Flirten in de auto

Auteur: , 74 Reacties

In de auto flirten is iets waar ik weinig ervaring mee heb. Ik bedoel, ik sta er wel voor open, maar op Neerlands asfalt is een recent platgereden egel de enige die een beetje fanatiek terugstaart.

Al gebeurt het weinig, de mannelijke fileflirt herken ik aan het lostrekken van de stropdas. Z’n haar zit een klein beetje door de war, aangezien hij zich net uitgerekt heeft om zich op te maken voor een half uur stapvoets rijden. Je ziet dat hij een CDtje in de lader duwt en ik gok dat het de laatste van John Legend is. Zijn leasertje is een echt teasertje want hij rijdt in een maandelijkse bijdrage die zijn hypotheeklasten zeker overstijgen. Het voelt alsof ik door de loop van een geweer een konijntje volg. Zijn stoel zet hij iets naar achter en laat de vering een tikje zakken. Ja hoor, deze heeft er zin in! Ik duw een Astra station aan de kant om naast hem te kunnen rijden. Check nog snel even of er geen rode lippenstift op m’n tanden zit en grijns van oor tot oor naar m’n prooi. Schalks kijkt hij me aan en trekt een mondhoek omhoog en ja hoor… knipoog. Van pure vreugde laat ik m’n koppeling los en met een flinke kangaroesprong schiet ik met m’n neus tegen het stuur. Nadat de sterretjes opgetrokken zijn, zie ik dat mijn konijntje veranderd is in een hyena. Ik hoor zijn hikkende lach door de deuren heen. Ik duik diep weg in m’n jas en geef de Astra station ruimte om in te halen.

Mocht deze flirt nou succesvol zijn verlopen kan ik een kijkje nemen op sites als autoflirt.nl, fileflirt.nl en kentekendate.nl. Ik vind dat soort sites gewoonweg jammer want ze halen het spannende van de autoflirt. Ik hoef niet te weten uit wat voor nest mijn prooi is, ik wil zijn luchtje niet ruiken, hij hoeft me geen drankje aan te bieden of onhandige openingszin te blaten in een muf wegrestaurant. Autoflirten vindt plaats op afstand van twee meter, gescheiden door dik staal en een dubbele raampartij. Bij voorkeur via zij- of achteruitkijkspiegel. Het bespaart je tijd, geld en we hoeven na afloop niet schaamtevol te bekennen dat we gelukkig getrouwd zijn.

Als je net als vorige week in een storminfarct op de weg zit kan flirten een leuke afleiding zijn. Toch viel mij dat weer vies tegen. Ik zag alleen roodaangelopen kerels die met geirriteerde handgebaren via headsets, oordopjes of bluetooth het thuisfront duidelijk proberen te maken dat zij niets konden doen aan de hopeloze situatie op de weg. Leek mij reden genoeg om na afloop van het gesprek even te knipogen naar de dame die bezig was te ritsen. Maar alsof ik, goedgeluimd en wimperwapperend, al het vrouwelijke gezeik personificeerde, voerde de kerel in kwestie nog wat vingeroefeningen uit op de pda, haalde het dashboardkastje cq. de neus leeg en programmeerde de radiozenders opnieuw. Puriteinse minipiel! Ik had de lippen vers gestift, de lak van mijn “boodschappenwagentje” glom en de file was nog lang… What is wrong with you guys?74 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
HAHAH! ” maar op Neerlands asfalt is een recent platgereden egel de enige die een beetje fanatiek terugstaart.”

das een goede! die houden we er in :D
Nederlandse mannen kunnen niet flirten, maar iedereen mag zich bij me melden voor een cursus. :-)

Het valt me trouwens ook tegen dat de meeste vrouwen in de file ook druk bezig zijn met radio, lippenstift (voor wie? hallo, ik rijd naast je!!), bellen over er bloemkool of doperwtjes gegeten moeten worden of chagrijnig voor zich uit staren. Volgende keer als je een zwarte Q7-killer ziet, gewoon even terug glimlachen svp!
Vorige keer had volgens mij Jeroen zich gebrand aan uitspraken over lease rijders ;) gedurft Lotte!

