Jorinde Moll doet The Stig

Auteur: , 72 Reacties

Uit principe kijk ik nooit naar dat vrolijke spring-in-de-wei programma van Jorinde Moll (DGB?), een gesponsord garage-item over provinciaaltjes met een auto. Maar voor één keer maak ik een uitzondering want kennelijk hebben we iets gemist. De halve Surinaamse had een interview met de presentatoren van Top Gear, inclusief The Stig!

Jorinde snapt er helemaal niets van dat de autoproducenten niet klagen over TopGear. Ze is gewend om orders op te volgen en het feit dat er dus media blijkt te zijn die wel gewoon zegt wat ze willen gaat er maar moeilijk in. Maar goed, aan het eind van het filmpje komt het belangrijkste fragment, ze heeft namelijk een kort interview met The Stig. En dat is volgens mij een primeur!

Met dank aan Jalopnik die ons hier op moest wijzen!72 reacties

edit: Wow, niet zo snel;) filmpje is gefixt, excuses!
Wel opvallend trouwens dat ie ook echt praat.
“We’re going to go and cry now and lament the damn hot Dutch woman who got the Stig”
Inderdaad ja, das een unicum bij mijn weten, de stig die praat. Heeft niemand toevallig van die CSI apparatuur thuis om die stem ff te analyseren? :-)
ik heb so’n vermoede dat het johnny herbert is ‘the stig’
Leuk man, bewijst dus dat ie echt kan praten :D
*Als The Stig nou meer zou praten en zij wat minder zou het filmpje leuker zijn denk ik
Lijkt wel op Richard :s
neej de stig is dikker en groter
‘The Stig’ is Bram van der Vlugt denk ik…
Die Jorinde, krijgt ze toch maar mooi voor elkaar.

http://img211.imageshack.us/img211/7397/jorindemolma2.jpg
@sacha: zeer ontopic! ;)

@steffel: nee dat was american stig…

http://static.autoblog.nl/images/wp/Top%20Gear%20afl%203.jpg
inderdaad de eerste keer dat hij een stem krijgt :o maar met die prutsers van de NL tv zal het wel weer heel dik in scène gezet zijn :( en bij topgear hebben ze toch al zware minachting voor nederland dus doen die er verder ook niks aan.

wel grappig áls het the stig zou zijn maar met een stem verklappen ze veel te veel van de persoon volgens mij om het risico niet te nemen.
5th gear? Kan even niet op z’n naam komen?
C200 Kompressor
Wat een flauw en een overdreven wijf is die Jorinde BAH!!!!!!!!!!
Ze denkt dat ze heel leuk is.
tiff needel?
de stem van tiff herken je uit duizenden… dat was dit niet ;)
1 ding is duidelijk als dit de echte is: hij is brits … en goed … ben je nog niet veel verder maar goed.
Dit is inderdaad de stem van Tiff Needel niet; Vraag mij af of het wel de echte Stig was
De stem is die van Alan McNish, en dat weet ik voor 98% zeker. Of daarmee vaststaat dat hij altijd The Stig is…. ik denk dat ze regelmatig iemand anders hebben… maar de antwoorden in dit filmpje komen van Alan.
video van McNish bij RTL5 “Voorspellen met Alan”
http://www.youtube.com/watch?v=ur2O8UentJU
Ik schaam me wel een beetje dat Jorinde Moll daar de Nederlandse kijkers van Top Gear min-of-meer vertegenwoordigt.

Waarom regelt Veronica geen fatsoenlijke presentatrice?! Ik heb vrijwel nooit iemand iets positiefs zien schrijven over Jorinde Moll. Ik zeg: sorry, maar weg ermee!
@Mr R: Ik ben dol op Jorinde! Zo, nu mag ze blijven.

http://img158.imageshack.us/img158/3773/jorindemoll1rf3.jpg
Klinkt bij mij toch het meeste als Jenson Button. Voor McNish is zijn accent te kenmerkend, dus die kan het niet zijn….
Ik hou het op deze man.
http://www.bencollinsracing.com
In z’n gallery staan volgens mij wat foto’s uit Top Gear……niet als de Stig natuurlijk.
@ w0o0dy ik weet voor 98% zeker dat het NIET McNish is … dat zou je toch meteen horen ? McNish heeft een behoorlijk accent en dat hoor ik niet in dit interview.
“Achter mij staat de mysterieuze Stick.”
Wie zegt dat McNish niet zonder accent kan spreken? De meesten mensen met een accent kunnen ook accentloos praten. Verder zegt The Stig maar weinig…. dus over uitspraak kun je niet teveel zeggen, maar de stem klinkt hetzelfde.
@Ruben: Inderdaad! “de mysterieuze Stick!” Duf mens.

