Eerste Audi R8 al weer gesloopt

Auteur: , 94 Reacties

Met die heerlijke 420 pk sterke 4.2 V8 FSI onder de kap is de Audi R8 een beest wat moet worden uitgelaten. Het gaat alleen niet altijd goed. Het opnemen van deze video schijnt de R8 te veel te zijn geworden. Een bezoeker van het s2ki forum kwam de betreffende Audi R8 tegen op de weg naar Las Vegas.

Helaas was de R8 geparkeerd aan de zijkant van de weg en er lag een grote plas olie onder.

Audi R8 olielekje

Audi R8 olielekje

Met dank aan mbvt voor de tip!94 reacties

valt tog wel mee
hij is in ieder geval niet total loss
goeie reclame voor audi
en hij glimt nog zo mooi
Audi R8 verk-R8? :’)
hahahaha En dit moet de grootste bedreiging zijn voor de 911 :P

hij staat nu al langs de weg:P

Laat de R8 maa komen 911 blijft de beste sportwagen ter wereld :D
der komt olie onder z’n auto vandaan
Audi A6 - 1995 - 253.835 km
Man, hij staat gewoon te piesen!
Mss zijn motor te hoog in de toeren getrokken :) Zo krijg ik ook elke auto aan de sloop ze…
meer een fout van audi, dan dat hij gesloopt is.
Dit zou met een BMW nooit gebeuren!
Inderdaad geen goede reclame voor Audi. Vooral zo’n nieuwe model!
Patrick_SSGTI
Check the numberplates
deze is tenminste mooi kapot!! prachtig zelfs :D
zie je toch weer de kwaliteit van audi heel erg slecht.
Heeft deze R8 ook een airco of clima??
nou dat ze daar zon drama van maken kom op zeg
als de motor er nou uit hing zou ik zeggen ok hier is schade:S
mag toch wel aannemen dat er op de R8 ook gewoon een toerenbegrenzer zit…. dus zomaar te hoog in de toeren dat lukt je niet eens…. productiefoutje of een leiding kapot, dat lijkt me waarschijnlijker.
Zie de auto waarmee sjoerd van stokkum van petrolhead.nl mee heeft gereden. Bijna exact het zelfde nummerbord.
Die mogen ze me toch nog altijd geven, het is zoals wo0ody zegt, gewoon een leidingkje vervangen waarschijnlijk
In het tweede filmpje (eerste filmpje kan ik niet openen) is het nummerbord HN R 8009
bagger zooi
waarschijnlijk komt deze auto net uit de fabriek rollen, en ging de enthousiaste eigenaar meteen voluit. en ja.. dat moet je niet doen, je moet de motor eerst een beetje inrijden. maar waarschijnlijk valt de schade reuze mee…
wat moet die duitser dan helemaal in Las Vegas ? ff ze waggie over
laten vliegen om daar te gaan pimpen ofzo :P
bmw……. nee dit zal een bmw nooit overkomen,man als er een beetje wind staat wordt een bmw al aan de kant geblazen. pppfff pruts auto”s.
Wie zegt dat dit bericht klopt?
Ik kan het zo even photoshoppen op verzoek, een ander
kan dat dus ook. Ik zie overigens ook geen reflectie van een
zwarte plas in de achterbumper.

Bovendien als de auto nu al gesloopt is dan kan het zeker ieder ander
merk ook gebeuren, wat dat betreft levert Audi bovengemiddelde kwaliteit.

Als het wel waar is, dan is het mooi zonde van de centen…
1e filmpje heeft kenteken HN R 8015… is ook een lichtere kleur grijs. Maar duidelijk uit dezelfde serie. Misschien net als destijds met de Carrera GT een autojournalist die niet kan rijden??
blijf kwijlen als ik die wagen zie :D
weet je, ook deze reacties vindt ik weer zwaar overdreven… geen kwaliteit van audi enz. enz. wie weet hier nauw precies wat er aan de hand is? heb je wel eens met een auto met airco stilgestaan in de zon die lekt ook water aan de onderkant… wie zegt dat dit olie is?! wie weet is hij stuk maar geen domme opmerkingen maken, dit gaat echt nergens over!!!
@ Raul8711

