Zelfs directeur ANWB loopt over naar Route Mobiel

Auteur: , 26 Reacties

De ANWB verliest ieder jaar een berg leden, voornamelijk aan concurrent pechhulpdienst Route Mobiel. Route mobiel heeft vooral in de eerste twee jaar veel leden van de ANWB afgesnoept met agressieve reclamecampagnes o.a. onder de naam "ANWB opzegdagen".

Zo te zien heeft Route Mobiel het niet alleen op de leden van de ANWB gemunt, want Route Mobiel heeft een nieuwe directeur gevonden in Monique van der Sanden (45) die de afgelopen twintig jaar actief was voor de ANWB in diverse managementfuncties. Zij gaat op 15 januari aan de slag als directeur van Route Mobiel. Van der Sanden zelf geeft geen toelichting geeft op haar opmerkelijke overstap. (via: nu.nl)

Ik denk dan: “if the price is right…”26 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
En groot gelijk hebben deze overstappers Dennis, dezefde dienstverlening voor minder. En Monique van der Sanden heeft groot gelijk, ze maakt toch promotie door deze overstap? Dat zouden de meeste mensen ook doen hoor, kiezen voor een nog betere functie en dus ook betere primaire arbeidsvoorwaarden uiteraard.
Ach, wat let m. als ie een tonnetje meer per jaar krijgt overgemaakt en wel die 760li ipv 740d.

Ik heb het niet nodig ;) Als er wat mis is met de auto gewoon Mercedes Service.
ROFLOL! Gaat iets niet goed bij de ANWB volgens mij! Of er zijn gewoon headhunters bezig geweest……….
Zo, ben je dan een Sell Out of niet?
If you can’t beat them; Join them!
volvo advantage is ook erg goed! :P krijg je ook toegang tot de volvo VIP plaatsen op de autorai ;) en ze zijn perfect telefonisch bereikbaar! zelfs als je in de bergen in spanje zit en je accu van de telefoon het niet zo lang meer uithoud, midden in de zomervakantie!

maar natuurlijk heb je dat noooooit nodig met een volvo ;)
It’s all about the money, wel raar er geen concurrentiebeding in haar contract met ANWB heeft gestaan, die het verbiedt om binnen een bepaalde periode bij een concurrent te gaan werken.

Offtopic: voor mij geen Route Mobiel, vriend van me was lid van deze club en heeft fijn tevergeefs anderhalf uur geprobeerd te bellen omdat hij met pech stond. Uiteindelijk heeft hij mij maar gebeld voor een sleepie.
ANWB had afgelopen jaar 32.000 oid aan ledenverlies, das toch niet veel op een bestand 3,5M…

Denk dat het natuurlijke verloop is ;) Nogal wat leden die overleden zijn…

M.i. is route mobiel niet zon succes als ze zelf beweren. Ze hebben net 5% marktaandeel (dwz 3,5M aanwb leden en 200K route mobiel leden), is toch niet indrukwekkend??
@Tenck

Blijkbaar een contract gekregen pre-route mobiel. Toen was er geen concurrentie dus waarom zo´n clausule………zullen ze wel gedacht hebben………
Dat bedacht ik me net ook :D
Hmm, weet niet of ze daar blij mee moeten zijn bij Route Mobiel.
Volgens mij zat mevr. van der Sande ook achter het verschrikkelijk succesvolle Enginyoy…..
Tja marktwerking…….is dat even wennen :)
Als ze meer geld krijgt geef ik haar ook wel gelijk
“Ik denk dan: “if the price is right…” ”

dat is precies wat ik ook dacht…… en gelijk heeft ze. maar ik blijf ANWB trouw.
Ach, ik vind Route Mobiel maar zielig. Als ze zo geweldig zijn, waarom kunnen mensen met een auto van ouder dan 12 jaar geen lid worden. Desnoods doen ze dit met een soort van ‘intake-test’, maar dit is wel zielig… ANWB doet dit wel.
Ik heb het eerste jaar van Route Mobiel “genoten”; 3 x van de service gebruik moeten maken (mag tot 7 x per jaar zeggen ze) en direct geroyeerd met een onzinverhaal. Let wel, mijn auto werd prima onderhouden, was dus 3 x echt pech. Je mag dus wel betalen voor RouteMobiel maar er geen gebruik van maken. Mijn auto werd trouwens geen enkele keer gerepareerd, daar keken ze niet eens naar, direct wegslepen. Nu weer ANWB, gelukkig al 2 jaar geen gebruik hoeven te maken maar geeft toch meer vertrouwen.
Zo, dat ben ik weer kwijt.
En dat terwijl de ANWB echt zo fantastische campagne had ingezet: ‘Hebben we u ooit de verkeerde kant opgestuurd?’. Geniaal!