@sacha: Je moet ook niet alleen naar foto’s kijken! ;) Ze praat ook nog en dat is zo jammer. Arme Jorinde.
WAAROM? Crisis, ze doen het er ook gewoon om bij Veronica. Was er nog die mooie aflevering waarin ze The Stig in de “reasonably priced car” lieten rijden, en hem bij de analyse gewoon erbij lieten zitten zonder iets te zeggen (hij liep zelfs weg voor de uitslag bekend was).

Maar nee, mevrouw Jorinde krijgt het weer voor elkaar het mysterie te verpesten. Aan de andere kant kun je het natuurlijk niet haar alleen aanrekenen, zij heeft inderdaad ook haar orders: wat dat betreft heeft Veronica de mysterieuze gave het écht leuke aan auto’s volledig te verpesten. De Grote Beurt, het achterlopen met aflevering van Top Gear en nu dít. Bah.
Unicum dat ie praat :D
Het is in ieder geval beter gedaan dan Bavo’s Stig (Iemand in een zwarte overal met allemaal sponsor stickertjes erop, en een zwarte race helm….)
Gino
Hallo!!!
Ik heb lang niet commentaar kunnen geven op autoblog, want ik heb een aanrijding gehad ik op de fiets een een Ford S-Max. Ik ben er gelukkig goed afgekomen met een gebroken arm en veel schaafwonden.
Maar goed: Dit filmpje is zeker in scene gezet, want in andere afleveringen van Top Gear kijkt The Stig je eens stom aan en zegt een woord. Maar nu (als de show niet bezig is) komt er een krakkemikkig stemmetje tevoorschijn…
64-JV-DS (nee, géén autokenteken)
Sja, zet iemand in een witte overall, doe ‘m een helm op en zeg dat het The Stig is. Zet er nog zo’n domme doos voor (pardon my French) en de farce is compleet! QED.
M Freak: oef, dat had veel slechter af kunnen lopen, iig betershap!

Eugh die Jorinde haalt het bloed onder m’n nagels vandaan. Ze heeft een IQ lager dan haar leeftijd en zo knap is nou ook weer niet.

Die blonde van heels on wheels is leuker :P.
@wOoOdy “De meesten mensen met een accent kunnen ook accentloos praten.” .. pertinent onwaar wat jij stelt. Een accent is iets anders dan een ‘dialect’ of streektaal. Doe anders eens navraag bij een taalkundige.
‘DE STIK’ !!!!!!!!!!11111111!!

tenenkrommend. mijn god, tekenkrommend. ik durf het geluid niet eens hard te zetten. wat een walgelijke vertoning.
Ik denk dat het Damon Hill is
Op het forum van finalgear.com denken ze dat het Damon Hill is.
vanwaar de flamoes van jorinde in dit topic?
Wat is ze toch eng mager! Brrr…

On topic: ik geloof ook niet dat het de echte Stig (Stik *proest*) is…
Maar goed, lekker belangrijk… Toch?
johhny herbert dat is lang geleden zeg dat we daar iets van hoorden zou goed kunnen dat hij het is. maar de laatste zin van jorinde laat zien dat ze wel een mooi wijf is:

“Ik zou wel in z’n nek kunnen bijten!” haha waar komt dat vnadaan?
@ 64-JV-DS (nee, géén autokenteken): Idd, niks meer aan toe te voegen! Einde discussie. Heel die TG-redactie in een deuk natuurlijk… “Stupid Dutch!”

@ sacha: Dit was de druppel… Nu kan ik helemaal niet meer normaal naar d’r kijken.
Aan dit fragment te horen lijken Damon Hill en Alan McNish niet waarschijnlijk.

