James May en het nieuwe seizoen van TopGear

Auteur: , 35 Reacties

Eind van het vorige seizoen maakten we ons openlijk zorgen over de houdbaarheid van de TopGear formule, maar dat betekent niet dat we de serie niet meer zullen volgen. Aanstaande zondagavond begint het nieuwe seizoen van Top Gear op de BBC. Met dank aan een reactie van dekster hebben we inmiddels ook de eerste officiële preview van de show...

De video duurt slechts 19 seconden maar het geeft wel een indicatie van wat we mogen verwachten. We zien oa een Jaguar XKR vs. Aston Martin V8 Vantage, een Lotus Europa, een halve Fiat en James May in de Bugatti Veyron. Het is overigens de vraag of James er volgend seizoen weer bij zal zijn. In de Britse krant NewsOfTheWorld stond een interessant artikel: Captain Slow dreigt met ontslag (via Djivy). Jeremy en Hamster ontvangen allebei 1 miljoen pond per seizoen, James voelt zich met 40.000 pond schijnbaar wat achtergesteld…

Deze aflevering wordt op zondag 28 januari om 21:00u uitgezonden op BBC 2.35 reacties

betekent? -edit: dank u!-
£40.000 tegenover £1m? Dat zal wel weer zwaar overdreven zijn, lijkt me sterk… Preview ziet er goed uit, ze gaan blijkbaar wegen bouwen… En Hammond crasht meteen alweer twee keer. :-P
NewsOfTheWorld is inderdaad niet de meest betrouwbare krant ;)
Ik zit al twee maanden op hete kolen joh…..Nog 1 weekje en dan kan de verslaving wat mij betreft weer volledig losgaan. En niet alleen bij TG is dat het geval, 5th Gear is ook een heerlijke versnapering. Het enige wat me nu nog dwars zit is die tronie van Bavo, die is zo braaf dat de gemeente Staphorst ‘m heeft uitgenodigd om eens een lekker stukje vuurwerk te komen afsteken.
21.00 uur Engelse of Nederlandse tijd…?
21.00 uur nederlandse tijd. http://www.bbc.co.uk/topgear/
Het lijkt me stug dat het verschil in salaris zo groot is. En dan nog..wat een wereldbaan. Clarkson heeft trouwens een Gallardo Spyder gekocht.
Wat zielig is die jongen toch…slechts 100.000 pond (dik 150.000 pleuros) per jaar. Verdient de gemiddelde jongen in NL echt niet, en dan rijden ze helemaal niet in leuke auto’s als een Veyron. Maar ik zou ook klagen als de 2 anderen tig keer meer verdienen :)
Zonder Captain Slow zal ’t niet ’t zelfde zijn.
De ultieme anti-held.
Geef ‘m wat hij verdient: Hij moet wel blijven!
hmm doe nou gewoon auto’s en niet walsen, halve fiat-busjes enzo…
Afgelopen seizoen was wat minder auto dan voorheen, zo te zien gaan ze er mee door :S
Hmm.
Captain Slow in een Veyron.
Bijzondere keuze zal ik maar zeggen.

Klassiekerrally heeft gelijk. Het zal niet hetzelfde zijn zonder hem.

Ik kan niet wachten tot zondag !!!
inderdaad, kan niet wachten tot zondag.

Dat artikel over salaris lijkt me wat ver gaan, dat betekend dat james may 25 keer zo weinig verdient als hamster en clarkson,

ook heb je dan die wereldbaan, zou me altijd genaaid voelen…..
En de 599 GTB dan of de 911 turbo of GT3RS of de LP640??? Kom op hoelang moeten we daar nog op wachten??
de spanning stijgt nu al… veel te lang niet op de buis geweest! ik hoop dat ze het v/a komend weekend gaan inhalen met een 2x langere serie. :D
Als je HEEL!!!! goed kijkt JPM de eerste paar seconden van het filmpje zie je heel vaag de nieuwe Ferrari 599 GTB Fiorano er komen blazen.

reken maar dat die word getest door Topgear want 5th gear heeft hem ook al getest.
Needell die de auto teste vond de Ferrari F430 beter, ik denk dat ze bij Topgear daar anders over denken.

