Audi TT: Lambo-style

Auteur: , 55 Reacties

Er is niet heel veel mis met de Audi TT, maar toch bleef het knagen. De styling is goed, de motoren zijn OK en de wegligging is ook goedgekeurd. We wisten niet goed wat er dan wel mis was. Tegenwoordig zijn kappers sociaal geaccepteerd, dus dat kon het ook niet zijn. Gelukkig gaf LSD het bevrijdende antwoord.

Vanaf vandaag levert LSD vleugeldeuren voor het nieuwe type Audi TT. Uiteraard komen de deuren “mit TÜV-Teilegutachten” en je kunt er ook gerust een paaltje mee tegenkomen. Ze zijn net zo veilig als de gewone deuren en gebruiken zelfs de oorspronkelijke ophangpunten van de reguliere TT deur.

Audi TT vleugeldeuren LSD55 reacties

wel tof want die velgen zijn zoo ontzettend mooi!!
dies egt uber vet!!!!
Carfreak (BMW 320i)
Ford C max velgen brrrrrrrr en dan ng die lelijke lambo deuren -> FOUT
Kwijl kwijl kwijl…
Het zijn Gallardo velgen.
Ziet er wel leuk uit.
@carfreak

Ford velgen? Lambo velgen zul je bedoelen…
@Carfreak (BMW 320i): het zijn dan wel S-max velgen, maar toch goed gezien, wat doen die op een audi?????
nouja.. wat doe je eraan,.. LSD-doors.. voor de echte junkie..
ik vond de nieuwe TT trouwens wel mooi, maar dan moeten ze er geen tupperware aan maken…
Peugeot407coupe
vind hem toch wel mooi…mooie deuren…ja heel leuk, maar die velgen zijn natuurlijk gejat van S-Max/Galaxy. Het lijken wel Japannners!
Het maakt deze auto toch niet lelijk als er Ford velgen onder (zouden) zitten?
Dat zegt juist dat Ford schijnbaar hele mooie velgen kan maken!
Weet je.
Meestal doe ik nogal lacherig over Lambo deuren maar als ik heel eerlijk ben vind ik het wel goed staan eigenlijk !!

Wie heeft het nummer van de kappersacademie voor me ??
Carfreak (BMW 320i)
Ja S-max sorry, en diezelfde velgen zitten ook onder de Focus ST. Dus ford velgen onder je auto is zeerrr fout
ford velgen onder je auto is in dit geval zeer mooi!!
lambo velgen zijn het iig niet ;) maar ik vind ze best mooi staan
@ jerro,

die LSD-doors voor de echte junk?
Leg die deur maar eens op je tong, smelt niet weg en of je er van gaat trippen?
Oh god ja, vleugeldeuren en Lambo S-Max velgen.
Ik miste ook al iets…
’t maakt ‘m eik nie egt mooier…
Tja, kunnen we het niet op een R8 laten lijken dan laten we het wel op een Lambo lijken!

Dan zit er toch echt iets goed verkeerd in het design van de TT, als je het zo nodig op een andere auto moeten laten lijken……net zoiets als je je Fiero op een Ferrari wilt laten lijken. Je weet gewoon dat die Fiero er niet uitziet en dat pobeer je dan maar te verdoezelen door hem op een andere auto te laten lijken! ;)
Jaaa, daar gaan we weer, voor de nouveau riche zonder smaak, en voor de puisterige petjespubers om te kwijlen. Het lijkt hier geenstijl wel…
typische gevalletje van… ‘jammer, maar net niet’
is de nieuwe tt nu echt alleen voor vrouwen bedoeld??
@TomRS6; ja je hebt wel gelijkt, je raakt er niet echt opgewonden van,.. maar dat raak ik sowieso van deze met tupperware beplakte audi TT niet…
nee jerro zijn bepaald geen lambo velgen :+
Willem Dierckx
kvind toch wel vet die ford velgen eronder.
Kan mij iemand aub is uitleggen wrm die TT’s zohard met kappers geassocieerd worden ;D ik weet het is misschien een stomme vraag, maar kheb het alzoveel gelezen, kheb wel een vermoeden natuurlijk, maar zo goe is menen “euro” toch nog niet gevalle dat ik het volledig doorheb :D

Greetz Willem
ja doen ze leuk ja. doe maar 3.
en toch vind ik het een kappersauto =)
het lijkt wel mooi bij de TT en wat een mooie velgen
trouwens fords velgen lijken op die van lambo dus of ford heeft lambo velgen of lambo heeft ford velgen, maar de gallardo was er eerder dan de s-max dus ford aapt na. Maar deze zijn mooier dan die bijde bij elkaar, trouwens deze auto met vleugeldeuren lijkt alsof hij ervoor is gemaakt. En wie er niet van houdt, het is altijd beter dan op een audi a3
dit is een van de weinige auto’s waarbij LSD staan. en de kleurencombi zwart met beige interieur is natuurlijk altijd goed.

leuke S-max vlegen trouwens…
ben geen fan van vleugeldeuren op wagens waar het niet origineel opstaat, maar bij deze vind ik het wel een mooi geheel.
Ziet er wel vet uit jah! Mooi geheel geworden!
Verkoopt LSD in godsnaam 1 setje van die vleugeldeuren? Hoe geraakt zo’n bedrijf toch uit de kosten?