verder net als de vorige niet informatief, maar amusements column.
verschil nu tussen de vorige en deze, is dat ik deze wel met plezier heb gelezen.
Een goed leesbare column deze keer! Leuk. Ik herken het ook wel. Ik houd me ook niet bezig met fileflirten. Ik kijk alleen naar de auto’s om me heen, niet naar de mensen erin. Daar ben ik autoliefhebber voor. ;)
Ik stond vanmorgen bij de afrit A4 – Schiphol. Meisje van iets van 20 in een Mazda 121tje die wel liep te staren naar de grote van die van mij.
@Citrofiel: een mooie auto met een leuke dame erin maakt het plaatje helemaal af! Een paar maanden geleden zag ik een witte Grande Punto op anthraciet lichtmetaal. Achter het stuur: een leuk blond dametje. Sexy! :-)
leuk verhaaltje, doet me denken aan Miss A12 (da’s inmiddels haar bijnaam)
De dame in kwestie schrok de eerste keer dat ze me zag aankomen omdat ik wat laat in de remmen ging… ik had wel gelijk de aandacht. Na wat lachen en een keer zwaaien volgde wat om en om inhalen… enfin heel leuk en ik kwam haar bijna dagelijks tegen. Ben een keer achter haar aangereden en heb bij een stoplicht mijn kaartje (met e-mailadres) overhandigt met de vraag of ze me eens een mailtje wilde sturen. Dit leidde tot een leuk contact en een korte romance…

Best leuk zo’n beetje afleiding als je weer in de file staat, maar ik denk idd dat meestal de illusie minstens zo leuk is als de werkelijkheid. Dus af en toe wat flirten is prima, maar laten we vooral niet achter de partner, huis, hypotheek, kinderen etc….. komen. Nog een puntje dat ik graag wil toevoegen…. ben je ooit al eens afgesneden door iemand die aan het flirten was, ooit al eens middelvingers gezien? Mensen die flirten in de auto/file zijn vrolijk en positief en aardiger. Er moet als bestrijding van de agressie in het verkeer dus flink meer geflirt worden. Ik denk dat ik vandaag gelijk weer begin, dus dames wel leuk meedoen! ;)
nou vanochtend nog. Ik was een beetje laat en in plaats van mijn stropdas af te doen deed ik hem juist om. Interieur (sfeerverlamping) :) aan en strikken maar.
Als het donker is werkt dat als een magneet. Maar ik stopte met strikken na een zeer elegante en charmante vrouw (je kent het… goede bek, goede tanden) in een 407 mij verleidelijk aankeek.
Krrgmmmm… ik werd een hyena…..

Ach….
@lappy

Je auto bedoel je?…
Zijn dat jouw benen Lotte? :)

Flirten in de auto is gruwelijk leuk maar soms kan je van een koude kermis thuiskomen. Zie je een vrouw voor je in de auto, het gezicht bevalt je, je flirt met haar, je haalt je toestel al tevoorschijn maar dan……..stapt ze uit en dank je bij jezelf GOT DAMN, please get back in your car girl and burn your way out.

Soms is alleen het hoofd mooi en dat flirt je toch voor niets
(bij mij flirten namelijk leiden tot iets :) )
Ik mis een paar woorden in m`n tekst hierboven, kan ze helaas niet vinden dus jullie moeten het hiermee doen :)
Wel weer een leuke column……..

@Wooody, ben je zo’n vies mannetje joh ;)
@ Lowrider
je tuurlijk!!!

dr zat laatst ook een hele lelijke vervelende irritante kale mongool te ‘flirten’ helaas kwam daar nog een politie badge aan te pas… niet gestopt natuurlijk.
ik vond het eng!
@[email protected]: dat valt nogal mee, ik was single en zij zo goed als…. eigenlijk was het best leuk en je kan het zelfs romantisch noemen…

Nu is flirten alleen maar lollig en juist grappig omdat ik verder helemaal niets van andere dames hoef/wil. De illusie is leuk en verder ga ik lekker naar huis :)
@ Wo0o0o0o0o0ody =)

“Nu is flirten alleen maar lollig en juist grappig omdat ik verder helemaal niets van andere dames hoef/wil.”

is dat omdat je inmiddels een leuke vrouw/vriendin hebt gevonden of is dat omdat je uit de kast bent gekomen?

is geen belediging hoor, gewoon uit nieuwschierigheid.
@Lappy: volgens mij heb ik geen woord verkeerd gezegd over leaserijders, toch?

@Wouter: ik denk dat ik dit weekend maar eens een stukje in een Q7 ga rijden ;-)

@[email protected]: neeeeej, dat zijn niet mijn benen. Daar was de ruimte voor het plaatje te klein voor ;-)
hahhaha lol @ Lowrider :D

ik moet zeggen dat ik ook wel wat dagdromen had door het 121-vrouwtje.
En dat zo vroeg op de ochtend (8:35).
@ Lotte.
Nee klopt! ik ben er ook niet negatief over ;)
Ik vind het een leuke column met leuk onderwerp! :D
@Lappydance: dan begrijpen we elkaar ;-)
Ik heb sinds bijna twee jaar een hele leuke vriendin waar ik erg gek op ben…
@ lotte:
zit je nou te flirten op AUTOblog?

ik vind je nu al vet door die lappydance woordspeling ;)
Als het op het asfalt niet lukt… ;-)
Lotte, waar rij je zometeen ? ;)
@w0o0dy

ok prachtig :) just wanna know ;)

@Lappy&Lotte

prive chat-box hebben ? ;)
@ Lowrider:
Ze heeft mn e-mail adres als ze mn site checkt ;)
kom kom. beetje moeite doen voor de vrouwen hier he. netjes je E-mail neer zetten plus je 06 ;). en neem haar meteen mee naar de griek, en een avondje thuis voor de buis met de kaarsjes aan. vergeet niet de Dove Chocola.