Ik mis inderdaad ook de weerspiegeling in de bumper
zo iets kan gemaakt worde
klote bn gezakt voor me bromfiets examen 2 fout te veel
audi = als u duwen intreseert!!!
en ja beste mensen, hier komt het echt letterlijk van pas ;)
hahaha
audi is echt fataal
@ BMW:

Nee, alleen loopt 10% van die krengen vol water in een wasstraat, waarop de wegenwacht kan worden gebeld om te ontluchten… Zodra de bodemreiniging aan gaat lijken veel van de nieuwere 5-serieus en de E-36 3-series wel katten.

En ja, ik kan het weten, als zijnde werknemer van een wasstraat.
@ badboykiller

Als jij nou eers eens even leert hoe je “intEreSseert” schrijft,
dan zou je niet jezelf voor lul zetten.
Blij dat jij in ieder geval niet de technische tekeningen hebt gemaakt zeg,
dan zouden er nu 3 wielen aan zitten!
@ Simon

Bullshit!

Wat de R8 betreft, Dit kan vanalles zijn , maar had het erger verwacht!
voila, daar heb je hat al
het is er weeral eentje van de VW stal, hebben ze het nu nog altijd niet geleerd dat je met klonen voorzichtig moet zijn. Kinderziekten van een Golfje zitten nu op een R8 en de Skoda olie loopt door de nieuwe Seat filter daar het rubbertje van de Lambo is gescheurd ;-)
@badboykiller en vele anderen

Wat gaan we weer lekker kort door de bocht met z’n allen. Een kreet als ‘een Audi is echt fataal’ gaat natuurlijk nergens over. Eenieder die van mening is dat Audi’s slechte wagens maakt nodig ik graag uit om eens bij me in de showroom te komen kijken. Het is natuurlijk een erg makkelijk slachtoffer zo aan de kant van de weg. Is een Veyron dan ook een slechte auto?? Volgens de maatstaven die jullie schijnen te hanteren zou dat helemaal een slechte auto moeten zijn, nog veel beroerder dan een Audi. Is een CCX een slechte auto omdat ie bij Top Gear eraf vliegt? lijkt me niet maar hlaf puisterig, nog-niet-18-jaar-zijnde lezers van Autoblog die nog niet eens een rijbewijs roepen om het hardst….STOER!!! DOE MIJ ER MAAR 1… Denk eens na!! Dat ieder zijn voorkeur heeft is allemaal prima, daarom is er uberhaupt marktwerking maar om gelijk dingen af te schieten omdat er een keer wat stuk gaat is mij wat makkelijk…
onzin!

denk je nou echt dat VAG zo dom is om onderdelen waarvan bekend is dat ze een gebrek hebben opnieuw gaan gebruiken in de R8… dat lijkt mij oliedom (woord grapje ;) )
Benny1 natuurlijk heeft de R8 ook een airco, anders zou je er niet mee in de buurt van Las Vegas kunnen rijden. Dit zal wel weer zo’n onbehoorlijke autojournalist zijn geweest doe wou kijken wat er gebeurde als je met volgas van 6 naar 2 terugschakelt of zoiets.
beetje vaag verhaal. toch moeten volgens mij ook R8’en nog steeds ingereden worden… al is het steeds minder km’s, zelfs bij moderne wagens moet het materiaal nog wat aan de temperatuur bij belasting wennen.

ik vind het wel apart dat dit een duits kenteken (geen export kenteken oid) is in amerika… maar het zal dan wel een promotiewagen zijn :?
@Thijs
we mogen toch wel is lachen met audi hé
:-)
Ben echt wel geen fan, maar ze maken redelijk degelijke wagens.
Alleen qua electronica heb ik mijn bedenkingen, maar dit is van toepassing opde ganse VAG groep
@Alfa 156

En dat zeg je als Alfa rijder??? lef hebben….ik rij er zelf ook een ;-)
@Thijs,
ik zie maar weinig alfa’s met een stuk achterlicht of dergelijke rijden.
Als je er eentje ziet is het meestal eentje van de VAG groep
effe of topic maar toch wel ivm audi (A5)
http://i61.photobucket.com/albums/h76/ahura929/visie.jpg
lol… weer een 2e post :P ik heb nog ff gekeken en het lijkt meer op de R8 van winding road dan op die van AMS.

