Autoblog Video: de Amsterdam AutoRAI

Auteur: , 146 Reacties

Gisteren was de AutoRAI "persdag", een speciale get-together voor zogenaamde jhoernalisten. Autoblog was eigenlijk een outkast, maar vanwege de goede relatie met aanwezige beursbabes stonden we wonder boven wonder toch op de gastenlijst. Onze blogger op lokatie (Wouter) neemt ons mee voor een overzicht van de beursvloer...

Gisteren hadden we al even een kort filmpje van de CL 65 AMG, deze keer heeft het wat meer inhoud (ahum). Wellicht dat NOVA daarom een cameo-optreden van Wouter toeliet? Bekijk het filmpje van hierrr!

PS: Mocht je zelf ook even gaan kijken bij de AutoRAI, vergeet dan niet om al je interessante video’s en foto’s te uploaden via autojunk.146 reacties

hahahaha
HELP, Beursbabes moeten echt hun mond niet open doen. Laat dat liever over aan Wouter! Jaja viercilinderwielaandrijving. RIGHT! Dom blondje :P (ook nog niet eens echt heel lekker)
“Deze Alfa is voorzien van remklauwen” :D.
Ik heb het geluid bij dat poppetje van Alfa maar uit gezet, dan valt het prima te doen.
De Bassie en Adriaan auto’s komen goed uit de verf in het filmpje :S haha, naja iig leuk dat er een R8 en zelfs een Eleanor (weg in 60 sec) staat, ik ga dr heen!
Hahahaha, die bassie en adriaan muziek met die shots. Briljant. Ik ga zeker kijken. Morgen al van de partij.
:). Als alle nederlandse auto programma’s nou zo waren! Lekker slap lullen over auto’s. Ipv serieuze gesponsorde rijtesten!
En de alfababe heeft zo te horen meer verstand van zaken dan menig presentator;).
Haha, in die Scenic. Maximaal 1.40 en dan nog het liefst zonder benen. Maar dit jaar zeker weer de moeite waard!
whahahahaha die Bassie &Adriaan stukje :D :D
En dat stukje met over die R8 is ook droog haha
Italian car driver
Die Alfa babe aan het einde is egt uber! Zowel uiterlijk als haar vaktaal :)
@Rimmert: Mis! Leuk èn gevoel voor humor! ;-)
Hahahah leuk filmpje

alleen die alfa babe op het laatst

Die kan beter haar mond houden ja :P
@Ruben Baeten
Klopt toen ik de tweede keer keek, had ik eigenlijk ook zoiets van och ze probeert het, en het ziet er wel schattig uit.
Haha echt een geweldig filmpje!
wahahah,
die Alfa chick is lekker zeg, alleen de IQ was zoals je verwacht.
Voor de rest erg leuke filmpje.
Leuk filmpje!!!! :-D
die laatste babe was wel het lekkerst;) en kga vrijdag zeker ff kijke op de rai:p
hahaha een “viercilinderige (aan-) wielaandrijving” en natuurlijk remklauwtjessss
die van alfa was niet echt de meest snuggere he:p, maja dat hoeft dan ook weer niet als je dr zo uit ziet he;)
Leuke film weer. Hoop toch dat het iets spannender is dan je gezicht doet vermoeden. Lijkt me erg gaaf om eens de R8 en de 8c competizione in het echt te aanschouwen.
fijn … huur je een meissie in om het mooiste merk wat er bestaat te promoten gaat ze alfa romeo afvallen :( Ik zou zeggen deruit met die miep! En tja… der uiterlijk helpt daar niet bij om dat te voorkomen. Ga zaterdag naar zelf ook een kijkje nemen op de rai, als ze der staat zullen we dat eens even duidelijk maken achter de schermen -lol-
Heb jammergenoeg geen geluid op deze PC (hallo, welkom in de 21e eeuw!), maar het mannelijke autoblogsnoepje mag vaker in beeld! (dachten de beursbabes volgens mij ook) ;-)

Als minderheid mag ik dat toch wel zeggen, of niet? ;-)
Zo zie je maar dat een autoprogramma maken helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat we dat in nederland toch wel kunnen!!

