Burton vibrators op Autorai Ladies Day

Auteur: , 27 Reacties

Wouter heeft plannen om een weekendje naar Parijs te rijden in een Burton, zo zagen we afgelopen week. Maar is er sprake van een hidden agenda? Sportwagenfabrikant annex sexshop Burton zal namelijk tijdens de AutoRAI-Ladies Day (3 april) de Celebrator gaan verkopen. Dit is een uitvinding van de Burton-broers; een mini-vibrator die werkt op basis van een elektrische tandenborstel...

Dat Burton zich bezighield met de Celebrator was geen geheim, maar ze gaan dit nu ook doen voor het goede doel. De dames van het Cabrio Ladies-team zullen op Ladies Day geheel belangeloos Celebrators verkopen, de opbrengst komt ten goede aan het KWF Kankerbestrijdingfonds en de Stichting Viva la Donna.

De Celebrator geniet inmiddels alom bekendheid in binnen- en buitenland. Dit opzetstukje dat mee vibreert met de bewegingen van een elektrische tandenborstel blijkt zeer effectief. In tegenstelling tot andere seksartikelen heeft de Celebrator een nogal ongedwongen, vlot imago en wordt zelfs geadviseerd door medisch seksuologen en diverse instanties. Gemiddeld 33% van de vrouwen heeft moeite met het krijgen van een orgasme. Onderzoek wees uit dat 82% van de vrouwen die eerder moeite had met het krijgen van een orgasme, juist geen moeite meer had door het gebruik van de Celebrator.27 reacties

Het gaat op de rai toch om auto’s?
ja en op deze site toch ook of niet meer soms
@ AMG: Je zou het wel denken.
Ze willen veel mensen lokken, dus gebruiken ze
allerlei middelen, letterlijk
Ja inderdaad, dan zet ik m’n 36ste hands Polo ook te koop op de Vibrator-Rai
Originele vonds wel niet zo handig als je een tandenborstel moet delen met je zus ( kopjes dan he )
Echte Citroen Dame
Vind het ook een beetje raar, deze celebrators kreeg je gratis bij een tijdschrift. en daarbij komt nog dat de trilling echt veeeel te heftig is.

Een beetje serieus merk gaat zich daar toch niet mee identificeren?

Maar ze willen op de ladies day de dames ook lokken met modeshows etc, dat heeft dan ook vrij weinig met auto’s te maken. Ik denk dat het een flop wordt. Blij dak vrij ben!!
BURTON!?!?!? Wat doen ze? Niet goed… :( Ik vond Burton zo’n leuk bedrijf, komen ze met zoiets onzinnigs… Burton, houd je aub alleen bezig met auto’s, of richt een ander bedrijf op voor andere producten. Dit kan niet goed zijn voor hun imago (maar natuurlijk wel voor hun naamsbekendheid. Daar heb je een punt…)
Iwan van Burton is een beetje een weirdo (maar best aardig voor zover ik hem meegemaakt heb), die kickt op het op de markt gooien van een nieuw product. Dit was volgens mij één van de producten in een ontwerp/bouw/marketeer wedstrijd waaraan hij mee heeft gedaan…..en het creërt weer bekendheid.
Als dát het is wat we ons bij een ladies day mogen voorstellen dan hoop ik dat we een verkeerd beeld over onze ladies hebbe. Voor de mannen gaat het om de babes, voor de vrouwen gaat het om dit
@Echte Citroen Dame

misschien een tandenborstel kopen met 2versnellingen ;)
gatverdegatver, is gewoon goor. dan poets je je tanden met het apparaat dat je de avond daarvoor nog in je dinges hebt gestoken
@ RA999 kijk eerst eens wat het is voordat je zoiets zegt ;)
haha dat word lachen ik ga dinsdag naar de autorai kom ik er ineens achter dat het Ladiesday is. Ach ja als ze maar jong zijn en als de auto’s er allemaal nog maar staan i.p.v vibo stands
En dit is geen 1 april grap???
Eindelijk is de RAI M/V. Wees eerlijk: De mannen gaan er heen om een strakke pl… te krijgen van auto’s die ze toch niet kunnen betalen. Eindelijk is er op de RAI nu ook iets opwindends voor de vrouw. Nu nog een paar exclusieve auto’s neer planten op de Femina en de beide beurzen kunnen fuseren…. hahaha
1 APRIL gasten
1 April? We hebben het vaker hierover gehad en Burton verkoopt dit apparaat al veel langer, zie oa http://www.autoblog.nl/archive/2006/01/18/burton_hollands_glorie
of http://www.celebrator.nl
ik dacht ook meteen aan een 1 april grap…. maar dat die overname van porsche is ook al een 1 april grap. 2 grappen lijkt mij wat overdreven. dit lijkt mij dus geen grap. hoewel ik het een zeer onsmakelijke uitving vind. bah! jammer dat Burton zich hier mee bezig houd.
volk, die werden al verkocht op de huishoudbeurs:S:S:S
De ladies day was maar beter een aprilgrap geweest :) zolang de schöne karrekes er ma blijve staan is het nog in orde
Dit gaat verkeerd aflopen!! Vroeg of laat vergeet een dame dit stukje eraf te halen en zal er iemand zijn tanden verliezen :D
Dag heren, en dames.