LAMBORGHINI-deuren horen toch alleen thuis op LAMBORGHINI’S? (en zelfs niet eens op alle Lambo’s!) Dat doe je een Audi toch niet aan!
duidelijk ford velgen en lambo deuren ,het staat voor geen meter ,die deuren zijn alleen op supercars .
Mwa, ik vind het jammer dat de lambo style doors altijd eerst nog een eind naar buiten open gaan en dan pas omhoog terwijl lambo ze juist recht omhoog maakt (behalve bij de gallardo, maar dat is ook een audi).

Ik kwam vanmiddag ook nog even een net nieuwe TT van ABT met lexani’s tegen!!, dat is echt ubergeil met van die rode diamanten.
doe mij maar gweoon de gallardo
M’AS TU-VU? Nooooooooot
Is zowieso een ‘shop’. Ze hebben gewoon gezocht naar vette velgen en die lagen toevallig onder een Ford :-) Dat het een ‘shop’ is kun je ook goed zien aan de deur+interieur aan de bestuurderszijde. Het ziet er wel tof uit!
Deuren die schuin open gaan zijn nog altijd geen Lambo-Style, eerder McLaren Style oid. Verder vind ik het niet zo’n heel boeiende bijdrage aan de TT, maar het ziet er wel pimpy uit.
@Appeltje
“Deuren die schuin open gaan zijn nog altijd geen Lambo-Style, eerder McLaren Style” En natuurlijk niet te vergeten de style van de nieuwe Donkervoort !!
Die verlaging (denk ik) en velgen laten hem er stukken beter uitzien, maar die deuren zijn toch een beetje “niet je van het” (je snapt het wel).
strakke bak… ziet er erg goed uit!!
Zeer strak uitziend, staat em goed… en zien jullie die velgen ;-) en de ruimte tussen het rubber en de wielkasten
zijn inderdaad net Ford velgen :O
Precies dacht ook al dat de velgen van ’n Focus ST hieronder waren gezet.
Ondanks de mooie zwarte kleur bijft ’t toch ’n saaie bak.
niets voor mij.
Waarom vind iedereen die deuren toch lelijk! Ik vind het super en heb het zelf ook laten doen!

Dat het alleen voor een lambo is , vind ik echte bullshit!!
@Joep.
Post eens een foto !
Kunnen ze daar nu eens mee stoppen die achterlijke Lamo deuren, leuk op een echte Lambo maar zo niet op zijn plaats op iedere andere auto. Tis net of de plaat is blijven hangen bij To Fast & TO Ridiculous 2002, Chrome velgen is ook nogal 2005 kom op jongens door naar iets nieuws stilstand is achteruitgang en zeker weinig innovatief. De mag van mij in de Fik, ik zie liever een stukje technische tuning in plaats van optisch. Hard gaan zonder op te vallen zeg maar, op beter ivm boetes ed.
@ Wouter

Jullie doel hier op de site is om alles informeel neer te zetten he? Formeel winnen jullie niet van autovisie, dus wordt het maar weer het grappige verhaaltje? Ik zelf heb geen favoriet merk dus ik had het net zo goed bij een andere topic neer kunnen zetten maar geef eens serieus antwoord hierop. Zwijgen is gelijk geven he, zeg het maar alvast ;). Ik vind het gewoon een beetje dubieus want bijvoorbeeld Michiel is bijna altijd serieus, trek eens 1 lijn in jullie streven.
@Rick: alle schrijvers op autoblog hebben hun eigen stijl. We brengen het autonieuws met een knipoog. Soms overheerst de knipoog, maar in andere gevallen niet. De rijimpressies zijn al een stuk serieuzer, maar vast ook anders geschreven dan door Autovisie.

Qua bezoekersaantallen op de site hebben we al van Autovisie “gewonnen”, voor zover er een competitie is. We hebben alleen (nog) geen blad. ;-) Daar heb ik overigens zelf ook een abbonnement op, het is goed leesvoer.
len de autofan
audi gallardo
zeer mooi gedaan
@ jannus

Hier mijn oude m3 met vleugeldeuren! :
http://www.lsd-doors.de/content/40_Kunden/kunden_bmw_e36.php

De 6e en 7e foto! Vraag me echt af wat hier niet mooi aan moet zijn. Heb nu de E46 en was er mischien aan het denken om daar ook LSD op te zetten , maar ga eerts voor een superchareger! ;):D
Ik snap nie waarom jullie allemaal zeiken maar het zijn lamborghini velgen want lambo was het eerst mee, daarna kwam ford ermee en nu kun je zelfs bij een nieuwe corsa zelfs zulke velgen aanschaffen…
Jim Bakkum (zanger,pas 19 jaar) rijdt ook in ’n Audi TT zag ik. Hij is geen kapper. Krijgt ie nu problemen? lol
edit: niet schelden aub, dat doet Jim ook niet
Wat interesseert mij dat nou of de velgen van deze Audi TT van ’n Ford, Lambo or whatever komen, vind ’t gewoon gave velgen en gave auto. Btw, sportvelgen worden normaliter niet door automerken gemaakt, maar door specialistische bedrijven en CSL heeft gelijk, want het zijn Gallardo velgen. En vleugeldeuren horen niet alleen maar bij Lambo. Veel sportwagens hebben tegenwoordig vleugeldeuren, teveel om op te noemen. Zeker in het duurdere segment. LSD is ’n Duits bedrijf wat vleugeldeuren voor bijna ieder auto maakt en op voorraad heeft. In Duitsland zie je tegenwoordig veel duurdere modellen BMW’s met standaard vleugeldeuren. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch. Denk maar ’s aan parkeerplaatsen & – garages waar het moeilijk is om in- en uit te stappen. Meeste lichte beschadigingen aan auto’s ontstaan hierdoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).