En ze weet toch een lang verhaal kort en bondig samen te vatten… (1.9 diesel met viercilinderwielaandrijving. )
Is een kwaliteit!
Echt een super reportage jongens!
Dit brengt mij bij de stelling van vandaag: “Wouter wordt de nieuwe Bavo”.
Uw reacties graag :-)
Ow, en weer die vette murcielago’s. De rai is wel even wat beter dan die beurs hier in Atlanta.

Even offtopic:
Een van de gasten hier in het hotel waar ik werk, kwam gister met een zwarte Gallardo aanrijden. Een van de valets wist me te vertellen dat het hier om een gelimiteerde uitgave ging. Het is een speciale zwarte lak, zwarte velgen, zwart-wit interieur, zwarte achterlampen etc etc. Volgens hem is het een of andere gelimiteerde oplage. Er zijn er maar 185 van gemaakt.
Ik zal proberen wat foto’s te maken als niemand weet waar het hier om gaat.
@ A-town

dat is de lamborghini gallardo Nera, er zijn er inderdaad maar 185 van gemaakt.

http://www.autoblog.nl/archive/2006/09/20/lamborghini-gallardo-nera
Wat vind je van de 147? “Misschien wel 4 keer niks” :'(

Typisch geval van na het ontbijt zo snel mogelijk wegsturen in haar Lupo! ;-)
deze alfa met 4 cilinder wiel aandrijving :P en als klap op de vuurpijl remklauwen tjonge jonge wat luxe. die beursdames moete staan mooi zijn niet probeer verstand van de autos te hebbe
@SLK55AMG
Thanks, hij ziet er in ieder geval supervet uit. Ben er net achter gekomen dat hij van een of andere rapper is. Young Jeezy?!?!?! Hij heeft hier ook nog een gele F430 met 21inch zwarte velgen:S
Rick vrijdag? Ik ook :D
Waarom niet meer footage van de Maserati Gran Turismo? Verder wel een leuk filmpje.
Geweldig filmpje, stukken beter dan alle, maar dan ook alle continentale autoprogramma’s… Bassie en Adriaan maakt het natuurlijk helemaal af. Goeie bijdrage, ik zou zeggen: format inleveren bij een van neerlands publieken of commerzielen. Allard en consorten mogen echt gaan wieberen…
lol! leuk filmpje! alleen ik begon de eerste minuut bijna te denken dat het alleen voor cabriorijders was :P wel heel veel wouter in beeld ;)
…toen las ik de reacties door en tsja… lotte moeten we ook tevreden houden.

verder zit alles goed in elkaar! wat een mooie wagens staan er tussen! en bassie en adriaan breken het anders toch saaiere geheel mooi in stukjes :D

ik ben benieuwd of die ssangyoung de hele autorai in elkaar blijft zitten :P ga ik mooi bekijken op 9 april!
@ CSL, Faas, Glo95 en anderen. Wat wil je dan? Dat ze zoveel info vertelt over de Alfa’s dat zelfs Wouter, de Alfa-fan, vol verbazing staat te kijken, omdat hij zoveel nieuwe info hoort? Nee, is gewoon leuk om te horen en wellicht krijgt ze gewoon betaald om zich een beetje van de domme te houden om jullie een superieur gevoel te geven. Gewoon leuke vrouw dat.
Hahahah leuk filmpje … beter dan menig filmpje op tv over de RAI ! Leuk luchtig en humor ! :)
zaaaaaalig filmje :D
*filmpje*
@ Stylez
Is wouter homo dan?
Geweldig filmpje, heb me bescheurd alhier. Wil er ook erg graag naartoe gaan, ff kijken of dat lukt met mijn drukke schema :P
Ik kan niet wachten tot zaterdag! :)
cuore sportivo
wat is er mis met lpg ?? De dag van vandaag komt dat redelijk goedkoop uit, toch voor een normale mens met een normaal loon die veel op de baan is.
Vorige auto €75 voor 500km, nu slechts €25 … Maar ok, als je een rolls koopt moet je niet vrekkig doen he !!
haha vet filmpje. Ik ga volgende week effe kijken
Nou Wouter, even langs een kledingadviseur en je haar laten groeien zodat je van die “bajes-look” af bent, cursusje assertiviteit en het kan nog best wat worden. Keep up the good work!
Leuk filmpje. Beter dan alle autoprogramma’s op de Nederlandse TV in ieder geval. Gewoon zo doorgaan gasten!
Wie kan mij de naam van het nummer vertellen tijdens de aftiteling aub.
Ik ben er morgen, kijken of ik nog mooie plaatjes kan schieten van de auto’s en aanhang.
Mooi stukje!, hoe heet het liedje dat tijdens de renault scenic wordt gedraaid?
Lache filmpje ! echt mooie auto’s en zeker hele mooie damens. Alleen misschien moeten ze twee dingen doen: of 1 beter hun huis werk doen of 2: je mond houden en mooi zijn.

