De Maybach 62S was ook in Dubai

Auteur: , 39 Reacties

Naast de SLR had MB ook de nieuwe Maybach 62S meegenomen voor een photoshoot in Dubai. Wederom mooie shots van een auto in zijn natuurlijke habitat...

The new flagship model in the Maybach line-up is the Maybach 62 S. The engineers in the Manufaktur workshops in Sindelfingen have built the high-end Saloon for the most discerning requirements. And it’s a philosophy shared by Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the ruler of Dubai. “You shouldn’t take small steps if you want to achieve something great”, says the world’s fourth-richest man. For him luxury is an important aspect of his lifestyle. The streets and bazaars of the rich desert city therefore provide the perfect backdrop to experience first-hand the new Maybach 62 S and its characteristics.

Meer afbeeldingen in de 62 S Gallery (via emercedesbenz.com).

Maybach 62 S Dubai
Maybach 62 S Dubai
Maybach 62 S Dubai
Maybach 62 S Dubai39 reacties

Ik weet het niet hoor maar ook hier heb ik op de allereerste foto het idee dat het nummerbord ge-shopt is. Ligt dat aan mij ? (Had ik bij die SLR al)
(Uitlaten zijn wel mooi overigens zeg !)
@JANUS: volgens mij is er niet geshopt… de officiele foto’s zijn zeer hi-res en ik zou ook niet weten waarom MB dat zou willen faken…
@ autoblogger
Kunnen wij de officiele foto’s ook in High Res krijgen dan?
Wel vet twee van die autos op dezelfde plek

@JANUS
Het zijn idd wel 2 verschillende nummerborden maar ik denk niet dat dat geshopt is waarom zouden ze dat willen doen?
Ik weet ook niet waarom. (Daarom had ik het bij de SLR al niet gemeld.) Maar nu leek het weer zo.
@A-Town: probleem is dat dat nogal wat bandbreedte kost en denk ook dat weinig mensen er gebruik van maken. We hebben wel 1280px versies in de gallery: http://www.autoblog.nl/singapore/?gallery=Maybach/62S
lincoln mark8
welke …niet ambtenaar.. wil er zo ie zo een nummerplaat… laat staan een fake
doe mij maar die kameel! ;)
man die is vet!!
4e foto is wel héél nep en wel goedkoop van Mercedes om allemaal dezelfde plekken te gebruiken en een beetje te photoshoppen.ZIELIG
KIA denkt toch niet dat ze echt een nieuwe markt gaan aanboren met deze reclame, hè?
zo die is zeker vet s62 koning van all limo.ik heb zelf de s57 gezien die was echt bruut rijdend stond hij naast me in rotterdam centraal ,tering wat een wagens zijn dat,laat staan de s62 dat zal nog bruuter zijn.
Stond deze niet al op de achtergrond bij de SLR? Maar oke, de 4e en 5e foto doen heel nep aan, en ze zijn allemaal lelijk vanwege dat gedrocht dat er elke keer weer zo ponificaal op moet staan… :P
@autoblogger: Niet gephotoshopt? Ha ha ha. Welkom in de eenentwinistige eeuw. Kijk es naar de laatste twee foto’s, ik betwijfel of die auto zelfs maar op die locaties is geweest. En waarom zou Mercedes dat willen? Omdat het meer mogelijkheden voor minder geld biedt. En als je auto’s toch virtueel laat reizen kan er nog best een kentekenplaat bij verzonnen worden.
@autoblogger.

imageshack.us is your friend!
@LOWrider_NL: dat is vrij onbetrouwbaar, binnen notime heb je een “bandwidth exceeded”…
VanNispentotSevenaer
ZIELIG is, in my opinion, dat je hier gaat zitten zeggen dat Mercedes zielig is terwijl ze jou nog niet eens zo’n auto aan laten raken…
Pfff…ik geef relax groot gelijk…dit is echt een TE foute fotosjoppie…
wat een magistrale machine. ongelooflijk wat straalt dit elegantie uit.
wist je dat mijn fiets ook in nederland was?…..nog steeds trouwens
Ondanks dat de laatste foto een echte fake is blijft het een mooie wagen. Alleen als ik er een zou rijgen zou ik hem wel meteen door verkopen want zou niet weten wat ik er mee moet.

offtopic:
De ‘achtergrond’ bij de 4e is genomen vanaf The Bund en daar loop geen twee baans weg en deze ligt ook nog eens lager dan The Bund (boulevard) dus vanaf de weg kun je de Orient TV Tower geen eens helemaal zien.
@Autoblogger.
Imageshack is echt niet onbetrouwbaar hoor.
Zolang je alle plaatjes maar re-sized.
Al mijn plaatjes plaats ik via Imageshack en het is nog nooit fout gegaan.
(En dat wil heel wat zeggen voor een computer-analfabeet als ik !)
die onderste foto is fantastisch!
@Rick dos

je moet niet bij elke post grappig proberen te zijn he….. je wilt toch niet zeggen dat deze maybach op een kia lijkt.