Ik ben overigens ANWB lid, zo’n Reis-en-Kredietbrief is wel handig als je met de auto van een ander in het buitenland écht pech krijgt.
ik blijf ANWB trouw, die jongens zijn goed bezig.

heb denk ik 2 jaar geleden eens een vergelijking op TV gezien tussen Route Mobiel en ANWB..

de mense van Route mobiel ARRIVEREN meteen al met een sleepwagen… en weg auto.

ANWB is even bezig en je kan weer op stap, ze hadden de auto’s opzettelijk gesaboteerd (de mensen van de TV) o.a een brandstofleiding ofzo… toen heeft die man van de anwb helemaal een omleiding gemaakt!
Idd, veredelde sleepdienst mok niet. ANWB is daarin echt wel beter hoor. Zelfs jerrycan brandstof heeft RM niet!! “Veiligheid”. Pff, ja zo ken ik er ook nog wel een paar.
Het bericht klopt niet, M van der sanden was nooit een directie lid van de ANWB. En daarnaast wens ik ze veel succes bij RM omdat M van der sanden vooral verantwoordelijk was voor een zeer verlies onderhevig product genaamd Engine, waar de directie van de ANWB gelukkig de stekker uit heeft getrokken. Dus als ze net zo goed is bij RM als bij de ANWB, dan hebben ze bij RM hebben ze volgend jaar weer een nieuwe directeur, mits ze dat/haar overleven.
Route mobiel, zijn allemaal slepers dus van auto’s weten ze niet veel!
Doe mij maar de vertrouwde gele anwb jongens!
Dan maar iets meer betalen.
Rob Scherpenisse
Het eerste jaar wilde ik mij aansluiten bij Route mobiel, door een administratieve fout veroorzaakt door Route Mobiel is dit lidmaatschap niet doorgegaan. Wel heel lief bedoelt hoor, Route Mobiel kwam met de volgende oplossing. Door deze administratieve dwaling is mij een gratis lidmaatschap aangeboden een jaar later.
Nu een jaar later, opnieuw opgegeven bij Route Mobiel.
Weer was Route Mobiel te laat. Gebeld wat er aan de hand was, en verteld van de aanbieding. Men wist van niks. Nu twee jaar later toch maar bij de jongens/meiden gebleven van de ANWB. Nooit meer weg bij ANWB. Die andere Mobiele “organisatie” strooit bij mij geen Rout meer in de ogen.
Dag Rob S.

Ik heb een andere ervaring, ben met mijn auto bij de ANWB en met de auto van mijn vrouw bij Route Mobiel.
Toen mij Alfa niet wilde starten kwam de ANWB en na de komst van een sleepauto, sleepte men de auto weg. In de garage spoten ze een kontakt in met kontakt spray en nooit meer problemen.
Mijn vrouw stond onlangs met een remprobleem met haar auto langs de weg. Route Mobiel kwam meteen met een sleepauto, maar probeerde eerst het probleem zelf te verhelpen. Toen dat niet lukte sleepte men de auto pas weg.
Tijdwinst: 1,5 UUR.
Mijn voorzichtige conclusie: kom me helpen met een sleepauto.
Graag jullie conclusie.
ary , dat was waarschijnlijk beginners geluk.
Ik ken een garage houder die regelmatig zijn accu pack uit leent aan een chauffeur van een sleepwagen van route mobiel,omdat ze zelfs geen start kabels hebben,dat oogt zeer proffesioneel.
ps,als je genoegen neemt met een sleep auto,moet je misschien ook je alfa daar verzekeren.
o ja maar dan ben je met twee auto,s wel duurder uit als bij de ANWB.
There can be only one.
een uur gelezen over anwb of route mobiel. wat verkiezen jullie nu???
@w.lukas: ANWB, what else ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).