Maar we gaan er zeker dit jaar weer heen !
Na de Scénic en tijdens de aftiteling wordt “The Roots” gedraaid, met “Seed 2.0”. Mijn vorige bericht is opeens verwijderd, vreemd..
Erg relaxed filmpje!
Goed bezig!
Integrale EVO
Superfilmpje. Net ook even het autoweek-filmpje bekeken, maar dat is drama vergeleken met dit. Heerlijk luchtig en met een subtiel gevoel voor humor: erg fijn!

Enne Lucas: heb je die kleding van die AW-kneus gezien? Of het paarsroze overhemd van Bahalamagalama. Het is niet gauw goed he….
mooi filmpje, vooral bassie en adriaan kreeg me aan ’t lachen ;)
Leuke impressie van de RAI, kon ik ook maar op zo’n heerlijk rustig dagje ff langskomen! Maar nee, volgende week maar ’s kijken of ik een gaatje kan vinden.
LOL! Leuk filmpje zeg. “Laat ik jullie niet verder afhouden van het autonieuws”. Oke, denk ik, komen er allemaal beursbabes voorbij! En het speciale stukje over de Ssangyong Acyton pickup. Enthousiasme! :D Lekker tussen de achterklep van een Caddy zitten. Een fietser op het dak. Bassie en Adriaan. Een Dacia Logan MCV zag ik trouwens vandaag nog staan in Driebergen, maar dat doet er niet toe. “Tot 1.40 m, het liefst zonder benen.” Dan de C-Métisse! En dan gaat een gastje in een R8 praten over door kurven varen? :) Dan de Burton (leuk ding!), viercilinder(aan)wielaandrijving en remklauwen. Ik heb me kostelijk vermaakt! Dank jullie wel Autoblog, en ga zo door!!!!
“I push my seed in the bush for life, it’s gonna work because I’m pushing it right” GEWELDIG NUMMER!

Na Bas van Putten op de Nederlandse televisie is Wouter een verademing hoor Lucas!
@Rick / @RRPhantom: Het nummerje bij de aftiteling en de Scenic is The Seed van The Roots. Is inderdaad een fijn moppie muziek.
lincoln mark8
leuk gedaan jongens…. mijn complimenten.
haahaa mooi filmpje goed gedaan
@Citrofiel: Dat is wel de interieurontwerper he! Ik denk dat hij al erg lang in Duitsland zit… ;)
Film wat meer de auto’s dan de beursbabes
haha erg leuk filmpje! Wat een avonturen daar joh op de autorai haha! Vooral ook de afsluiter ‘leuk voor kinderen van alle leeftijden’, vond ik grappig! Keep up the good work!
@A-Town

Dat lijkt me sterk, want volgens zijn tourschema zit hij gewoon nog in Amerika want vanavond treedt hij op in Toledo, Ohio.
Wat zie ik nu trouwens nu ik het filmpje voor de tweede keer bekijk, die rode Citroen, wat een super gaaf ding! Dat is neem ik aan een concept maar hoe heet hij en iemand de verwachte specs?
plezante film, alleen kwam mercedes er weinig in voor :-)
@stylez, A-town staat voor atlanta….

