Meer afbeeldingen van Subaru Impreza WRX

Auteur: , 68 Reacties

Na de gelekte scans van afgelopen dinsdag zijn er nu een aantal persafbeeldingen gelekt. Maar het wordt er niet mooier op...

Kan me haast niet voorstellen dat Subaru dit doet, is het een cold hatch ofzo? Misschien kan de sedan-versie nog iets goedmaken maar ik ben benieuwd. Of heeft het misschien iets te maken met 1 april, nee toch?

Over 4 dagen weten we meer, maar als dit de officiële afbeeldingen zijn dan zal ik geen moeite meer doen om er een artikel over te schrijven (via autoblog.it).

Subaru Impreza WRX 2008
Subaru Impreza WRX 2008
Subaru Impreza WRX 2008
Subaru Impreza WRX 200868 reacties

Van voren is ie best mooi, probleem is alleen dat als je flink gas geeft zoveel mensen de achterkant zien.
geen hatchback’s meer please! :| dit doet pijn aan mijn ogen! er zijn gewoon 3,5 subaru’s: impreza(sedan!), Forrester en Outback(legacy)… dit mag echt niet!

maar nu was ik toch al bmw-fanboy geworden met de nieuwe M3 :P het is gewoon jammer dat subaru me zo teleur moet stellen ;)
Lol mee eens!
mislukte Mazda 3…… Subaru’s waren nooit echt mooi maar dit…. dit is echt niks.
De neus doet erg amerikaans aan en is best aardig, maar het idee van een Impreza hatchback staat mij niet aan.
dit is zonde… laat de impreza alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft weer een Sedan worden want zo kan echt niet verder IMPREZA = SEDAN !!!
de 1 serie vindt ik er ook niet uit zien .dan vindt ik dit een stuk geslaagder maar meningen verschillen
dit kan gewoon niet doe me dit niet aan
Wat een inspiratie deze auto….

Verkoper Subaru: “Ah Sjon kom je het nieuwe model P… Pi… Pimp.. Impreza bekijken?”
Sjon: “Ja man”
Verk: “Kijk eens aan… ik bedoel, kiek es an… hier staat ie hoor!
Sjon: “Sjeemig… Bak ofnie!
Verk: “Jah we hebben goed naar onze klanten geluisterd Sjon. Super blitse achterlichies… velgjes, jah en hele heeele heeeeeeeeeeeeeeeeeeele Dikke luchthapper. Multifunctioneel!.
Sjon: “Multima… wattes!?”
Verk: “Multifunctioneel Sjon. Niet verder vertellen he, maar mocht je nou ooit, echt oooit eens je sleutels vergeten zijn he.”
Sjon: “he wat?”
Verkoper:”Sst niet verder vertellen maar dan kun je er zo via de luchthapper naar binnen”
Sjon: …Jah wat boeit mij dat, ben al lang blij dat ie er zo als een Leon uitziet man. Da betekent toch da ze veel lichter zijn ofwat?
Verk:”uh.. jah Sjon….”
Sjon:”Moj, dan ga ik weer eens aan het werk, Nog een 100 Ton of wat zand vervoeren en dan kunnen we hem kopen..”
Verk:”Tot dan Sjon”
Sjon:”tSjah aju…”
De persoon die deze wagen gestyled heeft mag wat mij betreft direct naar de strafbank! Heb je die front grille al goed bekeken, een verschrikkelijk combinatie van lijnen en kleuren. Neen hoor, geef mij maar de strakke lijnen van de Duitse TOP 3 nl. MB, BMW & Audi. Dit model is een sportwagen voor de familievader met kleine beurs & een typische smaak ?
Ze hadden die ontwerper die de R1 en de Tribeca beter niet kunnen ontslaan. Oké ook niet bepaald moeders mooiste, maar de laatste Impreza ziet er toch beter uit vind ik
faststofke: mee eens, maar de 1 serie is ook niet de mooiste…
Sedan . . . ik hoop inderdaad dat ie komt . . . Dit heeft me een te hoog Kia-gehalte.
Mijn Impreza wat doe je :'(
Ding is nog lelijker dan de oude versies, wat een hondehok is het
idd een lelijk ding
Ik heb zelf een impreza wrx(03), altijd een droomauto van me geweest, maar nu ik denkt dat ik over stapt naar de lancer evo x.
In ’98 was dit een heel geslaagd autotje geweest…
Maar… HET IS 2007!!!! Wake Up Subaru!
Wouw! subaru kon er wat van, maar ze hebben zichzelf overtroffen, ik kan niet geloven dat dit echt de nieuwe impreza word.
De subaru 555 van pakm beet 10 jaar geleden is bijna onmogelijk te overtreffen
allees wat daarna kwam was minder kwa styling prijs etc
tip voor subaru “back to basic” en je hebt weer een geweldige onovertroffen betaalbare super “gti “
Komop mensen.. er komt nog altijd gewoon een sedan dus die moet je zien als de opvolger voor de bekende Impreza WRX. Met de hatchback willen ze alleen een breder publiek aantrekken. De grille is wat druk en vreemd en de achterlampen lelijk maar verder ziet die auto er toch wel vrij fatsoenlijk uit? Nog altijd spannender dan een Golf, Astra, Focus of 307
IK ben het met de meerderheid eens, dit is geen gezicht en de naam Impreza niet waardig.
Als de ontwerper kreeg wat hij verdiende voor dit ‘stuk’ dan zou deze wage in de klasse van de VW Fox verkocht kunnen worden, dan is hij zijn geld nog wel waard.