al die troep die eronder ligt (en het stilvallen van de auto) zou inderdaad ook te maken kunnen hebben met iemand die vanwege de hitte de airco lekker op 15 graden zet… kunnen die dingen echt niet tegen, zeker als het buiten 40 is… een simpele auderwetse airco kan zoiets nog beter aan omdat dat systeem puur van koeling uitgaat(veel of weinig)… een systeem wat van een doeltemperatuur uitgaat blaast zichzelf volgens mij op(omdat het steeds harder gaat koelen om die ingestelde temperatuur te bereiken).
@Alfa156: daar hadden we het hier in de reacties ook al over:
http://www.autoblog.nl/archive/2007/02/01/speciale-minisite-voor-audi-a5-is-live
@ Alfa 156

gaat het hier om een impressie van de A5?
@autoblogger
op den duur weet je niet meer wat al gepasseerd is
sorry :-)

@Fej
ging idd om impressie van A5
Ik vind de foto’s nou niet zo van overtuigend :S
Ik dacht even toen ik de kop zag van de eerste crash maar er is dus 1 iemand op 1 forum die een R8 met een duits kenteken in de woestijn van Las Vegas langs de weg heeft zien staan, maar 4 foto’s heeft genomen (en niet eens goede zoals onder de wagen of waar iets duidelijker is dat het helemaal verkeerd zit) en het daarna vrij anoniem op internet post…?
Lijkt me een geval van aandachttrekkerij :)
Ziet er goed uit die a5! Doe mij maar een RS5:d
audi is gewoon slecht gebouwd,dat is gewoon duidelijk,die heeft duidelijk geen testkilometers afgelegd,ook al is hij nieuw dat mag gewoon niet gebeuren ,bagger s*hit.
wat een wagen koop je er een voor zo een bedrag begeeft de motor het hou het maar op een goedkope jap kom je ZEKER thuis
mss wel een test-ritje met de 5.2 V10 erin.
zou niet weten wat een audi met duits kenteken anders daar moet in de woestijn.
Net als die R8 kwijl ik ook…. wat een mooie auto is dat!
Carterpan ff aandraaien en hij is weer als nieuw.
De audi letterlijk af geR8
Fijn, iedereen heeft zijn merk weer verdedigd en de andere belachelijk gemaakt, voelen jullie je nu weer beter?

Ik vind het gevalletje ook maar raar, je weet niet wat er gebeurt is, misschien met carterpan een of andere steen geraakt en die heeft er een gat in geslagen? Denk dat je hier weinig uitspraken over kan doen tot je weet wat er nou echt gebeurt is.
# Porsche Fan schrijft,
6 February 2007 om 20:36

hahahaha En dit moet de grootste bedreiging zijn voor de 911 :P

hij staat nu al langs de weg:P

Laat de R8 maa komen 911 blijft de beste sportwagen ter wereld :D


Eeevveen serieus.
Dat zijn verdomt irritante reacties.

Ga eens wat kalmeringspillen slikken ofzo.
@ Porsche Fran

Audi en Porsche delen al jaren lang techniek, dus als de R8 slecht zou zijn, dan zou de 911 ook een slechte auto zijn, genoeg gezegd kereltje? Ga weer even lekker buitenspelen, wat doe je het liefst, verstoppertje he, jaa ik merk het nu al aan je ;).

@ iceman

Denk je nou echt dat ook maar EEN autofabrikant een auto zo in de verkoop zet zonder testkilometers te rijden? Denk verder vooral dat Audi’s niet goed zijn, whatever echt ik dacht eerst die jongen zet zichzelf al genoeg voor lul maar toch verdien je nog een reactie.