@rick, dat is de C-metisse. Scecs weet ik niet maar die kan je denk best googlen nu je de naam weet :)
ik ga er 6 april naartoe :D direct me 18e verjaardag vieren :D
camera gaan dik 800 foto’s op, dus zal er mss wel een paar uploaden voor hier :D dat ding gaat helemaal vol :P

ook leuk vfilmpje, wat is het tog altijd druk op die persdag :+
@ cuore sportivo, LPG is goed voor het milieu en goedkoop. Een Rolls Royce zuipt verschrikkelijk veel en is duur. In een relatie zegt men dat tegenpolen elkaar aantrekken. Hier blijkbaar ook, maar het is natuurlijk een flauwekulcombo dit.
cool video.. is dat trouwens de 8c competizione opde foto ??
heel vermakelijk filmpje en terecht dat de presentator (??) nog even die opmerking maakte tegen dat mokkel op het einde
Leuk lekker ontspannen filmpje , Joh solliciteer op de functie als vervangende presentator van die galama, of hoe die ook heet.
gortdroog maar serieus doen over auto’s in ook nergens voor nodig, i like it. En die dames da’s altijd weer lachen. De meeste dames zijn een stuk minder ontoegankelijk als je misschien denkt. Als je normaal doet en een beetje lollig bent dan vinden ze het allang leuk dat ze niet door kwijlende pubers worden lastiggevallen.
briljant stukje film heren. gelukkig wat maakte de blonde dame aan het eind haar schrikwekkende fouten goed door haar tieten rond te zwieren. een Q7, kom op zeg.
omg anno nu what the fuck kunnen die plastice bekerhoudertjes-achtig-gevaldingen zelfs in een renault of wtf het ook was toch niet meer. Zo ongelofelijk el cheapo, omg.
nou volgens mij hebben de modellen van ssang yong nog de meeste aandacht in het filmpje..
-edit-
voor de rest erg leuk filmpje. kan niet wachten om er zelf heen te gaan.
Prachtig filmpje, respect! En wat een mooie vrouwtjes zeg!
coooool filmpje ruben! ur the best mate:-)
Prachtig filmpje, heel verantwoord ook met aandacht voor Ssjiang Yung en Daihatshoe.
mooi filmpje mooie uitspraken en haha wat een mooie pausmobiel is die dacia toch geworden zeg!

moet toch nog maar even naar de autorai denk ik
Haha..
Normaal erger ik mij altijd als presentatoren in autoprogramma’s proberen te ouwehoeren enzo. Maar blijkbaar is dat omdat ze oud zijn en proberen te ouwehoeren. :)

Hier is het gewoon echt leuk. Ik zie dat er echt iets moois begint te ontwikkelen hier.

Kia meisje was wel leuk. :)
Leuk fimpje, presentator doet het ook niet gek, alleen klein detail; Niet kauwgom kauwen als je een interview hebt, dat was het enige wat afdeed. Voor de rest leuk.
Ben er volgende week ook dus ben benieuwd naar die 4 cilinder wiel aangedreven Alfa (maar meer naar de dame die mij die info gaf)
best een leuk filmpje, vooral het einde:)
Helemaal goed dat filmpje, leuk, los en mooi! Gave beelden en die meid bij Alfa, hahaha…


Weet iemand verder welk nummer wordt gespeeld tussen de Dodge Nitro en de Audi R8 op 2/3 en helemaal aan het einde ook?!? Komt me nogal bekend voor, maar kom er ff niet meer op
@Anton, dat zijn The Roots met Seed 2.0
ik vind die babe bij alfa toch vooral heel leuk! en die humor die ze in het intervieuw stopt voegt absoluut wat toe aan het filmpje! :) al dat gezaag dat ze niet de goeie woorden gebruikt :| ga lekker naar mr. pilarzik kijken als je een suf (on)feitjes programma wil zien…