Maar @ Ahura: waarom staat er dan ‘Impreza WRX’ op de achterkant van dit ding? (zie 2e foto)
kansloos!!

blinde Japanners!
Het is 1 april he.. Dus een grapje? Toch? En morgen zien we de echte, en niet dit vreselijke hondenhok??
8C Competizione
Zonde dat ze een icoon als een Imreza zo kunnen verpesten, de voorkant kan zo van een Daewoo van 10 oud komen en laat ik dan maar niks over de achterkant zeggen…k hoop dat dit een 1 April grap is.
idd, het MOET n 1 April grap zijn, het kan niet anders. Anders zou Mazda toch nooit hun lijnenspel uitlenen aan Subaru. Het zou net zo iets zijn als aankloppen bij Dacia en de MCV vragen en daar een Subaru grille op plakken, Volia!
de evo 10 gaat het zo wel ERUG makkelijk krijgen

@ patrick 2002 echt lol man, leuk bedacht
@ pinda wij thuis denken er zo ook over hebben ook een impreza 03 en denken ook over te stappen naar de evo x
Volgens mij is dit gewoon een gephotoshopte mazda 3
Ik ben altijd al fan geweest van de Impreza vooral de wrx of de wrx sti die dingen zijn ook nog best mooi vooral het model voor die we nu hebben is geweldig maar dit gatverdamme ik denk dat als dit em wordt ik tog echt fan van de Lancer evo moet worden. Ik snap niet dat ze zo’n blunder kunnen maken sorry hoor maar IMPREZA IS EEN SEDAN en als ze denken van dit is onze golf GTI dan wordt ik egt helemaal gek
ben het mee eens, dit kan echt niet
“Maar @ Ahura: waarom staat er dan ‘Impreza WRX’ op de achterkant van dit ding? (zie 2e foto)”

Ja maar er komt ook nog gewoon een Impreza WRX in sedanvorm

De Leon is van de zijkant een afgeronde Mazda3 en van de achterkant kon het zo een Alfa zijn. Daar begint niemand over…
Jezus, dit gaat helemaal de verkeerde kant op. Ik vind de Legacy een prachtige auto (sedan). Alleen ik heb hem nog nooit gezien. Niet eens 1 keer. Hou het maar bij de sedan versie van de WRX. Deze hatchback vind ik 3x niks.
alleen de interieur is mooi voor de rest iiiaaaghhh
Toch raar dat de evo per model wreder en mooier wordt en de impreza per model lelijker.
Wat een gedrocht, dit is toch geen Impreze?
Fiësta dé Rijdersauto
De lijn is echt gruwelijk lelijk van de zijkant waar ie van de motorkap overgaat in het voorraam :S
Ik hoop dat het een 1 April grap is……. Heb zelf een WRX, maar dit doet pijn aan de ogen..
Wees ‘ns eerlijk, de Impreza is nooit een mooie auto geweest, welk model dan ook. Het is altijd een saaie, slecht ontworpen lelijke sedan die met een bodykit, een grote luchthapper en een vleugel wordt uitgerust. Niet fraai, maar het heeft wat. Pleur er dan nog ‘ns een tweeliter boxer-turbomotor met een slordige 220 pk in het vooronder en je hebt een topseller.
Dat ze met ’n hatchback komen is een discutabel punt, maar het is in ieder geval mooier dan een stationwagon.