Ik ben op de rai geweest, zoals ieder jaar en vond de ladies day maar zo zo. Maar het is de eerste editie dus het moet nog groeien, het is ook moeilijk om het voor vrouwen ook divers en uitdagend te maken, alhoewel ik bij maserati weer heb staan kwijlen. Maar goed, voor veel merken blijkt dat de vrouwen auto nog steeds en veel te kleine Ka is of een ander raar boodschappenkarretje…die komen echt niet naar de beurs hoor om een nieuwe kar te bekijken! Ik ben zelf in het bezit van een porsche cabrio…en ook een echte liefhebber. Even over de vibo’s…we zijn toch niet preuts of zo! Ik ben er ook langsgelopen en ja ook aangesproken en ja ook drie van die dingen gekocht. Of ik ze ga gebruiken is nog de vraag maar ik heb hiermee wel het goede doel gesteund en me ingeschreven voor een echte cabrio ladies tour! Dus wat mij betreft is de autorai erg geslaagd. Ps. mijn man gaat altijd op een andere dag dan ik……dus er is wel degelijk een verschil hoe mannen en vrouwen de autorai beleven…….


en ps2….. jullie zijn toch niet jaloers op dat kleine vibo’tje he ;)
Als er vrouwen zijn die blij zijn met een klein vibratortje is er toch nog hoop voor mannen met een klein pikkie :P
Dat deze actie op de huishoudbeurs was, dat was nog wel te begrijpen maar dat ze ook op autorai stonden is wel erg vreemd. Heeft niks met auto’s te maken! Wordt tijd dat er vrouwen op deze wereld komen die geil worden van auto’s dan is dat kleine dingetje niet meer nodig ;)
wat kort door de bocht toch? Het heeft niets te maken met een man met een klein p….. hoor ;)

Enne je moet iets ludieks verzinnen om er een beetje uit te springen…en aangezien iedereen het erover heeft is er genoeg exposure…
Beste allemaal,
Ik lees alleen maar negatieve berichten over deze uitkomst.
Ik heb op de ladies day de Celebrator verkocht ..
Het ging er meer om dat we een groot bedrag ophaalde voor KWF Kankerbestrijding. En Viva la Donna. een organisatie die zich bezig houdt met vrouwen met kanker of het gehad hebben..en ze een leuke dag kunnen bezorgen.
Tja dat Iwan Göbel dit ontworpen heeft, lijkt mij gewoon slim.
En op de ladies day konden wij dit goed promoten.

En voor de mensen die niet weten hoe het werk ik citeer:
” RA999 schrijft,

1 April 2007 om 0:26
gatverdegatver, is gewoon goor. dan poets je je tanden met het apparaat dat je de avond daarvoor nog in je dinges hebt gestoken”

Het is niet voor inwendig gebruik, het is voor genot op de gevoelige plaatsen.
Vind het belachelijk dat je er al zo’n uitspraak over doet, terwijl je niet eens weet hoe het werkt, beetje jammer!Verdiep je dan in de zaak, Of doe er geen uitspraak over!

Mvg Kim.
@Kim
Het feit dat ik mijn vingers, na het doen van mijn behoefte, tijdens het afvegen niet IN mijn achterwerk steek maakt het smeren van een broodje met mijn ongewassen handen voor mijn buurvrouw niet minder onsmakelijk. Kortom het blijft niet al te fris. En hoewel het een geinige gimmik is zijn de voordelen ten opzichte van een ‘normale’ viberator verwaarloosbaar vermoed ik en zie ik hier weinig toegevoegde waarde (marktpotentieel) in.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).