Toyota Hybrid X Concept

Auteur: , 12 Reacties

Er is afgelopen dagen weer volop nieuws van de 2007 Genève autoshow en ook Toyota zal er aanwezig zijn met twee leuke nieuwtjes. Eentje is de Hybrid X Concept, de ander is de reeds bekende FT-HS Concept. Beide concept cars zijn hybride modellen en maken gebruik van de inmiddels bekende Hybrid Synergy Drive® technologie.

De Hybrid X moet een nieuwe designrichting tonen voor de hybride modellen van Toyota (via worldcarfans.com). Praten we hier over de nieuwe prius?12 reacties

Tis duidelijk welke kant ze op willen –>

http://www.automarket.co.yu/predstavljamo/images/aygo_back.jpg

Kleine cabine met ene brede body.
Het concept is leuk.
Nu nog een leuke verpakking er om heen.
Het zal niet moeilijk zijn om een beter uitziende auto te maken dan de huidige Prius, maar met Toyota weet je nooit…
en dat zegt een liefhebben van citroen HAHAHA wat een grap
@ shivan; En jij bent liefhebber van … ?
Zie ik daar een kleine hybride auto?
Daar is nu gewoonweg nog geen markt voor…
de enige auto’s welke interessant zijn voor hybride zijn de (luxe) sedans…

in de “kleine auto” wereld is er juist een prijzenoorlog tussen de merken, dan is het niet verstandig om een vaak dure hybride kleine auto te realiseren…
@ citrofiel

cirtroen gooit met ’t desgin en verkoopt voor geen meter…waarom zou toyota iets aan ’t uiterlijk moeten doen als ’t zo goed verkoopt…omdat jij ’t niks vind?
Heel veel mensen denken er anders over en vinden de prius juist wel mooi…ik vind ‘m ook mooi maar zou ‘m zelf niet willen hebben.
Toyota duhhh was tog niet zo moeilijk citrofiel
kdenk dat we allemaal nog redelijk verrast zullen worden door toyota(in de toekomst tog he) ;)
’t wordt tijd dat de fabrikanten werk maken van hybride wagens, kleine en grote!
De massaproductie zal de prijs kunnen doen dalen. Eigenlijk begrijp ik niet dat er in het segment van de kleine wagens nog zo een strijd wordt geleverd om iets wat voorbijgestreefd is: de niet-hybride wagen. Vervuilende rotzooi waar ze nog hopen geld in investeren, schande aan alle merken. Het grote geld moet naar alternatieven voor de traditionele verbrandingswagen gaan!
windwijzerzinnetje
Ik denk dat er aan Toyota niet veel te verwijten valt qua design de laatste tijd. Al eens goed naar de Yaris gekeken? Een VW polo is een onnozel mormeltje daarmee vergeleken. Of de Avensis, of de Auris? De prius valt eigenlijk ook wel best mee. Ze mogen ‘m misschien just wat meer een Yarisneus geven…
En wat de hybride technologie betreft, mogen ze er bij Toyota tenminste fier op zijn! Enkel massaproductie zal inderdaad de prijs concurrentieel maken, dus boodschap aan u allen: koop meer hybride wagens!!
Is dit filmpje eigenlijk van een film ofzo?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).