13 jaar en in een Ferrari Enzo

Auteur: , 52 Reacties

Sommige mensen zijn bevoorrecht. Stel: je bent jong, autofan en papa heeft een flinke bankrekening en dito wagenpark. Als je vader bijvoorbeeld de Sultan van Brunei is, kan je wekenlang je ogen uitkijken, want rijden mag pas als je 18 bent.

Maar als pa een beetje schappelijk is en je voorstelt even een stukje te rijden in zijn nieuwe speeltje, dan zeg je toch geen nee?
En dan krijg je dit dus: 13 jaar oud, amper 2 haren op de zak, maar wel achter het stuur van een Ferrari Enzo. Lucky bastard…..

Nu maar hopen dat hij hem niet op de openbare weg mag loslaten, dan krijg je misschien dit soort grappen:

Enzo Crash Nice

Met dank aan Steven voor de tip!52 reacties

de lucky bitch
kblijf dit een zeer geile wagen vinden!
Nooou, toen ik 13 was had een bos haren op mijn zak. En zwaar getunde Scooter uiteraard.
13 of niet hij rijdt als een wijf
wat wil je guz man man man je rijd in een enzo dat ding gaat zo gods gruwelijk hard dan zou jem ook poepen hoor als je 13 was !!!
@ csl,
zo cool!
Ja idd Guz maar die gozer heeft wel geluk met zon vader.
hey,

kennen jullie nog een paar leuke spot sites
Ik weet het niet hoor, maar als de eigenaar diegene is die nasst hem zit, dan wilt hij volgens mij iets voor dat ritje terug hebben. A different kind of ride if u know what I mean…….

hmmm ga toch nog maar eens deze column goed doorlezen….. ;)

http://www.autoblog.nl/archive/2007/01/06/column-nu-nederlandse-jaloezie
@ GuZ & Marcel :

Volledig met jullie eens, die gast heeft wel geluk dat zen pa zo rijk Tja…
Maar hij rijd wel degelijk als een WIJF lol
de enige vraag die op zijn plaats is:

WAAROM!?!!?!?!
Ik vraag me trouwens ook af of die auto wel daadwerkelijk van z’n vader is en niet van een kennis aangezien de camera man (als het je eigen auto is film je het toch niet?!) Did you enjoyed it vraagt.

Mocht het wel z’n vader zijn en is ie nog opzoek naar een chauffeur voor z’n kinderen, call me ;)
Wie hier niet op jaloers is weet ik het ook niet meer

ik blijf altijd nog hopen om een keer in de Carrera GT plaast te nemen:O :D
Some people are fortunate with money, some with real love..Like ME!
Peugeot407coupe
ik ben niet jaloers. wnat je baalt als je weet dat een McLaren F1 eigenlijk beter is.
Op die leeftijd reed ik met de passat van mijn vader, dat doe ik nu nog altijd eigenlijk :p
@Peugeot

Ik ben wel jaloers :P Maar ik vind een McLaren F1 ook stukken vetter :-D Goed dat die jongen er nog enigszins mee vooruit komt, de eerste keer dat ik reed ging nog veel slechter, en dat was eeeeeeecht niet met 660pk.
Kolere.
Zijn ballekes zijn nog iet eens ingedaald en nu al in een Enzo.
FOK !
Zwijg Zwijg.. jaloerse reacties.. rijd als een wijf.. eerste keer dat jullie in de auto gingen zitten .. eerste wat gebeurde is stilvallen.. en dan wil ik me de auto niet voorstellen.. en dan 2de zeker max. da je 30 ging en al blij waren.. dat was voor Guz, Marcel, David :D
pieter autofreak
toen ik dertien was had ik een fiets met een toeter op lekker puh!!:P
ik leerde fietsen toen ik dertien was :) ik heb net mn rijbewijs gehaald op mn 21e.
Ik droom nog van het rijden in een auto met meer dan 100 pk :D
Op mijn 13e werd ik ontmaagd door een mooie blonde babe, dat was ook kicken.
Dan is mijn conclusie : de enigste gelukzak hier is Barry330cd en niemand anders.

:d
@ barry kijk daar ben ik nou jaloers op:P onmaagd op je dertiende door een llkkre blonde chick
btw ik ben dus 13;p
Had op z’n minst wel even in zijn vrij kunnen zetten en dan ff flink gassen!

Hoe weten jullie trouwens zo zeker dat dit de zoon van de eigenaar is? Kan toch ook een fan/vriend/chronisch ziek patientje zijn?
OUD, dit filmpje is al maanden oud.
interessante lesauto, het ventje doet alleen iets wat ik noooooooit voor elkaar zou krijgen. er uit stappen, en dat is niet door omvang qua buik oid.
hij had trouwens ook wel wat meer mogen driften :P
Kijk das nou nog is ff geluk hebben als je dat mag doen, ik vind het niet heel gek dat ie niet zo hard gaat als die tegen een paal rijd is die de rest van z’n jeugd/leven (licht eraan of die van z’n pa is) aan het afbetalen van de schade.

