Een zonneklep hometheatre oplossing

Auteur: , 43 Reacties

Van sommige producten wist je niet dat je ze nodig hebt. Dit is er ook weer een. Een zonneklep met alleen een spiegeltje en één of meer lampjes kan echt niet meer.

Helaas zijn de autofabrikanten nog niet wakker en kennen we geen merken die juist voor de zonneklep wat leuke accessoires leveren. De Sun Visor Theater vult dat gat netjes op. In de Sun Visor Theater is niet alleen een 7″ breedbeeld LCD scherm opgenomen, maar ook een DVD speler met MP3 functie, een SD kaartlezer en een USB aansluiting. TV kijken kan ook dankzij de ingebouwde TV tuner en zappen kan lekker onderuit gezakt met de meegeleverde afstandsbediening. Voor slechts $ 299,95 ben je weer helemaal het mannetje (m/v). (via engadget.com)43 reacties

Hahaha toppie :) Ziet er strak uit!
Mooi
vette shit, is weer eens anders dan een make-up spiegel :-P

maar, uh… “Van sommige producten wist je niet dat je ze nodig is.” is niet echt goed nederlands :S
“Van sommige producten wist je niet dat je ze nodig is.”

beetje vage zinsconstructie
oww sorry japio,,, ik had niet gezien dat ej die opmerking al geplaatst had ;)
@Japio: Ik heb het even voor Wouter aangepast. Hij heeft volgende week inburgeringsexamen. ;)
Haha stoer, kan ik zelfs zappen in mn vectra :O
Leuk, totdat je vriendin jouw binnenspiegel tijdens het rijden inpikt omdat háár spiegeltje een DVD-speler geworden is. ;)
haha, ik wist wel dat er zonnekleppen met dvd schermpjes op de markt waren, maar niet met de dvd-speler er ook nog naast. helaas leven we in een regenachtig land… ;)
mm er zijn taxi`s in eindhoven die hier al een tijdje mee rond rijden, de kwaliteit is best netjes. ze houden de passagiers na het stappen hiermee lekker rustig
Goed voor de mannen, jammer voor de vrouwen… Spiegel weg. :( ;)
@slk 55 amg
Maar gelukkig hebben de auto’s ook vrijwel allemaal een dak ;)
(ja… zelfs de jouwe! kijk maar eens in de kofferbak als je me niet gelooft! :P )
Dus wat maakt het nou weer uit dat het vaak regent hier?
Ik zou zeggen: nog minder redenen om de auto uit te komen áls het regent, je kunt nu gewoon blijven zitten en een filmpje kijken :P
wat zeuren jullie toch over “dat de spiegel weg is voor de vrouw”?… ik zie op de foto links en rechts van de zonneklep een spiegel zitten.. keuze genoeg lijkt me zo ;)
een zonneklep gebreuk je toch als de zon schijnt… en aan gezien nederland zo’n regenachtig land is…. heb je maar weinig kijk plezier… nou ja je weet wat ik bedoel.
@slk55
Laat mij ook bijdehand zijn joh ;)
Het is juist goed dat de zon niet vaak schijnt. Scherm is onzichtbaar bij teveel licht. Laat maar lekker regenen en dan lekker kijken. Bovendien hou je zo de aandacht van de snelheidsmeter, iets was (vrouwelijke) medepassagiers vaak een interessant voorwerp vinden om commentaar op te geven.
Als de zon aan de rechterkant of linkerkant schijnt, dan zul je de mensen die naast je rijden maar moeten laten zien wat je kijkt!
@ Dennis
Deze zin is nog steeds niet goed :P
“Van sommige producten wist je niet dat je ze nodig hebt”
‘hebt’ moet ‘had’ zijn. Wil niet mierenneuken…maar toch.
ga ik zeker halen. leuk voor als ik is niet moet rijden en mijne GPS sta op. dan kan ik toch nog rustig film kijken.
maar toch is af en toe een miertje wel lekker, of niet Sven? ;) lijdt wel af hoor zo’n klepje! zouden ze die ook maken voor aan de bestuurderskant? of is dat tegen de ‘regels’? :P
@Sven: Is nieuwe spelling 2008 β
Klinklare crap: Onder het rijden kan je er zelf niet naar kijken, je gaat niet voor de lol in je auto zitten om een film te kijken. En bovendien weegt het gewoon veel te veel. Ik ga voor de lightweight option: Zonnekleppen uit de auto (hemelbekleding ook trouwens) en op het voorraam komt een zonneband van dat ramentintingsspul. Kan je goed doorheen kijken, weegt geen drol en de politie heeft er ook geen problemen mee….
lcd is kut plasma is de bom elke pixel individueel verlicht met de kleur en helderheidsinformatie per pixel ipv rondraaiende kristallen die verlicht worden door een (tl) mjaaaa dat zal wel teveel stroom kosten..??
tis zowieso bagger wat motje darmee??? je koop toch geen auto om dolby 7.1 porn te kijken?? Je koopt een auto om lekker mee te cruisen/scheuren :-)
Dit spul is al superlang op de markt verkrijgbaar, zowel met ingebouwde dvd speler als aan te sluiten op een dvd-unit. Probleem alleen is dat ze;
1) Superlelijk eruit zien, zeker deze dikke variant MET speler en MET tuner ingebouwd, zeker als je maar 1 kant doet.
2) Ze niet verkrijgbaar zijn van de grote/betere/dure merken als Pioneer/Alpine/Sony etc
KIJK !
Dit is tenminste autonieuws waar we wat aan hebben.
Zit toch hopelijk wel een draadloze koptelefoon bij hè ?!
Anders gaan mijn kinderen op de achterbank klagen dat ze hun film niet meer kunnen horen !!
super website artikel ook voor de Ned.markt geschikt of alleen voor amerika ?
dit is inderdaad al een tijdje op de markt, het lijkt mij ideaal, aansluiten op een mediadistriboxdingens, de kids op de achterbank hun filmpje van dvd, ik de mijne van harddisk, bestuurder lekker een muziekje. iedereen blij, en geen gel#l meer in de auto. kunnen we met zijn allen lekker autistisch doen
Is mooi als je je routeplanner er ook in zou hebben. En dan natuurlijk de optie om het scherm iets om te kunnen zetten naar links.
ik krijg ze binnekort. in maart voor de prijs van € 200……….. hetzelfde ook met tuner sd ingang in gebouwde dvd…..

