Batman goes Lambo LP640

Auteur: , 25 Reacties

Met Lamborghini gaat het best aardig, wereldwijd werden er maar liefst 2087 Lambo's verkocht. Gezien het modellenoffensief met allerlei nieuwe versies van de Murcielago en Gallardo zullen de verkopen zeker niet afnemen.

Om de verkopen nog een zetje in de goede richting te geven heeft Lamborghini wederom de hulp ingeroepen van Batman. De volgende Batman film, werktitel The Black Knight, zal in 2008 te bewonderen zijn. Bruce Wayne aka Batman zal in de film in een Murcielago LP640 rijden (via autoblog.com).25 reacties

Toevallig dat ze me gisteren belde om Bruce te spelen alleen hadden ze toen een fiat panda in gedachte maar na een goed gesprek heb ik ze toch weten over te halen om een murcie te nemen :-)
eindelijk zijn ze zo slim om mijn favoriete auto in een film te zetten en ook nog in een batman film
als ze hem maar niet laten ontploffen of zo;) :D
Ze hadden beter de Mercedes Exelero kunnen gebruiken.
Dat is nog eens een beauty. Toch jammer dat de cabrio met dak erop maar 160 gaat als je je dak niet wilt verliezen. Anders was de keus voor mij al lang gemaakt! Hehe.
over lambo’s gesproken WTF!!
er staat er hier een voor de deur!!
oh shit het is een oude miura:(
Batman heeft de originele batmobiel nodig en geen Murcielago. Ik ken dat de wagen ziet er totaal onrealistisch uit in de film en wordt oneer aangedaan. Altijd hetzelfde.
TheGreatAtuin
@Daniel

Wat toevallig ! ik werd ook al gevraagd. Maar voor mij hadden ze een Nissan Cube in gedachten – in het grijs met duistere ramen en angel eyes :D

Maar ff serieus: altijd als ik een LP640 zie, MOET ik gewoon het woord “Batman” denken, omdat de auto gewoon op een nachtdier lijkt.
Leuk, maar oud nieuws……

Eminem en Dr. Dré reden 4 jaar geleden al verkleed als Batman & Robin in een gele Murcielago in de videoclip “Without Me”

Check die clip!!

http://www.youtube.com/watch?v=uRFgdDe4cGc
nou zou ik kunnen gaan zeggen dat ík óók ál gevráágd was, maar neen.. ;)

tsja, hoe vaak is deze auto al wel niet beschreven als een bat-mobile? het werd toch eens tijd!! helemaal in deze kleur is ie er zo af-fabriek al klaar voor! Dus ik hoop niet dat ze ‘m gaan batmanizen :S
Murciélago betekend ook vleermuis in t spaans toch? Dus das wel lekker toepasselijk!
SLR zou de perfect batman auto zijn
Als Batman een Duitser met plaatselijk overgewicht was…
# MurcieBoy schrijft,
over lambo’s gesproken WTF!!
er staat er hier een voor de deur!!
oh shit het is een oude miura:(

He, da’s echt balen! :)
@David USA: Murciélago is de naam van een stier(ensoort).
Ik vind het wel toepasselijk. Een snelle stoere auto met veel scherpe sneden en grote rechte vlakken. Wel wat Batman-achtigs in een donkere kleur. Maar de Excelero was nog beter geweest (vooral als er iets ergs mee gebeurt ;) ).
@ PieterA; Murciélago betekent in het Spaans toch echt vleermuis (tenminste, volgens de vertaalmachine :P ). Kan zijn dat het ook nog een stier was, maar daar vind ik niets over.
@ PieterA; O wacht, op wikipedia staat dat het idd een stier was… Maar de letterlijke betekenis blijft vleermuis! :P
denk dat er niet genoeg exelero’s zijn op deze aardbol om er een behoorlijke film mee te maken maar toch een goede tweede keuze vooral in dat donkere grijs wel een echte bat-car
@ Sjakie:
Ja mooi, das echt een Batman mobiel :P
@sjakie
Tis een Maybach Exelero :)
Murcie goeie keuze, hopelijk moeten er geen sneuvelen in de film :p
betere wagen hadden ze er nie voor kunnen kiezen denk ik, maar hopen dat ze´m nie opblazen.anders kunnen ze de murcie beter aan mij geven!
Uiteindelijk is de lamborghini bij veel mensen ook bekend geworden door diverse films waar ie in naar voren komt
Hopelijk dat Batman dan meer geluk heeft met die Lambo dan een aantal van deze eigenaren.

http://www.lambounfall.de/indexe.html

Wie kan mij vertellen of het volgende statement inderdaad klopt:
The Gallardo got the CANBus technology from the Audi A4, which means it is full of control units, also for the engine. Now, if a Gallardo has a so called “missfiring” for some reason, which means that one or more spark plugs are not working then the computer recognizes this fault and stops firing the spark plugs on the whole cylinderbank. But NOT the fuel supply! The dashboard shows some warning lamps like Cat or Engine 1-6, which means nothing serious according to the manual. However the catalyzer has about 400°C temperature and if fuel is supplied for just a few minutes, which isn’t burned in the engine, then the catalyzer starts burning and few minutes later the whole engine compartment is burning.
M’n pa heeft er 1 gekogt Kpot hard gek..
We ging 310 over snelweg(H)
Het is een aanrader:D
@autofreak

dream on.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).