@ Drago: De eerste keer dat ik reed (begin veertien net geen dertien meer) reed ik op een groot leeg parkeerterein bij spa francoshamps en de eerste keer reed ik gelijk weg en reed daarna iets van 50 en de 2e keer was daar in de buurt op een onverharde weg tussen de bomen aan weerszeide en het had net geregend maar ging wel goed.
@Drago.
M’n eerste keer was in een 750IL, dus volgens mij is dat niet zo erg om je voor te stellen. En dat was een automaat, dus geloof me, ik reed harder dan 30.
@ Drago ik reed trouwens handgeschakeld.
dat laat trouwens niet weg dat ik niet jaloers ben op het jongetje in kwestie
@dylhan:Ik weet nog wel en mooie blonde chick voor je die op 13 jarigen valt!
“Stel: je bent jong, autofan en papa heeft een flinke bankrekening en dito wagenpark. Als je vader bijvoorbeeld de Sultan van Brunei ”

want??? hoe kom je daar bij. gewoon een jochie in amerika die ff een rondje rijd. who cares. over 3 jaar heeft ie zijn rijbewijs.
ik denk wel drie haren op zijn zak hoor
is er één jaloers zeg !! lol
Ben nu 15 (19e > 16) Mijn eerste keer was in een bmw 525, tot de 3e versnelling op een leeg parkeercomplex (ca 40km/h)Dat vond ik al te gek! Kan echt niet wachten tot ik mijn rijbewijs mag halen!

Toch wel knap dat deze knul zijn rechtervoet kan beheersen in zo’n auto!
@barry hahaha ik ook:P maar die heef nog geen sin in sex …..snik snik:P
///M FOR LIFE!!!
Als je goed luisterd hoor je de ventilators in de motorruimte blazen, LOL, de wagen loopt warm omdat ie te langzaam rijd :D
Kloten kind
@wat een gezeik: klopt, hij heeft er alleen nog geen haar op
Wel genaaid als je op je dertiende nog geen haar op je zak had..
Waarom vinden sommigen hier dat die jongen rijdt als een wijf?
ik vind hem juist een held! Als je 13 bent, en je zegt tegen jezelf: “ach, rot maar op, ik heb geen rijbewijs, waarschijnlijk nauwelijks rijervaring en die ferrari kost meer dan de school waar naar ik ga… maar FUCK IT! LET’S DRIVE!”… dan ben je toch goed bezig of niet soms?
Mijn eerste rijervaring was met een Mini Cooper door het bos in Veenendaal op mijn 17e. (Thanks, Ryan!) met als dreiging dat als ik hem af liet slaan dat ik dan moest duwen. (Accu was leeg)
Iets van 40 over een bospaadje was wel leuk.
Maar ik heb uiteindelijk moeten duwen…
ik was al heel blij toen ik net 16 was en af en toe een paar kilometer in het automaatje van mn moeder mocht rijden, en een half jaartje later in de auto van mn vader, nou dat was me wat! MAAR DIT!!???!??!?
WTF 13 jaar en een ritje maken in een ENZO
M’n eerste keer autorijden was op m’n 11e of 12e in de Mercedes M van m’n moeder in Zweden. We hadden een huisje gehuurd en dat lag 8km van de verharde weg. Dus ik mocht lekker 8km over de zandpaden crossen.
Wel op de schoot van m’n moeder, maar ik mocht wel zelf alles doen.
Nog een half jaartje en dan mag ik officieel de Nederlandse wegen onveilig gaan maken ;)

Friso
whaha ben net 15.. pap? mag ik nu in de mclaren f1 (A)
Timmy Highflyer
Waarom rijdt hij slecht?

Hij vertrekt toch netjes zonder stil te vallen. Hoeveel mensen vallen de eerste keer dat ze rijden al niet stil met een diesel? 90% of meer?

En van hoeveel mensen die nog te jong zijn om al een rijbewijs te hebben maar denken dat ze kunnen rijden, zie je niet dat ze veel te snel vertrekken. Dat doet hij toch ook al niet en hij heeft er duidelijk wel de auto voor!

De eerste keer dat ik reed ben ik niet stilgevallen, maar als je gestopt bent en dan weer wil vertrekken gebeurt het toch wel; ben die dag nog een succesvol in 3e versnelling vertrokken (?!) en heb zelfs 70 km/h gehaald (met een manuele versnellingsbak) en dat was verschrikkelijk snel op dat moment, in feite is dat zelfs de eerste snelheidsovertreding die ik ooit gemaakt heb: het was namelijk een brede doodlopende weg waar een wel heel ongebruikelijk bordje met 60 hing.
@ Timmy Highflyer

afslaan met een semi-automaat, idioot
FlorisFerrari
Ben ook 13:)

Het hardste wat ik ooit heb gereden is 60 op me quad :D
Over dat onderste plaatje: Ik kreeg een keer een powerpointpresentatie daarover; iets van hoe deel je $643,330 in tweeën? Toen dat plaatje en een heel droog “zo dus.”
Ik zou zeggen: 2×$321665, maar goed, die Enzo moest in 2en.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).