Chery gaat Chrysler automaten gebruiken?

Auteur: , 4 Reacties

Al geruime tijd gaan er geruchten dat het Chinese Chery voor Dodge de compacte Hornet gaat produceren. Maar officieel is er nog steeds niks bekend gemaakt. Wel duiken er de laatste tijd geruchten op dat Chery een complete productielijn voor 4-traps automaten gekocht heeft van Chrysler.

Deze transmissies zouden uitermate geschikt zijn voor kleine voorwielaangedreven auto’s en laat de Hornet dat nou net zijn. Na Geely is Chery nu dus al de tweede Chinese autofabrikant die technologie voor automaten uit het buitenland haalt (via autoweek.com).4 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Hmmm, die Chinezen komen steeds vaker met dit soort dingen in het nieuws. Ben benieuwd. Of toch niet…..
Volgens mij zijn die bakken niet zo heel goed??
Slechte keus
Raging Whabbit
is natuurlijk allemaal een prijsverhaal!
Ik kan alleen hopen dat die chinezen hier ook een beetje concurentie gaan brengen! Niet omdat ik de auto”s zo geweldig vind al vind ik de coupe wel iets hebben maar vooral vanwege de prijs en de luxe die deze auto”s bieden. De crashtest laat ik hier even achterwegen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).