Dit zijn echt prachtige foto’s! de maybach komt hier erg goed tot zijn recht.

o ja, mocht je een keer naar Dubai willen om auto’s te spotten (of gewoon om op vakantie te gaan), dan is dat hotel op foto 4 een aanrader ;)
krijg nou de pip! die maybach kan ook offroad:

http://static.autoblog.nl/images/wp/Maybach%2062S%20Dubai3.jpg :P ;)
slk55amg….

Dure grap om even auto’s te spotten! :)
Als je daar geld voor hebt heb je vast en zeker ook geld om de auto’s die je daar spot in je eigen garage te spotten! ;)
Wist je trouwens dat op de top een tennisbaan is aangelegd! Daar heb je compleet uitzicht over Dubai!
Of ben je er al geweest omdat je het zo aanreikt? De ene keer dat ik in Dubai ben geweest bleef ik in één van de appartementen van de klant slapen! Wel jammer, want had graag in dit hotel verbleven! Wie weet de volgende keer! Het is trouwens nog steeds niet 100% zeker dat die volgende keer komt! Nog steeds in afwachting van de reactie op mijn offerte! :(
@mvagusta

ik ben er zo’n 2 jaar geleden geweest. ik zit in de vastgoed wereld, en ik ben toen uitgenodigd om te komen kijken naar een van de eilanden van ‘the world’ in dubai. helaas is daar niks van gekomen.

http://www.cynical-c.com/archives/bloggraphics/the_world_dubai.jpg
slk55amg….

Ja Dat project ken ik zeker! Ik ben er destijds ook bezig geweest met de Palmeilanden om daar proberen tussen te komen om een aantal Penthouses en appartementen in te richten! Is alleen een moeilijke wereld, omdat die woningen bijna allemaal voor de import mensen zijn, die doen alsof ze veel geld hebben, maar weinig willen besteden aan hun inrichting!

Als het project trouwens doorgaat waar ik eigenlijk al een akkoord op heb(alleen nog een handtekening), zal ik trouwens wel geintroduceerd worden bij de regering van Abu Dabhi! En daar hebben ze in de planning om Dubai te gaan overteffen ook met diverse eilandengroepen en dergelijke! Dus die ene handtekening bepaalt heel erg veel voor mijn toekomst!
en die laatste pic is toch echt in Shanghai
@mvagusta

dat klinkt niet verkeerd!
ik zou voor je duimen kerel!

enne… Ik ben momenteel bezig met het bouwen van een nieuw (woon)huis. dus mij kun je binnenkort in je winkel verwachten. want dat Boffi ‘spul’ ziet er wel erg mooi uit!

je wens was toch om een mvagusta in de schuur te hebben staan? ik denk dat dat geen probleem meer is, als je die handtekening eenmaal hebt. succes kerel.
o ja, dat huis van mij hoef je niet in te richten hoor, daar heb ik mijn vrouw (binnenhuis architect) voor ;)
slk55amg….

Tjaa… Dat is dan weer jammer an je hoor! ;) Had ik eigenlijk wel verwacht! :)
Nee… Hoor! Ik geloof graag dat je vrouw ook een hele goede interieurarchitect is!

Als je naar de winkel komt geef dan even een seintje aan me! Zou ik wel leuk vinden! Ik zou trouwens wel even op onze internetsite kijken dan, want de wegen rondom onze winkel zijn enigzins aangepast! TomTom en dergelijke kennen de weg nog niet! :S

En die MV Agusta is zeker een droom! Die ook nog eens heel dichtbij ligt als die handtekening gezet word! :) Maar ja…. Eerst maar goed investeren en een eigen huis kopen! Dan pas uitgeven!
@mvagusta

jij werkt in de zaak in breda toch? als ik er in de buurt ben wip ik zeker een keertje binnen (en vraag dan naar ‘mvagusta’ ;) ). maar ik zie net op de site dat er ook een vestiging is in zeist.. tja, dat ligt bij mij om de hoek (woon zelf in bosch en duin).

hoe dan ook, ik wens je nogmaals succes.
slk55amg…

Als je een mailtje stuurt naar tim@timontwerpt.nl, dan kan ik wel een email terug sturen met naam en adresgegevens van de winkel! ;)
Ja … dat is zo handig. Gewoon e-mailen met elkaar.
Scheelt mij een hoop leesvoer wat dus helemaal niets met een Maybach te maken heeft!
@Janus
Jij nog zaken gedaan vandaag? Mail me anders even.
Wally.
We gaan toch niet jenken hè
Azijnpisser ;-)
de laatste foto is niet eens in dubai, maar in shanghai:S

dat is het waarscheinlijk met die nummerborden;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).