Onderbouw je reactie is, waarom is audi ‘gewoon’ slecht gebouwd, Volkswagen en Audi staan al jaren lang voor goede en degelijke kwaliteit! Maargoed daar kom je nog wel achter als je zelf genoeg centjes hebt, stap nu maar weer fijn op je fiets mijn jong ;).
weet iemand eigenlijk hoeveel ruimte er in het vooronder van de R8 is? hij heeft een behoorlijke klep… niet te veel koeling nodig en geen bagageruimte achterin. ik heb ook nog nooit foto’s gezien van onder de klep.

eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig… het lijkt zelfs of er zo veel ruimte is dat er nog een 4.2 v8 in zou kunnen :D
HOAX! ;)
Dat gezeik over die nummerborden! Het zijn allemaal hetzelfde type auto’s, die uit dezelfde fabriek komen, die dezelfde onderdelen bevatten, die dus volkomen identiek zijn. Het enige wat ik dan nog denken kan is dat er daadwerkelijk mensen zijn die zich bezighouden met welke journalist in welke auto heeft gereden en op welke plek………….geeft niks, maar ik heb gelukkig andere dingen te doen.
@ big bill het kenteken lijkt veel op die van de door petrolhead gereden r8 dat heeft hiermee te maken. Hn staat voor hannover ofzow dan r 8 voor r8 en die andere voor de hoeveelste. Op dit moment zijn er veel r8 in las vegas met name worde gereden door journalisten
Dit is niet de R8 uit een van die filmpjes iig. Maar het is wel vrij verrot voor Audi dat de R8 nu van die negatieve publiciteit krijgt. Mss is dit helemaal niet terecht en was dit maar een model uit de voorproductie en hebben ze die fout nu verholpen. Het kan ook wel terecht zijn, maar in dat geval zou ik Audi ver gedaald vinden, lijkt me niet dus.
Vanafprijs van de R8 is bekend. Voor 104.400 euro mag je je eigen R8 mee naar huis nemen….
De Audi haters laten weer van zich horen. Doe maar eens wat research over de eerste E46 M3s en Porsche 996/Boxster motoren.

Als de motor is “opgeblazen”, waarom is er dan geen olie spoor achter de wagen? En de motorruimte zou gevuld moeten zijn met typische witte rook.

Een airco verwijderd niet alleen warmte, maar ook water uit de lucht. Anders zou het water in de afgekoelde lucht condenseren, en weldra groeien er varens op uw tapijt. In een plek als Las Vegas laat je natuurlijk de AC lopen wanneer je even uitstapt, of je bent gaar tegen dat je je gordel aangedaan hebt. Nog nooit een airco zien lekken?

Ik rij met een 5serie trouwens, maar ik denk dat de volgende een Audi word, want ik ben het elitair gedoe van de BMW aanhangers redelijk beu. Op de Audi fansites zie je vaak bewondering voor de BMWs, maar de BMW-isten halen zonder goeie reden hun neus op voor Audi. Als aristocraten voor de gewone man. Een plasje condensaat is al genoeg om de superioriteit te verkondigen. Ze rijden waarschijnlijk ook met hun pinkjes in de lucht. Ik denk dat er hier nog geen enkele Audi post is geweest, zonder dat gelul. Ik voeg me veel liever bij de bescheiden Audi gemeenschap. Ik ga eens kijken of er geen 4 ringen op de achterklep van mijn B.M.W. passen. Dan ben ik misschien gereinigd van de associatie met de omhooggevallen BMW fanbase.
Zullen we eerst maar het verhaal afwachten voordat iedereen er maar wat
op los fantaseert?!
Echt een vet mooie auto dat! Bummer voor die gasten!
@ Rick

Vertel mij even welke onderdelen de Audi en Porche gemeen hebben.
Porche is een zelfstandig draaiend bedrijf ze hebben zelfs 26% aandelen in de VAG groep lees VW-Audi-Seat-Skoda. Het enigste wat Porche samen deelt met VAG is het platform van de Cayenne en de Touareg.Hebben ze samen ontwikkeld.En Porche met Audi te vergelijken is het zelfde als appels met peren.
Voordat je mensen buiten verstoppertje laat spelen(Porche Fan)zou ik maar eens uit die zandbak komen en op Wikipedia eens lezen wat nou werkelijk de VAG-groep is en wie Porche.
Scherp oog Raul8711, buiten de gemiste reflectie zie ik bij de andere foto ook geen spoor van olie achter de wagen.
De plas die zichtbaar is (gemaakt met fotoshop) zou een gigantisch spoor hebben achtergelaten achter de wagen voordat deze kon stoppen.