(beetje goed zo Lotte? )
Mennekes, korte termijngeheugen?

Rewind *klik* play…

Autoflirten vindt plaats op afstand van twee meter, gescheiden door dik staal en een dubbele raampartij. Bij voorkeur via zij- of achteruitkijkspiegel. Het bespaart je tijd, geld en we hoeven na afloop niet schaamtevol te bekennen dat we gelukkig getrouwd zijn.

Maaruh…die Dove chocolade mag je naar de redactie sturen ;-)
@Lotte: ik denk dat er bij iemand een probleempje ontstaan is met de bloedtoevoer toen het over de benen van het plaatje ging ;)
“Zijn dat jouw benen Lotte? ”

Nee, dat zijn mijn benen. Vind je zo mooi [email protected]? ;-)
@w0o0dy/Wouter: LOL ;-)
@ lotte: ik had net al Merci gekocht. Is dat ook goed? ;)

Ik ben gelukkig niet (on)gelukkig getrouwd. ;)
@ LappyD: moet je dat nog vragen? Vrouwen en chocolade… ;-)
NAW? ;)
Bij de redactie bekend ;-)
@Wouter

hahahahahahaaaaa

Wil je me dat nooit meer aan doen svp ;)
@ Lotte
” Maaruh…die Dove chocolade mag je naar de redactie sturen ”

wist ik! na 3 jaar relatie heb ik 1 ding geleerd, en dat is niet dat je de laatste dove op moet eten. dat heb ik geweten. k heb het er nog steeds over ;)
Hoezo? Heeft ze je met haar slurf geslagen? Ohnee, dat is Rolo ;-)
He mannen… ! Toon eens even ballen!
Vrouwen houden toch van hard to get?! moeilijk kijken… de kneepjes van het vak….. niet Dove chocolade….. en helpen met zwemmen omdat ik anders in je ogen verdrink…… lalielaliela….

He Lotte; mijn blonde honing……..hoe is het met je astra station?
@Bisazza: uhh… Astra station? Never!
Zie je nou! gelijk aandacht! :)
Weet je wat ECHT niet werkt ?!
Flirten met 2 kinderstoeltjes achterin !!!
(Geloof me, ik kan het weten)
Haha Janus! Ik had dat dus laatst ook. Gezellig flirten… niet realiserend dat ik niet mijn eigen auto bij me had maar (lekker typisch A4 AVANT! met 2 kinderzitjes) hahah meteen over!
HAHAHAHA….

Stelletje hier! :)
Lotte… Is het zo erg gesteld met je dat je maar een column gaat schrijven waardoor er met je geflirt word? ;)
Flirten in de auto is inderdaad altijd wel een betje spannend! Je wilt eigenlijk niks verder, maar gewoon het idee krijgen dat je nog in de markt ligt!
Gek of niet! Ik krijg in mijn Marbella nog best wel wat sjans! (of misschien lachen ze altijd zo lief uit medelijden) :)
Leuke colum. Vooral autoflirts in/met een bijzondere auto zijn zijn leuk, dat schreef ik al eens op Vrouw en Eend: http://www.vrouw-en-eend.org/?p=12
column… n n n….
Haha, wat een onwijs foute moves worden hier gemaakt. Het leuke aan fileflirten was toch dat je zíet met wie je flirt, maar er niet mee hoeft te spreken. Hier wordt inmiddels geflirt zonder te weten wie de ander is en door meteen te spreken. Grappig voor iedereen om te zien dat bij jullie de lat wel érg laag ligt voor regelen van een date, mooi man!

“Mennekes, korte termijngeheugen?” Ja is misschien wel handig als je een korte-termijn geheugen hebt, kun je je dingen uit het nabije verleden tenminste nog herinneren, het lange-termijn geheugen is dan weer voor dingen die langer geleden zijn.. Het is allemaal niet zo moeilijk.
@Lotte

Nee, geen slurf. wel een vuist en een hoop geschreeuw ;)
Nou ik sta geregeld in de file… en ik word dus echt heeleemaal gek van dat geflirt!