Groeten

Niels
Jeremy is mijn held. Eindelijk een petrol-head met de ballen en het geld om hele dikke wagens ook echt te kopen. Als ik later groot ben…
topgear blijft leuk omdat het niet zo’n doorsnee autoprogramma is, de keer dat ze een hypnothiseur in de uitzending hadden, of schans springen met een auto, of dat ze gingen kamperen met een caravan, het blijft leuk
de engelse auto series zijn echt de beste! vooral vergeleken met die nederlandse gladiolen op rtl die alleen maar oosterse autos aanprijzen waar ze voor betaald krijgen. op engelse series testen ze ECHTE autos.. zij hebben echte humor. niet die grapjas Bavo van gek op wielen
Ziet er niet echt veelbelovend uit!
Ziet er goed uit, het doormidden zagen van al die auto’s en ze dan uittesten (en door de wasstraat halen) hoeft van mij niet. Top Gear is overgens stukken beter dan al die andere ”auto”programma’s die zelfs invalidecarretjes gaan aanprijzen (dat was één of ander raar nl programma, niet autoweek/autowereld ik weet niet hoe het heet) dat het zo ruim, goedkoop zuinig etc is, krijgen ze daar nou eigenlijk echt betaald voor of niet??
ferrari 599? en nog belangrijker, lamborghini lp640 ???
hoe heet dat nummer op de achtergrond ook al weer?
Ik kan kan mij voorstellen dat JC het meeste verdient, maar dat James May in vergelijking met de anderen zo weinig verdient kan ik moeilijk begrijpen, hij is misschien wat trager dan de anderen maar kan soms toch ook grappig uit de hoek komen.
Oh ja zondag is het er al weer! ff niet vergeten……..

En May moet gewoon blijven natuurlijk! Ik vind zijn droge humor juist fantastisch.

En zou hij werkelijk 40.000 pond verdienen? Hij had toch samen met Hammond een Porsche gekocht?
1 miljoen pond verdienen en de allervetste auto’s rijden! omg dat wil ik ook! waar kan ik mijn CV opsturen? :P
Jaah! Volgend week zondag.. mijn verjaardag! Gelijk kijken die handel!:D
volgende week ff een ding op welk net dan want op bbc heb ik al gekeken staat het nog niet dt ze het uit zende.
Nummer op de achtergrond is van Pendulum & Freestylers – Fasten your Seatbelts
vØlvØ frǽk
ik heb der al zin in :-D
begint het nieuwe seizoen dan volgende week vrijdag ook op veronica?
Die bedragen móeten wel overdreven zijn zeg. En May mag niet weg! :( :( Ik ben een groot fan van hem. Hij lijkt het meest op mij van de drie: doe rustig aan. Het zal echt niet hetzelfde zijn zonder hem, zijn droogheid. Ik ben nu echt heel erg benieuwd en zenuwachtig of hij zal blijven… HET MOET!!!
Wees niet bang Citrofiel, dit krantenbericht is echt gebakken lucht. Dat zijn contract afloopt en hij met een volgend contract meer geld wil hebben, vertalen ze in deze Engelse ‘Bild Zeitung’ of Telegraaf toiletpapierkrant met een bericht waarin ze het hebben over stoppen. Allemaal onzin, geloof mij, May wil heus nog wel even BBC’s populairste tv-programma maken en de BBC wil hem heus niet kwijt. Uiteindelijk blijft alles hetzelfde [misschien dat zijn volgende salarisstrookje wat gunstiger uitvalt] en blijkt het allemaal maar propaganda geweest voor het nieuwe seizoen…
@ Vin; Gelukkig maar, er valt een last van mijn schouders… ;)
i love topgear
ik reageer wat laat misschien maar hij heeft gelijk hij blijft simpel en zichzelf gewoon doen dan doe je gek genoeg…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).