BROODJE AAP met andere woorden.
Ow ja,

gebbetje,
7 February 2007 om 15:20
“Het zijn allemaal hetzelfde type auto’s, die uit dezelfde fabriek komen, die dezelfde onderdelen bevatten, die dus volkomen identiek zijn.” Red.

Ik mag aannemen dat jij niet werkzaam bent in de automotive wereld?
Voorseries allemaal hetzelfde? Dacht het niet. Dit zijn zeer specifiek vervaardigde auto’s met de hoogst mogelijk kwaliteit, speciaal gecontroleerd op elk detail. Elk voertuig kan alweer onderdelen bevatten die een verbetering hebben ondergaan!
Onderdelen identiek! Dat is een Engineering droom, ooit gesproken met Supplier Quality Engineers? Hoe krijg ik een zo klein mogelijke spreiding op maatvoering en kwaliteit? Hoe stel ik zeker dat leveranciers hun productie onder controle houden?
Automotive wereld is een aaneenschakeling van leveranciers en subleveranciers. De OEM’s (oftewel de merken die we kennen) doen niets meer dan uiterlijk ontwerpen en daarna inkopen. Zij maken weinig onderdelen zelf.

Tot zo ver een stukje achtergrond uit automotive wereld
Doe er je voordeel mee als je nog eens een reactie wilt plaatsen.
An Nyoung Ha Se Yo,
Gewoon een zwart plastic nep olieplasje uit de fopwinkel, kent toch iedereen? En anders gewoon een gevalletje garantie, niets aan de hand.
Lijkt mij ook dat er op de bovenste foto olie achter de auto zou moeten liggen. Als de olie er pas bij ’t stoppen is uit gelopen had ie de andere kant op moeten stromen, want de weg loopt volgens mij aardig schuin af naar de voorkant van de auto.

Ik sluit me aan bij Ditomassi
waar zien jullie die olie?
@john 8 February 2007 om 8:46

Je bent blijkbaar een Porche fan? En bedoel je Porsche? Nog niet aan de letter S gekomen in de kleuterschool?
@v8x

Waarom omdat ik zeg zoals het is over porSche ?Ben er geen fan van, maar wel objectief over auto’s, en mijn toetsen haperde,ja maar al weer geregeld.
-edit: laten we het even netjes houden-
@ John
Porsche’s recente success (in de vroege jaren 90tig was het bedrijf op sterven na, dood) komt door een goede toepassing van outsourcing. Onderdelen laten maken door grotere/gespecializeerde bedrijven die het voor minder kunnen doen. Denk maar aan Bosch, bijvoorbeeld. Outsourcing is de basis van de economie. Ik, bijvoorbeeld, koop gewoon een brood bij de bakker, i.p.v. zelf granen te kweken, meel ervan te maken, en deeg te kneden. Ik out-source dus mijn brood. Dat is slim, want zo spaar ik veel tijd voor relatief weinig geld (mijn loon = mijn tijd).

Er is maar weinig dat de moderne autobouwer volledig zelf doet. Alles wat een beetje standaard is, word door een gespecializeerd bedrijf gedaan. Johnson Controles hier dichtbij bijvoorbeeld, maakt Volvo en VAG zetels. Ik denk ook Ford, en vroeger nog Renault. En BMW heeft de X3 volledig ge-outsorced. Ze hebben die niet ontworpen, en ze bouwen hem ook niet zelf.

Porsche doet intensief aan outsourcing, zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze goed in zijn: engineering. Niets mis mee. Dat is hun redding geweest.

VAG is Porsche’s grootse leverancier. Alles samen komen 70% van Porsche onderdelen uit een VAG faciliteit.
Het is daarom dat Porsche nu VAG is aan het overnemen, want de EU wil VW namelijk op de vrije markt gooien. En dat zou een onstabiele situatie zijn voor Porsche.