Ik heb ergens gelezen dat mensen nu vrij overtuigd zijn dat het Ben Collins is. Lees hier meer erover http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Collins_%28driver%29 en dan deze tekst:

Appearing on a New Zealand Motorsport television programme called ‘Pit Lane’ on January 17th 2007, A1GP team manager and British motorsport personality David Sears was questioned if he knew the identity of the Top Gear test driver known only as “The Stig”. Without hesitiation and in a very matter-of-fact manner he replied, “Oh, you want to know who the Stig is… Ben Collins, he’s a British sportscar driver, Ben Collins”.
De Stig kan praten! :P
Die stem van de stig lijkt op die van Hammond
Zijn stem lijkt enigzins op die van Jason Plato (Fifth Gear), maar ik zou the Stig niet zo grappig vinden als ik wist wie het was!
@ wolties: viel mij ook op…
Ehm, ik denk eigenlijk dat het Eddie Irvine is.
Ik ben the stig
uin zo een nederlands autoprogramma zei zo een redacteur van een auto magezine een keer wie de stig is weet neit meer wie hij zei :S
De Stig is volgens mij Perry Mcarthy
Oud test/race coureur bij Arrows in de jaren ’90
“Some say that he’s got two sets of knees and that his voice can only be heard by cats!!!!” Hehe, dit kan dus niet de echte stig zijn! :P
dit was gwn hammond in het stig pak:P
Volgens mij….volgens mij, volgens mij weet niemand het met zekerheid te zeggen, dus wat lullen we eigenlijk?
Ik bespeur toch wel een beetje een scandinavisch accent. Zou het niet Stig Blomqvist kunnen zijn? Zou ook meteen zijn naam verklaren.
Stig Blomqvist is 60, en zo’n afgetraind lichaam als de Stig zal hij niet meer hebben.
en stig is de bij naam van een nieuweling op de school van jeremy, soort van burgpieper dus.
Perry McCarthy was de oude Stig, en dat onthulde hij in z’n boek Flat Out, Flat Broke. De nieuwe stig is in ieder geval niet een Schot of een Noord-Ier (Irvine), want hij heeft een Engels accent en niet een Schots of een (Noord-)Iers. Houd t maar bij Engelse coureurs, om t makkelijk te houden!
leek me toch vrij duidelijk dat dit inderdaad Hammond was in dit filmpje…
Okee… theorietje. Volgens mij is het niet de stig! Ze proberen ons erin te luizen! Hij (afgaand op de stem kun je zeggen dat het een hij is…) praat niet. Zo wel: Heiligschennis!
het is een engelse dat hoor je aan “The Britisch Accent”. een ding zeker, het zal Bush niet zijn (dan sluiten we die alvast uit).
Whatever. Waarom doet iedereen zo moeilijk over wie er in dat witte pakje zit? Boeiend! Het is juist leuk dat niemand het weet. Klaar. Kan JC lekker onzinnige dingen vertellen. Probeer het daarom ook niet te weten te komen, want dat is het niet meer leuk… Waarschijnlijk zouden ze als dat zou gebeuren een nieuwe Stig zoeken.

(En die “Stik”… Hollanders en de Engelse taal gaan niet samen… :( )
Helemaal geweldig, hehehe die laatste opmerking van haar…………………. The Stig alias osama bin laden, ga maar is na Top Gear begon, Osamo verdween in de bergen….. En die amerikanen maar zoeken,
Ik gok op Richard (Hamster) op stelten :). (offtopic—>) Weet iemand hoe het liedje heet dat in het begin wordt gedraaid?
@64-jv-ds

Is geen kenteken maar heeft wel betrekking op een bestaande wagen namelijk een suzuki swift. Als dit niet uw wagen is is het, imo, verboden iets te gebruiken wat een ander toebehoord.
da liedje is bitter sweet symphony van the verve
en als jorinde 2 emmers water kan dragen dan…………
Slecht beeld, maar zo geinig , niemand weet iets van hem. Een buitenaards wezen , die stick???????????????? :P
Die stem lijkt verdacht veel op de stem van een kerel die ik ken, Patrick de Groot, woont ergens in de buurt van de Efteling… En hij rijdt ook aardig! Hmm volgens mij komen we in de buurt.
http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Stig
idono t zal wel,, maar hij rijd tenminste wel lekker door=)
@ Citrofiel: je hebt 100% gelijk maat ;) we laten t maar zoals-ie is. ik denk ook dat je de stig nooit maar dan ook nooit zal horen praten in een TG-aflevering.
en wat your-in-the-mall (lees jorinde mol) betreft, ik stel voor dat die lekker hoer-zoekt-vrouw gaat presenteren ofzo, of beter nog, zichzelf opgeeft :D
Hier beelden van TvLimburg (Belgie) van Topgear die aan het filmen is op het circuit van zolder, op het einde beelden van The Stig

http://www.tvl.be/nl/nieuws/2008-05-22/top-gear-in-zolder/
ze spreekt het wel uit als: the stick
dubbelzinnig anyone?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).