mensen met interesse kunnen mij mailen op [email protected]
@ Kevski Style

‘En bovendien weegt het gewoon veel te veel. Ik ga voor de lightweight option: Zonnekleppen uit de auto (hemelbekleding ook trouwens) en op het voorraam komt een zonneband van dat ramentintingsspul.’

In je BMW E36 316 compact met M batch zeker, of vergeet ik nog je kat-vervanger en je powerfilter, sorry inkoppertje ;). En die paar kilo van deze klep en de hemelbekleding maken net het verschil om die mooie Audi/Merc er toch uit te kunnen rijden he :)
LOL, een hele dvd speler er in! Meesterlijk!
beetje oud heb mijne een jaar gelede gekocht


Lanzo
Nissan Skyline R34
Ik mis nog wel de 7.1 Surround erop hoor ;) of zit dat dan in de auto??
Sorry gasten maar wat heb je in NL nog aan een Tuner????
we hebben geen analoge televisie meer via de ether…
en een dvb tunertje aansluiten kan natuurlijk weer niet omdat er geen aansluitmogelijkheden zijn….
maar toch leuk bedacht…
299 is echt cheapass!!!!
@Rick
Ik snap niet waar jij die onzinnige verhalen vandaan haalt??]
Laat me raden, je bent een van die sukkels die elke week in de regen naar een meeting gaat, ofniet?
collega van me heeft het ook in zijn 106 best wel gaaf en strak jammer genoeg is hij nu opgepakt wegens diefstal ik dacht al hoe betaalt hij alles:P
ja rick en het is niet m batch maar badge volgensmij rijd jij in een kadet gsi ofzo en je draagt petjes van no fear !
@ kevski style: waar praat je over met je gewicht:S zon tv weegt mischien een paar honderd gram jij civic gaat er echt niet langzamer door
@ kevski style: waar praat je over met je gewicht:S zon tv weegt mischien een paar honderd gram jij civic gaat er echt niet langzamer door
OMG! waarom altijd toch dat gezeik terwijl men niet weet waar over gepraat wordt? Kevski heeft geen BMW of Honda.. en gewichtsbesparingen doet hij ivm vermogenstoename! In de racerij heb je geen DVD geneuzel nodig.
Wow, cool
Eerst een losse dvd speler op me dashboard staat wel cool. Daarna in de hoofdsteun in gebouwde schermjes ook dat staat wel vet. Toen kreeg ik een tomtom leuk zo’n schermje extra op dashboard erbij, gezellig naast mijn handheld dvd. Ennu dvd schermje in de zonneklep nu maak ik egt helemaal de blits bij ons in de straat.
Alleen zien ze gelukkig niet dat ik alsmaar ruzie heb met alle afstandbedieningen.
Maar toch staat egt cool in mijn renaultje twingo
Tim van de Weg
Dag mensen, ik ben op zoek naar zoiets en ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met het aansluiten van zo’n klep. Lopen er dan allemaal vervelende draden door je auto of is dat netjes weg te werken?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).