verder moet wouter idd niet teveel kaugom kauwen ;) en hadden jullie best de veyron ff kunnen starten!
Ik ga waarschijnlijk (zoals enkele andere Belgen) ook een kijkje neme in Amsterdam, maar is er daar nu meer of juist minder te zien dan in Brussel?
Go Wouter!
Tim (de Hummergek)
Super! Vooral de Bassie & Adriaan stukjes!
hahahah Heel leuk gedaan!!! Uberdroog!!! haha!! leuk gebracht en humor muziek en interviewsssss haha!!! :-) voor herhaling vatbaar makers van dit filmpje!!! ;-)
volgende keer wat meer soul in het vertellen van een verhaaltje ;)
niet als een sombie staan
wel een leuke auto maar net eff bij de fiat geweest maar wat een dikke bravo.
@ mr abarth; Eh, waar gaat dit over? Een leuke auto? Welke? Er zijn er zo veel! Of zit je een beetje bij het verkeerde topic…?
In het plaatje hierboven staat de nieuwe Alfa, vermoedelijk reageert ie op die auto.
Zo dat was erg leuk gisteren. KLeine selectie waarin ik heb gezeten: Ariel Atom, de Marcos, CL, CLS, 335i cabrio, z4m, nieuwe X5 en Cadi XLR en voor de rest in bijna alle ‘gewone’ auto’s die niet achter een hekje stonden.
Het is al 100 keer gezegd, maar dan hierbij de 101e keer… Geweldig filmpje! Heerlijk droog en no-nonsense! Zo zie ik het graag. MEER, MEER, MEER!!! :-D
haahaahahah moet je die vent horen bij de R8 : ik zag een keer een stukje op tv over BIJVOORBEELD een hummer ?!
Leuk filmpje. Alleen die gast bij die R8 vind ik een belediging voor Audi. Ennuh…, een lekker blondje bij Alfa Romeo :P Viercilinderwielaandrijfing, whahhaa. Als ik uit de dames van dit filmpje zou moeten kiezen, zou ik haar eigenlijk wel nemen :P
Hey. Dit was echt een tof filmpje met lekere muziek, en vooral veel humor waar ik echt om moest lachen. vooral die zwaai stukjes. maak vaker zulke dingen!
hahah ik blijf het einde maar kijken :’) die alfa-babe is echt geweldig _O-
ja toch, t is ook echt een heerlijke dame
Nou mijn ongenoegen op de autorai moet ik toch even kwijt…

kom ik bij BMW aan om eens te kijken wat voor auto ik nou eigenlijk heb gekocht… De velg die ik besteld heb stond er niet, er stond geen 335D Touring (Alleen Coupe) en de M-pakket in 3-touring was een 330i in het zwart (ik heb wit besteld). Kortom, waardeloze stand. Wil ik een kop koffie of wat dan ook halen boven (vip gedeelte), wordt ik vriendelijk verzocht om m´n kaartje te laten zien. Dus ik liet het entree bewijs zien die ik gekregen had van de dealer zelf, die was dus niet geldig. Het moest een plastice zijn. Werd dus vriendelijk verzocht op te rotten terwijl ik net “ik weet niet hoeveel” geld heb uitgegeven bij hun.

Kom ik bij Mercedes-Benz aan, ik zet nog geen stap op de stand en word echt door meerdere verkopers “bestormd” (want die wisten nog niet dat ik naar BMW ben overgestapt) en gelijk praatje maken; Zeg, biertje?

Hoppa, binnen 2 minuten in de Vip lounge terwijl ik daar geen eens een auto heb gekocht…
edit: wordt zonder t
ik kan je vertellen dat ze een dag na dit filmpje is weggestuurd bij Alfa! haha
@johan: Whoops ;)
ken je haar? kun je ons anders een mailtje sturen naar [email protected] ?
haha nee helaas niet… maar was zelf werkzaam op de rai….
het verhaal ging er erg snel de ronde…. binnen 2 dagen wist de rai ervan
zeker mooi filmpje. dom wijf op het eind.
wat een dom wijf op het eind zeg, en niet eens lekker
Wat een leuk intervieuw! Fantastisch!! Jammer van het einde, als je dan toch niet zo’n hoog iq hebt heb je toch nog altijd je borsten.. Want verder is het ook maar een ordinair typje.
HAHAHA. Die blonde muts is briljant!! Dit filmpje bevestigd iets dat we eigenlijk al een tijd lang weten…..
je hebt ook vrouwen die flauwe grappen maken mensen! zoals de alfababe. het is niet iets om trots op te zijn dat jij wel weet hoeveel troep erin een auto zit…
Slimme alfa blonde
De toch wel erg lekkere babe van Alfa heeft ook nog eens enorm gevoel voor humor. Het zegt aardig wat over de mensen hiervoor die dat niet doorhebben en gaan lopen zeiken dat ze dom zou zijn. Geloof ik echt geen bal van namelijk. Auto’s interesseren haar geen ene ruk, komt ze ook eerlijk voor uit, maar humor heeft ze wel.

