Renault stelt extra technici aan

Auteur: , 15 Reacties

Naar aanleiding van de recente zelfmoorden bij Renault, die nog steeds onder onderzoek staan, heeft het Franse bedrijf besloten extra technici in te zetten om zo de werkdruk op haar personeel te verlichten. Terwijl de uitkomst van het onderzoek nog op zich laat wachten wordt het personeelsbestand bij het Technocentre instituut met 110 man aangevuld en zal er meer werk uitbesteed worden. De laatste zelfmoordenaar gaf in een afscheidsbrief de werkdruk als reden voor zijn zelfmoord aan.

Dit besluit om nieuw personeel aan te stellen staat niet op zichzelf, afgelopen week pleegde een werknemer van Ford in Dearborn, Michigan ook al zelfmoord. Hoewel door Ford met klem werd ontkend dat dit werkgerelateerd was, wil Renault nu waarschijnlijk al helemaal het zekere voor het onzekere nemen. Renault heeft voor het einde van het decennium maar liefst 26 nieuwe modellen in de planning.15 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Kunnen ze weer ff vooruit! :P
Ik blijf van mening dat we op basis van de feiten (waar we weinig tot niets van weten) niet te snelle conclusies moeten trekken.

Blijft een moeilijk en zeer gevoelig onderwerp (wat overigens wel erg actueel is, gezien de nieuwe onderzoeksresultaten ook in ons land).
Dat mensen zelfmoord gaan plegen voor hun werk..
Neem ontslag ofso dan als je het niet meer aankunt..
Hamsteren! Nee serieus, met een spamvracht van 26 renooits is dat wel nodig.
goeie actie van renault want het is natuurlijk wel klote als jij als werkgever zo efficient wil produceren dat je werknemers helemaal strak van de stress staan en van het dak van de fabriek afspringen.
het halen van de deadline was hier letterlijk een deadline.
gezocht: technici

functieomschrijving: U staat in voor het …

profiel: -technische achtergrand
– stressbestendig
– geen 9 to 5 mentalliteit

aanbod: – U komt terecht in een aangename werksfeer
– mooi salaris
– extralegale voordelen: gsm/laptop, hospitalisatieverzekering (en die zal je nodig hebben),bedrijfswagen + tankkaart, bedrijfsrestaurant
tenslotte kan je rekenen op een 14de maand en een testament bij de notaris voor als je het niet ziet zitten
ach dat krijg je ook gewoon met die achterlijke meer/sneller/goedkoper mentaliteit! zoveel mogelijk auto’s verkopen, kwaliteit boeit niet want daar hebben we onze garages voor en de klant betaalt toch wel!
Nooit van m’n leven zal er een renault [of een ander frans merk] bij mij voor de deur komen..

al die goedkope oosterse/franse wagens maken heel de industrie kapot [sorry, dat is nou eenmaal mijn mening, maar ik stel kwaliteit boven kwantiteit en ik wil er dan nog best wat meer voor betalen ook]

vroegah was alles beter!
Ik kan mezelf moeilijk in de mensen inleven. Neem dan nog ontslag ofzo, ben je ervan af, leef je nog en kan je hopelijk ook nog een andere baan vinden. Ennuh, 26 modellen? Wtf, wat komt er nu weer aan :-S
zo goedkoop zijn die fransen nou toch ook weer niet Beaten?
Vraag blijft of de electronica nu wel betrouwbaar wordt nu er extra mensen naar gaan kijken, tenminste daar hoop ik op.
beschuitfluiter
personeel valt even vaak uit als hun auto’s :’)
Hé, meer modellen dan Audi! Of is het vooral vervanging? Maar oke, fijn dat er meer mensen werken, hopelijk gaat dan de techniek ook wat omhoog (Renault is geen Citroën, maar wel Frans! Helpt mee aan imago Fransen. :P ).
ze hebben die techinci nodig omdat ze reparateur d’automobile zijn toch

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).