Gevolg:

http://www.autoblog.nl/archive/2007/01/04/jaguar-s-type-gehuld-duizenden-post-it-memos#post-7902
Leuk geschreven!
Maar: als je plotseling de koppeling laat opkomen, schiet je echt niet met je neus tegen het stuur. Hooguit met je hoofd tegen de hoofdsteun :)
…spreekt uit ervaring? ;-)
Ik rij niet hard, ik vlieg alleen te laag.
flirten in de file is nog niet zo leuk als neuken in de auto. keiharde porno moeten mannen hebben i.p.v kijken kijken en niet kopen zit je daar met een opgezwollen derde been.
Zakelijk….
@sugarfree, als je plots de koppeling laat opkomen schiet je idd eerst met je hoof naar achteren, maar vervolgens slaat de motor af en vlieg je dubbel zo hard naar voren. Neus tegen het stuur moet dan best haalbaar zijn als je er een beetje dicht op zit :D
@Ik rij niet hard, ik vlieg alleen te laag.
Dit is autoblog hè. Dat wist je toch wel ?!
Volgens mij zit je op een verkeerde site ingelogd hoor.

(Overigens is sex in de auto ook al lastig met twee kinderstoeltjes achterin !)
LOL!
heel leuke column en de reactie van “Ik rij niet hard, ik vlieg alleen te laag.”, hoe ongenuanceerd die ook is, vind ik ook een hele grappige toevoeging…

helaas kijkt lotte vooral naar lease bakkies :( als ze dat allemaal doen maak ik nooit kans! ;)
@alwood.

Naar verluid schijnt Lotte alleen voor Opel Astra Stations te vallen
Flirten in de file is als Verstappen fans bij de A1GP, je verwacht er veel van maar krijgt niks.
Ik flirt eigenlijk alleen in de auto als mijn broertje naast me zit. Ik weet met wie ik oud wil worden, dus de rest van vrouwelijk schoon kan me weinig schelen. daarentegen is mijn broertje een hopeloos geval en vrijgezel. meestal als je dan een klein autootje ziet stoot ik hem al ff aan. En omdat ik in een mini rij zijn vrouwen toch al snel geneigd om te kijken. maar ja, hij is nog steeds hopeloos vrijgezel, en dat flirten voor mezelf zal me nog steeds worst wezen. Zal wel een luxeprobleem zijn….
@ Ik rij niet hard, ik vlieg alleen te laag.

dat zeggen alleen mensen die wanhopig zijn en nog nooit sex hebebn gehad. (sorry, prostituees tel ik niet mee voor je :) )
Ik zat zojuist nog te flirten met een dam.

We hadden oogcontact. Ik knipogen, zij knipperde met haar ogen. Ze werd helemaal wild in die wagen. Dus ik zwaaien en zij zat zwaaiend met haar handen in die auto.

Vond ik wel heel leuk hoor. Is toch wel ego strelend als je dit allemaal gebeurt.

……Dit was allemaal nadat ik haar van de weg had gedrukt en klem had gereden………maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken………

Ik flirt nooit in de file. Let er eigenlijk ook niet op. Ben meestal bezig om in mijn neus te peuteren en daar balletjes van maken om uit het raam te schieten.

P.s. leuke column Lotte! ;)
en zo hoort het Rick dos! kan je vanaf je hoge zit lekker snotjes op lelijke auto’s schieten ;)
@Alwood

Je wilt niet weten hoeveel er rondrijden met mijn snotjes! ;) :P
Tja, ik kom met mijn extreem lage zit (kleine auto, auto aardig endje verlaagd en bovendien zijn de huidige stoelen ook 20cm lager kwa zitting als normaal) net boven het stuur uit met mijn schouders en hoofd….
Zo zo, leuke artikeltje. Geknipoogt tijdens de file maar blijkbaar wordt er hier ook behoorlijk veel gedaan.
haha @Alwood je moet uit ervaring spreken ;)
Ik probeeer meestal te flirten als ik op de ahcterbank zit…=p telt dat ook 8-)?
@Rick Dos: hahaha, die opmerking staat alweer op m’n eindejaarslijstje ;-)
@Lotte

Wehey! Nou mensen rest van het jaar horen jullie niks meer van me! Toedeledoki! ;) :P
Best grappig.
In een maatschappij waar de mens steeds individualistischer wordt en waar tijd geld is hebben we behoefte aan makkelijk contact. En dat is wat deze sites bieden. Het is niets meer dan een verkapte manier van daten via het internet. En is dat jammer??? Of zijn we straks allemaal aan het daten via Second Life…
jammer genoeg heb ik nog nooit een echte file mee gemaakt,..
Maar als het zo ver is… ga ik zeker flirten met de dames
@don_mario

En u woont waar ?????
@ JANUS
Noord Limburg
Hey luitjes… Een geweldige manier om direct een bericht te sturen in de file naar die meid van je dromen is smskenteken.nl! Je smst gewoon naar het kenteken van de bestuurster! Ken al een aantal mensen die op deze manier succes hebben gehad en doe het nu sinds kort ook zelf!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).