Pimp My Quad – Lazareth Quadrazuma

Auteur: , 39 Reacties

Met een quad kan je over het algemeen een hoop lol beleven; lekker door de bossen raggen op een mooi laag karretje met een dik motorblok staat garant voor een middag vol lol. Als je echter meer een poser dan een off-roader bent is dit voertuig misschien iets voor jou: de Lazareth Quadrazuma.

Deze quad gebruikt een rits onderdelen van verschillende fabrikanten. Zo is het motorblok afkomstig van de Yamaha GTS, en met een inhoud van 1000cc goed voor 120 pk, en is de stuurinrichting van de Renault Twingo (!) geleend. Met zijn koolstofvezel en fiberglass body is de Quadrazuma goed voor een gewicht van 380 kg.
Opvallende details zijn een digitale camera die dienst doet als spiegel, 2 brandstoftanks (aan beide kanten één) en natuurlijk zijn enorme 17-inch wielen. Dit laatste lijkt me het stuurgedrag niet ten goede te komen, maar daar heb je natuurlijk ook niet zoveel aan als je alleen maar rechtdoor de zonnige boulevard op- en afrijdt.

Overigens doet het bedrijf meer dan alleen quads, ze hebben ook Mini’s met V8-blokken, extreme motoren en maken ze zo ongeveer alles wat je wilt op aanvraag. Dit is allemaal te zien op hun site, die zeker de moeite waard is.

Lazareth Quadrazuma
Lazareth Quadrazuma
Lazareth Quadrazuma39 reacties

Dit is gewoon gaaf! Punt!
jo!!

is dit te koop??? wat kost het en wat voor blok hangt erin. Volgens mij kun je dit echt retesnel maken….
Ruig! Punt!
ik duikel dit net van het www op:

The Lazereth “Quadrazuma” is powered by a Yamaha GTS 1000 4-cylinder engine, producing 120 hp at 12,000 rpm. Considering its curb weight of 837 pounds, performance should be, well, inspiring.

Te cool!!!
waaa… gek.. trouwens op die site zijn die mini’s en die motoren oowk niet verkeerd..
echt lachen dit ding, op die site staat ook een aantal vette motoren!
Waarom pakken ze niet het blok uit de GSX-1000? Heb je wat meer vermogen uit dezelfde inhoud.
Da’s waar, maar met een GSX-1000 blok (of voor mijn part een R1 blok als je het graag op Yamaha houdt) heb je veel meer moeite om weg te komen met deze (relatief) zware machine.

Het GTS blok blinkt uit in sleurvermogen vanaf stationair toerental, waarmee het mijns inziens veel fijner rijdt. Daarnaast: Volgens mij is 120 pk op een quad al zelfmoord, wil je dan echt nog 180+ paarden hebben?
moto’s van op die site zien er ook wel heel leuk uit ….
o verkeerde topic…. sorry…
hmmm krijg je er ook drie medewerkers bij om het stuur om te gooien als je aan het eind van de boulevard bent?
Geflipt hoor!
Alleen zal lastig sturen met die brede wielen denk ik…
Sweet :)
lekker ding die quad!! om deze supersnel te laten gaan heb je wel een heel dik blok nodig … als je die banden bekijkt … zo’n coole machine :)
Die Yamaha Raptor ziet er wel klein uit…die getunde witte uit t artikel zou ik WEL willen hebben. Wat zijn de prijzen?
ik heb al drie keer een quad met straalmotor gezien wel dezelfde maar dat maakt niet uit het is een nederlander met zijn team en die hebben een gele quad met een straalmotor en hij rijdt soms op evenementen en dergelijke die is pas wreed
@slk55amg

Eerst kijken waar je zit he pummel!

Dit ding is echt cool, echt gaaf met de velgen van een audi erop !!!!
De Bom.
haha gaaf gedaan. Zie je jezelf al in de file staan met zo’n ding ;)
TheGreatAtuin
VET !

Zou zo uit I, Robot of Minority Report kunnen komen, ik wil er wel een hebben, maar je mag dan wel rekenen op een prijsje van minstens 25.000 – 30.000.

En zonder garage staat ie maar 1 dagje voor je deur :P dezelfde avond nog wordt ie op een trailer geladen en vertrekt ie naar duitsland (of belgie, maar door dat vignet daar is ie opeens minder winstgevend :D)

Let trouwens op de naam : Lazareth Quadrazuma. Ik kan er minstens 4 andere namen in ontdekken: Nazareth (dorpje in Israel), Lazer (fabrikant motorhlemen), waar Quad voor staat snappen jullie wel, en dan nog n paar verbasteringen van Toyota, Mitshubitsi (of zoiets) en Yamaha.

Maar Damn, ze hebben er wel werk van gemaakt !
@ Sabberjoch;

http://www.streetdreams.nl/images/show/fos/23.jpg

Michel Kooy met zijn Pyromaniac, een quad met straalmotor-aandrijving
Niet slecht maar de vraag is: hoevaak haal je hem uit je garage want echt praktisch is die niet. Doe mij dan deze maar http://www.uncrate.com/men/images/polaris-outlaw.jpg met onafhankelijk achterwielophanging. Dat ding trekt als een beest en springen kan is ook geen probleem.
http://avto.over.net/slike/3/1757-predboksi.JPG

Deze GG-quad was de quadrazuma voor, hij is gemaakt van allerlei BMW-motorenonderdelen en heeft een betere wegligging met een prijskaartje van ongeveer 45.000 euro

Er komt trouwens nog een Lazareth TRIOzuma
@CCX
Leuk dat je de Boxer motor uit de BMW GG-quad kan zien.
Ooit al gehoord van de peugeot quark…?
Fuckeronie !
Bruut hoor.
manjefiek!!!
Me vader heeft hem besteld voor me :)
Voor de verjaardag :)
Alleen moet nog een maand of 3 wachten :(
Ik zou sowieso wel een quad willen hebben. Vind ik persoonlijk beter dan een scooter. Die witte is egt te chill, maar is meer voor de gewone weg. Als je meer ruig plezier wil zou ik de raptor pakken. Maarja dat is je eigen keus.

Quad 4 life :P
die quad boven de page is ‘”(o”o)'” coooool man
dat ding staat gewoon op marktplaats

heet Andere GG
Ik dacht dat quads voor off-road waren…
Ik heb zelf een Can-Am Renegade 800 X. Iedereen die iets van quads kent, weet dat er geen snellere en betere is: 0-120 @ 5.18 sec. Ik weet wel heel zeker dat de Lazarus hier, mij off-road niet kan volgen. De mijne kost in België incl opties 17.000 Euro, maar ik denk dat de Lazarus daar een veelvoud van kost.
http://www.baracuda.lt/pics/prod/Renegade_800_x_1.jpg
wat een dom ding zeg~!
1000 cc ja hoor
ahhahahahhhaha!
en miijn quad is zo groot als jouq hoofd
ahahahhahahahaha
k’heb de oplossing : koop een raptor 700 , shroef er dit tubo-kitje erop en je hebt 76 pk en 112 Nm koppel voor nog minder dan 10000 euro ! check deze : http://www.yakahosu.com/shop/product_info.php?cPath=132&products_id=237
wel gaaf al vind ik de mini quad van mij stoerder maar wel gaaf hoor he kan je eigenlek zelf ook je quad pimpen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).