Smart: Schiet nou eens op, straks is het echt winter!

Branded content, 11 Reacties

Eindelijk is het gaan vriezen en wie weet volgt snel de eerste sneeuw. De elfstedentocht gaat gewoon door in 2007. Prima toch! Zeker voor smartrijders, want smart heeft ons gevraagd via deze smartvertorial nog even wat extra aandacht te vragen voor de wintercheck.

Een tijdje terug opperde smart namelijk bij monde van Dennis om een wintercheck te laten uitvoeren. De smart-wintercheck behelst controle van die onderdelen aan de auto die bij winterweer statistisch gezien de grootste problemen op kunnen leveren. We kennen allemaal de berichten van een overspannen Wegenwacht zodra het 1ºC gaat vriezen. Het is dus verstandig de wintercheck door een deskundige uit te laten voeren. En dat voor slechts €9,95 bij de officiële smart service centra!

Nou is er tussen het berichtje van Dennis en nu weinig winter geweest, dus diegenen die de wintercheck aan zich voorbij hebben laten gaan mogen van geluk spreken dat ze niet door hevige vorst zijn overvallen en krijgen een herkansing. Tot 28 februari biedt smart de mogelijkheid om de wintercheck tegen dit gunstige tarief uit te voeren.

Smart Brabus
And while you’re at it, haal ook even een smart Brabus Edition pakket (check). Nu voor 799,- met oa glimmende frontspoiler, velours vloermatten en een schakelpook + handrem uitgevoerd in chroom.

Heb je geen Smart? Nog beter, want sinds kort is de geheel vernieuwde smart Fortwo verkrijgbaar. Kopen dus!11 reacties

LOL! dat zon smart nog van zijn plek komt bij deze temperaturen :o dat motortje heeft dan toch al zijn kracht nodig om warm te blijven?

ik heb trouwens wel nog 1 tipje voor mensen met onbetrouwbare auto… laat bij een matige motortemperatuur (niet-constant) de thermostaat nakijken! me pa heeft laatst een slechte thermostaat in de V70 gehad (wss al een half jaar) en zoiets valt weinig op tot je de motor temperatuur (water) in de gaten gaat houden… het scheelt heel erg in hoe rustig de auto rijdt. symptomen zijn opwarmen in de zomer, koud blijven in de winter en temperatuur niet behouden (schommelen).
Ik hoop dat ze eindelijk eens die motor en vooral versnellingsbak hebben aangepast want die was echt slecht of raar in de eerste smart. Bij het schakelen viel het toerental helemaal terug.
Ik denk dat als je “smart” bent, je je auto laat checken VOOR de winter, en niet in januari…..
Ik vind dit artikel, lees advertentie, ernstig misplaatst binnen autoblog. Schrijf objectief of schrijf niet. Hoeveel geld krijgt autoblog hiervoor? Gaan andere merken nu ook advertenties plaatsen?

Bovendien heeft haast ieder merk een winteractie.
Baas heeft ergens…gelijk! Ik vind dat hier soms echt ‘flut’artikels gepost worden. Wie interesseert dit nu?! Hoeveel smarts worden er trouwens verkocht per jaar…3? Alleszins, verhoog misschien de kwaliteit van jullie artikels in plaats van de quantiteit!
@Baas&ronny: Niet zo mekkeren. Het is hier geen charitatieve instelling of sociale werkplaats.
Als je SMART bent, koop je niet eens een SMART!
yeah go sacha! :P hier is het tenminste leuk geschreven op site’s van bepaalde autobladen is het veel te serieus en wordt het je zelf opgedwongen dmv ***flikkerschermpjes e.d.

DUS nie mekkere jullie! :)
@Alwood: dank je voor je compliment ;)

@Baas: we doen dit wel eens vaker, maar geven het aan dmv de categorie “advertorial”. Door het wat minder droog op te schrijven hopen we dat het bezoekers wat meer aanspreekt…
Dusss……..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).