Geiger Cadillac Escalade Starforce

Auteur: , 27 Reacties

Verlegen mensen raad ik altijd de Escalade aan. Heerlijk anoniem door het verkeer cruisen en genieten van vele tonnen staal die worden voortgestuwd door een dikke V8. Er zijn slechtere dingen te verzinnen om te gaan doen op de zondagmiddag.

Het wordt natuurlijk anders als je wel graag wil opvallen, bijvoorbeeld omdat je naar de Academy Awards Ceremony wilt gaan. Gelukkig is Geiger Car niet de beroerdste om de Cadillac Escalade van wat accessoires te voorzien. Nog net smaakvol en niet te opvallend zijn de 24″ lichtmetalen wielen die getooid zijn met Pirelli Scorpion banden in de bescheiden maat 305/35 ZR 24. Bij wat kleinere velgen raadt het Autoblog design team altijd een verlaging van de carosserie aan en ook hier is dat met smaak gedaan. De Geiger Escalade is 100 mm dichterbij het asfalt gelegd.

De Escalade zal worden ingezet door de Duitse TV zender ProSieben en dus kreeg de SUV een aangepast ProSieben kleurschema. TV presentatrice Annemarie Warnkross stond model voor Geigers interpretatie van de Flying Lady.

In het interieur vinden we nog wat subtiele aanpassingen zoals het met rood en zwart leder beklede meubilair. TV of DVD’tjes kijken doen we natuurlijk niet op een plasmascherm, maar met behulp van de Toshiba LCD projector. Voor drankjes en hapjes wordt ook gezorgd, met een druk op de knop glijdt het barretje naar je toe.

Cadillac Escalade GEIGER Starforce

Cadillac Escalade GEIGER Starforce

Cadillac Escalade GEIGER Starforce

Cadillac Escalade GEIGER Starforce27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
gepimpte lijkwagen was het eerste dat in me op kwam
heeeeel gaaf, maar waarom die flying lady??
Stefan Schuilenburg
Iets té. :)

En dan zit je in een dikke Escalade naar een nog veel dikkere Hummer-limo te kijken.. wat een cliché.
Door een tvzender gebruikt? Voor een programma neem ik aan? Wat voor programma dan? Wel een gigabak zo. Was hij eigenlijk al. Het is echter wel een verbetering vind ik. Alleen dat verschrikkelijke beeldje voorop vraagt erom er vanaf te worden getrokken. ;)
Even voor de duidelijkheid: Dat ik het een verbetering vind betekent nog niet dat ik het mooi/goed vind… ;)
vvvveeeeetttt!!!
mmmmm is dit een autoblog?
hier zou het niet over moeten gaan
Meteen door naar de shredder dan maar?
vette bak hiermee kan je heerlijk anoniem cruisen op je achterbank.
wat kost dat ding wel niet ?
Nee nee nee…die wannabe Spirit of Extacy kan gewoon écht niet..en afgezien daarvan is het nog een lelijke kopie ook!
vet van binnen te dik van buiten
Gaaf. Gewoon écht gaaf.
Hahah hoe triest zo’n Rolls-Royce mascotte! :L
Sorry dit ziet er dus echt niet uit, doe mij de “gewone” escalade maar.
Uhm doe mij de gewone escalade met dit interieur… dan zit je wel ff relaxt dan hou k t wel een reisje naar zuid-spanje vol. als ze nog iets verzinne voor de stoelen zodat je er ook nog lekker op kan liggen en slapen, koop ik deze auto
escalade ext voor mij… dikke vette pickup/suv… heeft het beste van allebei.. heerlijke amerikaanse benzineslurper
Autospotting.nl
whoo zo hoort het in elke dikke amerikaan te zijn :P zo zou ik mijne dan ook maken.
zo hoort en amerikaan wel te zijn idd, maar dat is imo meer een diskwalificatie voor een auto haha. Trouwens, ligt het aan mij of lijkt die Annemarie Warnkross op een iets slankere claudia de breij?
heeft wel wat :P
Mooie velgen! Zouden wel passen bij Gallardo/Muciélago/Merc’je .. Maar dat is mijn stijl.. ;)
ff late reactie maar gewon gaaf ja, kijk hier heeft het geen nut rond te cruisen in zo een wagen omdat er hier gewoon heel veel rijden niet zoals deze een Escalade maar gewoon de Bakker,Slager,Schoenmaker. Elk jaar gaan ze weer naar de shop en kopen daar een andere bak om elkaar de ogen uit te steken. reden zij voeger allemaal het zelfde uit de kluiten gewassen Mercedes nu rijden ze allemaal stuk voor stuk in het dorp met giga bakken. Maar deze is gewoon mooi. Staat op zich. ( mijn mening )
mooije Escalade , Geigercars tuned de mooiste cars 4-My
schonen auto maar geef mij maar den ext
lelijk, te groot, asso
Die auto heb ik gezien bij “Auto Salon Singen” In Singen Duitland

Moet je s opzoeken wat een mooie auto’s ze daarow hebben

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).