Echt een vrouw naar mijn hart.
-edit: ga zelf ergens scheiten-
ghehe, alfa babe rulez(A)

maarja het moet gezegd worden : LEKKER BLOND…

maarja ik denk dat het mannelijk publiek dat al wist….lekker…………..blond
HEERLIJK!!!

Ik vind auto-programma’s (en liefhebbers) te dom voor woorden, maar deze gasten maken een leuk filmpje! Niet te serieus en lekker domme dingen (auto’s en blondjes) belachelijk maken.

Overigens veel lekker oogvlees, maar met erg weinig gewicht in het koppie!
alfababeblond
die babe is echt tantoe lekker en hampel je hebt gelijk lekker blond:D
ai ai ai…wat een dom.nee super dom blondje.Jeetje…wat is die lomp.en dan ook nog zo deuzig erbij lachen.verschrikkelijk.misschien leuk en lekker voor een nachtje mar verder ook absoluut NIET!!!!
haha ja echt verstand heeft ze niet maar dat hoeft ook niet met zoon uiterlijk;)
Deze meid is heel slim, alleen weet gewoon niet zo veel van auto`s!

Vraag haar maar eens hoeveel de driekwartswortel van 39 is en ze zal je versteld doen staan!
4-cilinder wielaandrijving?? :D

– Apache
Dit filmpje is egt te grappig, die man gewoon en dan dat Bassie en Adriaan toontje, ik ging kapot van t lachen. Alfa maakt t af…
Perfect, veel leuker dan al die serieuse autoprogrammas op tv
CSL schrijft (28 March 2007 om 14:35 ):
wahahah,
die Alfa chick is lekker zeg, alleen de IQ was zoals je verwacht.
Voor de rest erg leuke filmpje

de IQ hoe zit het met jou nederlands
wat een lekkertje die alfa babe hmmm
CSL schrijft (28 March 2007 om 14:35 ):
wahahah,
die Alfa chick is lekker zeg, alleen de IQ was zoals je verwacht.
Voor de rest erg leuke filmpje

roeland schrijft (30 April 2007 om 20:36 ):
de IQ hoe zit het met jou nederlands


Met het Nederlands van jullie beiden zit het wel snor, geloof ik.. jou nederlands?
Als je hem corrigeert, zorg dan dat het met jouW Nederlands goed zit. ;)

Verder: Ik vind het goed dat er naast het serieuze gedoe over auto’s ook aandacht is voor de babes die ernaast staan, en wat ze zoal ‘kunnen’ zeggen.
En ja, de Alfa meid is erg mooi. leuk dat ze er toch wat van probeert te maken.
Het maakt ook allemaal niet uit wat er in zo’n auto zit.
In de carosseriekleur meegespoten ramen, da’s pas een leuke extra! :))
Je kan niet verwachten van zn carbabe die alle details over een auto weet, heb leuk gesprek gehad met die juiste alfababe en tja rij zowat heel mijn leven al Alfa dus hoef ik daargeen info meer over te hebben;)
Sterker nog je moet jezelf juist schamen als autoliefhebber om aan zn babe het fijne te vragen…
Was op de RAI…
wat zal ik zeggen… ut worden meer en meer eenheidsworsten. Ut lijkt allemaal op elkaar. Fabrikanten bouwen motoren met meer en meer vermogen. Ut lukt ze alleen niet om er een mooi koetswerk omheen te bouwen.
Die vreselijk lelijke BMW 1-serie lijkt van achter op ut vorige model Golf. How low can you go !!
D’r staat maar een echt stoere bak op de RAI en das “Eleanor”. Die heeft tenminste ‘Muscles” en ziet er daarbij ook nog onwijs cool uit.
walter schrijft (30 April 2007 om 14:52 ):
Deze meid is heel slim, alleen weet gewoon niet zo veel van auto`s!
Vraag haar maar eens hoeveel de driekwartswortel van 39 is en ze zal je versteld doen staan!

