Telefoon van Hummer: koelkast in je zak?

Auteur: , 11 Reacties

Hummer was al redelijk actief met diverse accessoires, ik noem een laptop, fiets, golfkar, sneeuwschuiver, etc. Nu is bekend geworden dat de producent van Amerikaanse asobakken ook met een mobieltje op de markt komt. Design is everything, het lijkt me voor Hummer daarom geen probleem om een enigzins unieke telefoon op de markt te introduceren.

Hummer zal de mobieltjes gaan verkopen in samenwerking met Modelabs, een Customized Design Manufacturer. De eerste exemplaren komen in het 2e kwartaal van dit jaar op de markt.

HUMMER is known globally for premium, rugged vehicles with iconic design and unparalleled off-road performance. HUMMERs are built for adventure, and thanks to their “Mobile On Demand TM” offer and a number of other rugged high performance products, ModeLabs Group will help respond to the outdoor adventurer’s needs. “This Lifestyle product segmentation is developing rapidly and no one has demonstrated that rapid growth more than HUMMER who has quickly established themselves as one of the fastest-growing truck brands. ModeLabs Group intends to contribute to that continued growth as we look forward to a successful partnership with HUMMER,” says Stephane Bohbot, ModeLabs Group CEO.

Retro-design is hot, dus ik verwacht een terugkeer van de koelkasten uit de tachtiger/negentiger jaren. Om je geheugen even op te frissen, strakke spijkerbroeken schijnen ook weer hip te worden…11 reacties

Hehehe nou nou ben benieuwd zeg……
^^
Spinnende knopjes en genoeg chroom om iedereen las-ogen te geven?
The fresh hummer of the hood…Old skool is kool maar dit is seau vaud
LOL, hoop niet dat ze erg groot worden dan! Die oldskool raps ook, heerlijk!
Eric(the good)
Spannende spijkerbroeken… Ik hoop geen nekspoilers, maar wel topjes
lol! eigenlijk zouden ze met een telefoon moeten komen zoals de oude waterdichte ericsson’s… die waar je mee kon douchen. helaas is hummer (zeker de accesoires) echt alleen maar nep :( de MTB van het merk is ook zwaar onder de maat!

mss wat voor landrover om het idee over te nemen en een ├ęcht robuuste telefoon te maken… ik zit er al tijden naar uit te kijken dat er iets op de markt komt wat niet waterresistent is maar gewoon waterproof en dat tot 5atm het liefst. :)
lekkere video!
@Alwood: dat is inderdaad wel een goed idee, een Defender telefoon ofzo :)
eat that 50

dit is hoe rappen ging toen jij nog je eigen stront at ;)
echt foute boel jonge! zijn ketting zit meer in de weg dan wat anders, en dat t-shirtje: lachen!! old skool tot en met, leuk om nog eens op te rapen, besef je pas hoe verkeerd het allemaal was, maar toch nog pakken beter dan wham uiteindelijk! ;)
Die hummer gsm is nu leverbaar zo te zien. Gespot op http://www.typhone.nl/gsm/21/Hummer/. Volgens mij de enige die m nu levert online.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).