De Porsche 924 was eerst een Audi. En de motor in de 924 vond je ook terug in de VW Transporter. De oer-Porsche was een Kever. De Cayenne komt uit een VW fabriek in Leipzig, en VW zal ook de Panamera bouwen. De Cayenne gebruikt zelfs de VR6 uit de Golf R32.

enzovoort enzoverder

Als men een irrationele drang heeft naar uniek zijn, dan heeft men een Narcistisch Sydroom: http://nl.wikipedia.org/wiki/Narcisme
Gelukkig heeft Porsche dit niet. Anders was het bedrijfje nooit tot stand gekomen, want het Kever chassis zou te min geweest zijn.. Maar sommige van de aanhangers daarintegen hangen wel veel belang aan uniek zijn. Het is een vrij Europa (min of meer), maar je word daar niet gelukkig van, en je bent ook geen aangenaam gezelschap.
Ik heb gelukkig geen narsistisch gedrag. Kleine inschattingsfout.
http://www.porsche.de zal u precies uitleggen wat er im porsche werk leipzig gebeurt.
Daar staat ook dat de fam. porsche en piech de hoofdaandeelhouders zijn en uiteraard ook banken enz.26% vag aandelen zijn in het bezit van deze families, en hebben verder geen enkel belang in vag. En de X3 word zover ik weet in de fabriek in Spartanburg gebouwd.Het ontwerp is van Chris Bangle.En iedereen is uniek, U toch ook naar ik hoop?
Had ook niks anders verwacht van ’n audi.
@ pieter-jan

Whahahahahahahahaha wat een onzin!!!!!!! Dus omdat BMW liefhebbers audi’s afkraken wil jij van bmw af!!! Anders om gebeurt het net hetzelfde.

En voor iemand als jij wat veel van auto’s weet , vind ik dit echt een domme opmerking!

En wat je zegt over de motoren van de E46 M3 , dat was een klein foutje in de krukas lagers en die M3’s wat dat hadden werden door BMW meteen gerepareerd! Als sommige met hun BMW’s niet naar een BMW garage en gewoon met die fout blijven doorrijden is een GROTE fout van hun!

Maar zo heeft iedere auto wel eens fouten!!!
@pieter-jan

En verkoop je BMW snel (als je die hebt) en koop een audi , want je doet net hetzelfde over BMW , dan bmw-isten over Audi!

Nog beter ruil hem in op een daf krijg je mischien nog wat geld terug! En zet op je daf dan en audi logo! Dag jong!
@sjeuf m3.
Ik ben inderdaad een BMW rijder, maar kraak zeer zeker geen Audi’s af dat zijn ook goede auto’s alleen ik heb een andere smaak, dit heb ik al eerder verteld.En we weten allemaal dat toeleveranciers niet voor 1 automerk onderdelen bouwen. Zoals Hella, Bosch enz.En het verhaal van de 924/944 kennen we ook allemaal, toen was Porsche al een zelfstandig bedrijf.Ik heb dit ook hier nooit gezegt, maar daar leest Dhr Pieter Jan overheen denk ik. En aan outsourcing van modellen laten bouwen door een ander daar doet elk automerk aan mee. Ik heb zelf ook een fout gemaakt met de X3 die word gebouwd in Graz onder regie van BMW en niet in Spartanburg, daar word de X5 gebouwd.Ga eens kijken onder BMW, Audi en Mercedes kunt u lezen waar deze wereldwijd fabrieken, montagehallen en assemblagehallen hebben staan. Zonder hulp van derden kunnen deze 3 grote jongens nooit hun produktie aantallen halen.Q7, Cayenne, Touareg daar zullen best gezamelijke onderdelen aanzitten, denk aan platform, bouten, moeren, elektronica enz. Met grote aantallen inkopen is natuurlijk goedkoper,maar het zijn alle 3 totaal verschillende auto’s.
Bijna alle nieuwen auto’s heeft in begin kinderziekten , vooral bij sneller auto’s.
Porsche Fan heeft helemaal gelijk. De Audi R 8 is geen bedreiging voor de 911. Hij heeft de 911 al achter zich gelaten. Kijk voor de gein maar eens naar de cijfers over DE Audi R 8 en de 911 op het internet. Ze liegen niet.
Dit is duidelijk een olie of benzine lek ! De chauffeur is blijkbaar tijdig gestopt voor de motor eraan ging !
Condenswater van de airco zeker niet , ten eerste staat de verdamper van de airco voorin en dus ook de afvoer ervan , ten tweede is de witte lijn bedekt en dit kan ook niet door water !
Geen reflectie in de bumper ? Perfect mogelijk gezien de kromming van deze !!
Waarschijnlijk gewoon leiding van oliekoeler ofzo , waarschuwingslampje aan en meteen stoppen !
Elke testwagen heeft wel zoiets voor ..