132,25724627755250371623215831379
3/4 wortel is in feite machtsverheffen tot de macht 4/3…
Hé, hallo!

Ik vroeg op een andere topic aan Aimee na de uitkomst van dit geval.

“Rick dos schrijft,

30 April 2007 om 15:19
“walter (Autoblog Video: de Amsterdam AutoRAI),
geplaatst op 30-04-2007 14:52:
Deze meid is heel slim, alleen weet gewoon niet zo veel van auto`s!

Vraag haar maar eens hoeveel de driekwartswortel van 39 is en ze zal je versteld doen staan!”

Aimee, Ik heb begrepen van Walter, dat als ik versteld wil staan, dat ik je moet vragen wat de driekwartswortel van 39 is.

Nou, kom maar op zou ik zeggen! Ik heb me helemaal voorbereid om versteld te staan.”

En nou moet jij het allemaal voor mij verknallen! En bedankt, hè!
is dat niet toevallig een dubbelganger van de zangeres Do ?
Kan onze autoblogger het filmpje ook eventjes op youtube zetten, kan het helaas niet meer zien… Wil deze dame graag nog een keertje bekijken ;)
@Chief_S5: als het goed is moet ie gewoon werken…
Deze misschien: http://autojunk.nl/clips/view/1233
dat blondje van Alfa, geweldig…. van mij hoeft een vrouw niets af te weten van auto’s laat dr maar wat anders in brengen houd het gevarieerd…

man, man, man ze ziet er wel goed uit hoor! @ Autoblog succes met de zoektoch ;)
het alfa vrouwtje is geweldig.

(kwa uiterlijk is ze trouwens wel geweldig, erg knappe dame)
maar haar is stem is goor . iel
-edit: eerst leren schrijven-
-edit: nutteloze bijdrage-
Zeker een lekkere meid ja. Maar je kunt meningen van vrouwen over auto’s gewoon niet serieus nemen. Vrouwen beoordelen auto’s op het hebben van spiegels!!!!!!!
Der Deutscher
Aimee is erg schattig. MOOI voorbeeld van stereotype vrouw. In een “lekkere” uitvoering! Aimee, van mij mag je blijven!!!!!!!!!!!! :-D
Der Deutscher
oh ja, alleen jammer dat je m’n “liefde” de grond in lult. AR 147 is zoooooooo mooi!
Gavo Baalama eat your heart out !
Mooie meid :Shame: echt leuk op het einde “leuk voor kinderen van alle leeftijden” en “Dankjewel en wat die man daarop antwoord: Graag gedaan” Op de zelfde toon echt grappig!
Maar mooi Filmpje zag jullie promotie filmpie ook op de autorai zelf echt mooi!
mevrouw was afgelopen donderdag nog in filemon meen ik!
althans welke vrouw geeft anders de website http://www.autoblog.nl op voor der emailadres;)
Jongens, jongens, toch..

die mooie ‘alfa-babe’ op het einde is gewoon onze eigen Aimee, van autoblog.nl!

Ga jullie schamen! Aimee is het topste wijf van Nederland!!
@Jeroen: destijds wisten we dat nog niet… (check de datum van dit bericht)
http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/27/zoektocht-naar-onze-alfa-babe
Zeg waar is Aimee eigenlijk? Wordt weer eens tijd voor een grappige video ;)
Eén woord: LOL.

Alfa babes for the win! :D
Haar stem is een ultieme natte droom…
@ rimmert

Aimee niet zo lekker ?, klopt..ze is overheerlijk.
en jij bent niet zo lekker in je hoofd.

Ze klinkt alsof ze 3 jointjes en en fles Red label heeft gehad..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).