebben gezien de extreme cijfers van de motor.
Die shit is gruwelijk dat dashbord is wel leip(yn)
maar 1000NM? dat heeft onze trekker al! en dies ff denken… ook 6 liter, 6 cylinder zonder turbo’s of dergelijken. maar die heeft geen 500 pk =P als ze die V12 nouw eens in de A3 legen? zoals golf met de w12:P
Wedden dat hij wel turbo’s heeft, een dieselmotor zonder turbo is nutteloos slap. Alle (moderne) trekkermotoren heeft common-rail inspuiting met een turbo.
maar 1000NM? :-S
lijkt me zo op het eerste gezicht wel groot genoeg en over voldoende vermogen te beschikken om de kids twee straten verder naar school te brengen. zou toch eerst een proefritje maken, kan het naderhand ook niet tegenvallen.
Is dit een egte SUV? of meer een bmw x3/x5/x6??
ik zag een keer een sene in top gear dat ze een bmw x3/x5 gingnen testen het bleek dat die auto’s beter op de normale weg kunnen rijden dan op het land. is dat bij deze auto ook zo of niet?
Een X5 is toch een echte SUV? Zo ook dit, maar het is (hoewel hij als het moet wel zijn mannetje daar staat) geen echte terreinwagen natuurlijk. Dan denk je eerder aan bv een Nissan Patrol en dergelijke
Nou V12 is slecht en 6.0 liter ook en 500 pk is weinig

V8 rule
@Baloni, wat een onzin, een diesel heeft tot verhouding altijd minder vermogen gehad dan benzine wagens en dan nog te bedenken dat dit de grootste dieselkrachtbron is die er momenteel bestaat. Dit is echt niet weinig hoor :-S
De Audi Q7, alias Audi Q747. De Ruimte van een boeing, de luxe van een zakenjet en de kracht van een F-16. Ik vind het top!
Whaahahah een bluetec versie hiervan. Das humor ja.

Ja, dit is n leuk ding, vooral om de motor.
at Mareno je hebt helemaal gelijk ksta hier vlldig achter
Als ze die grille wat lager zouden maken zou die er veel mooier uitzien. Is het idee van Audi niet subtiele beauty? Dit lukt erg goed bij de nieuwe a4 en a5 maar met deze belachelijke SUV wil het maar niet lukken.
@MCG, de productversie heeft iig niet meer die bling bling grill en velgen ;-)
Coole car. Net iets voor de buurman. Met die 500 pk en quattro kom je zeker nooit vast:p
Deze maakt de naam van het studiemodel ‘Pikes Peak’ waar.. Deze kan berger bestormen.
Ik vind hem echt niet mooi, veel te plomp en te log, compleet gedisproportioneerde grill, is dat een reserve barbecuegrill ofzo? Audi maakt heel mooie wagens(A5) maar deze is echt lelijk, smakeloos…
Helaas moet de R50 de eerste plaats afstaan aan deze Q7 als meest koppelsterkste wagen ter wereld, want ik vindt deze gewoonweg lomp en te aso voor woorden.
Ik vindt een gewone Q7 nog wel mooi maar dit gaat te ver.
Geef mij maar een R50!
verkeerde teller derin denk ik?:S 220 lijkt me sterk
@ Tom…

Wat dacht je van 220 miles/hour…! Als je goed kijkt staat er nog een rij met de kilometers per uur die tot 320kilometer/uur gaat!
Dit is zo’n VET MONSTER!!! ZO LUXE!!! ZO SNEL!!! ZO N MOOI DESIGN!!!

Dé Audi Q7 V12 TDI!!! Het interieur vind ik op een luxe jachtschip lijken!!!
ongeloofelijk mooi
heeft iemand een idee wat dit machientje kost?
egt wel chille auto wat zou de top zijn zonder de begrenzer ? maar chil uiterlik lekekr stoer en ok de binnekant egt top kwaliteit net zoals het merk zelf ;) heel erg goed
heel leuk allemaal, zo’n 6 liter v12 TDI maar dan vraag ik me toch af hoeveel liter benzine er per km verbrand word… voor 5,5 s naar de 100 in ieder geval veel te veel! Audi moet gewoon geen SUV’s maken, ze moeten het houden bij de echt mannenauto’s! R8, S5, RS4, daar kan je teminste wat mee!
milus schrijft,

24 June 2008 om 16:29
heel leuk allemaal, zo’n 6 liter v12 TDI maar dan vraag ik me toch af hoeveel liter BENZINE er per km verbrand word…

———————————————————————–

Niet veel denk ik!

:-D :-P
lol, sorry, diesel natuurlijk
bij 6.0 v12 denk ik niet zo gauw aan TDI’s, misschien als het voor Tering Dikke Injectie staat, maar anders niet :-D
ik heb een q7 v8 4.2 tdi trekt ook snel
Gelukkig gebruikt hij maar 1 op 8,6
wie dit niet mooi vindt, spoort niet!
Ik vind de laatste persfoto’s van de Q7 v12 TDI een stuk mooier Bart. Vooral het interieur, echt geen gezicht zo als je het mij vraagt.

Dan spoor ik maar niet……
Staatslot winnen??
Dan komt ie! Maar ja, met welke leurhut kan je opschieten…………
Ik bedoel sleurhut………
hé-ron-flant-boyant
Que de commentaires!
min en min is plus:D
spijtig dat ze de r8 v12 tdi niet meer gaan doen :(
Die 220 op de teller zal hoogstwaarschijnlijk in mph zijn, aangezien de Amerikaanse markt geviseerd wordt
Duizend Newton Meter koppel ideaal om de stenen mee uit de straat te trekken wel spijtig dat ze nie W 12 gebruikt hebben uit het prototype van de golf W12 ( dus van de bently continental GT )
hang er een ploeg achter en je bent klaar…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).