Een autotechnieker
De audi-freak
Let een keer op de nummerplaten in het filmpje en op de foto, een paar cijfertjes verschil.
Gewoon een onervaren chauffeur waarschijnlijk die niet wist dat he eerst een nieuwe auto wat moet laten inrijden.

Audi is gewoon de laatste tijd het nieuwe merk van de laaste jaren en freaks van mercedes of BMW zijn daar jaloers op.
De foto’s komen mij bekend voor het is niet de auto in het filpje.

De bestuurder wilde offroad gaan rijden maar daar kan een sportwagen niet tegen. In April mag ik ook een test rit maken met de R8 voor een reportage.
Ik zal dan foto’s toevoegen aan dit form.
Toch is de auto met deze olie nog vele malen mooier dan menig sportwagen. Wie echt geeft om afwerking en kwaliteit, kiest voor een audi. Zelf hebben we een Audi 80 uit 1992, nog nul roest, bijna geen slijtage, en de afwerking is waarschijnlijk nog beter dan menig nieuwe auto. Volkswagen/ Audi is de laatste tijd wel vatbaar voor kinderziektes, maar als ze daar overheen zijn zijn de auto’s formidabel. Zelf rijd ik ook nog een Golf uit 1987, en echt nooit problemen mee, het rijdt gewoon ( in tegenstelling tot escorts en kadett’s). En als ie zo graag offroad wil, ff een Q7 lenen van zen buurman :-P. Al met al blijft dit toch kwaliteit. En zag ik nou ergens dat BMW beter was? Herrinert iemand zich nog de test bij Top Gear tussen de Aston Martin, BMW M6 en de Porsche 911? De BMW heeft wel veel kracht en een mooi geluid maar de moet het wel op de weg kunnen houden :-P.

Greetz,
Een VAG liefhebber
Het lijkt erop dat erg veel mensen hier heeel veel aandelen hebben in Audi, BMW en Porsche.
Wat een trieste discussie er staat een Audi stil,tja dat zie je niet vaak.
En voor de Bmw fans ,Ja audi is slecht en niet mooi. tuurlijk.

Ga ook maar een gouden ketting kopen en in een Bmw zitten.

Back to real life
haha, waar gaat het hier nu over? kapotte audi, nummerplaten, welk merk het beste is
of is het soms een automerk FAN-WAR????

het gaat hier waarschijnlijk om een kapotte olie leiding ofzo,
nix bijzonders XD

ik ben ook een audi fan, maar de BMW M3/M5 mag er ook wezen ^^
btw, de bmw M8 mag er zeker wezen, een Uber classic als je het mij vraagt:

http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=11

laterzz :):)
beetje vreemd een audi R8 op weg naar Vegas met een Duitskenteken.
Zie eruit als een Photoshop grap.
En by the way Audi staat overigens bekend om kwaliteit i.t.t. beweringen hier.
Zou trouwens zoals ik het nu bekijk de ideale nieuwe KIT zijn.
Heej allemaal, een vriend van me heeft een audi R8 in baarlo over de kop zien vliegen, en heeft hier foto’s van gemaakt nadat de audi tot stilstand kwam. deze bestuurder bleek dronken te zijn en zijn audi zoals hij het noemde, van 210000 euro is helemaal naar de klote…
Hij heeft deze foto’s nog.
maar het leuke is dat hij de dag erna gewoon weer een nieuwe kocht..
M van V

Je weet wat je te doen staat: uploaden op autojunk die meuk!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).