Ik denk trouwens ook dat ze deze hatchback in gaan zetten als WRC.
leuk, 1 april
in ieder geval geslaagder dan die grap van autoweek met een crossPhaeton , HAHA
leuk, zeker weten een 1 april grap anders is het wel heel ernstig..
Ziet er waardeloos uit..ik denk dat de multipla een nieuwe concurrent heeft voor meest lelijke auto ter wereld..
Ik vind het commentaar van de blogger verkeerd. Wellicht vind je het geen mooie auto, maar dat maakt het niet minder waard. Maar kennelijk is dat de standaard, want de Dacia Logan en de Lada Kalina wordt ook weinig van vermeld op deze site.

Hoewel sportwagens e.d. leuk zijn zal het merendeel toch in een modale sedan of hatchback rondrijden.
gelukkig is dit dan ook een geshopte 3, kijk vooral naar de ramen precies hetzelfde. Gelukkig!
Mazda is een paar jaar de weg kwijt geweest…
Maar kwamen hard terug…

Heb het gevoel dat het nu de beurt aan subaru is..
waar zijn ze mee bezig!?

ziet er nie uit..
lijkt wel een uitgerekte mazda 3 ofzo…
Geloof niet dat dit realiteit is en ook dat het nooit realiteit wordt.
Gisteren was het 1 april en dus houd ik me daaraan vast, wat betekent dat ik dit ding loslaat :)
Dit kan niet waar zijn! Dit is hoegenaamd geen Subaru. Zelfs moest dit een Hyundai, Chevrolet of Kia zijn, het was nog niet de moeite. Ook het interieur is oersaai.

Alle WRX’en totnogtoe prikkelden mij, maar dit lijkt een grap.
echt drama, beter brengen ze dit niet in productie!
Eerste ingeving: voorkant saab, achterkant saab, das gewoon een saab
Het was zeker geen 1 april grap. Begrijp me niet verkeerd; het ding is oerlelijk, dat waren de vorige Impreza’s ook, maar ze hadden wel iets met die vleugel en die uitgeklopte spatborden. Bovendien denk ik dat je een Impreza niet om z’n uiterlijk koopt, maar om de performance. Anders kan ik me wel betere auto’s bedenken, vooral in het geval van zo’n hatchback.

Raak maar niet in paniek, die sedan wordt vast wel weer een tophit.
Dit mag niet, dit is zo fout.
En 1april grap is het niet als het op de 31e gepost is
de mazda 3mps is dan echt veeeeeel mooier vind ik
En zijn toekomstige concurrent, de mitsubishi prototype x ook. Trouwens er moeten wel zoveel pk’s in die subaru komen te hangen dat de pk’s hem mooi maken want dat zal zijn enige redmiddel zijn denk ik
Heb vandaag de bewuste Motor Trend binnen gekregen en het is inderdaad waar. Dit wordt de nieuwe WRX. De sedan wordt alleen in Noord Amerika leverbaar, de rest van wereld moet het doen met de hatch. Motor Trend is ook niet zo te spreken over het nieuwe uiterlijk. Een allemansvriendje. Nav systeem is een optie en klapt weg voor 6cd wisselaar en er is een aansluiting voor je DVD speler, PS, Xbox, etc.

Zelf rekende ik op een nieuwe WRX wagon met meer beenruimte voor de bestuurder. Ga maar op zoek naar een ander merk. Dit wordt ‘em niet voor mij.
Wat is Dit…..????
Is dat Ben Crabé achter het stuur? :shock:
Iedereen vind ‘m lelijk, ik ook, maar toch denk ik dat je er over een jaar of wat genoeg van ziet rondrijden. Er zijn genoeg mensen met foute smaak, het eerste wat m’n pa zei was: ‘zo, da’s een mooie bak!’. En zo denk ik dat er wel meer mensen zijn die direct hun 2004 of 2006 Impreza inruilen voor zo’n hatchback.
De nieuwe Ipreza is er ook als SEDAN !!!!
Kijk maar eens naar de foto’s die ook op autweek staan.
Er zijn 10 of 11 foto;s waarvan 1 foto bijstaat van SEDAN.
De hathback komt in plaats van de (plus)station uitvoering
tweede ingeving, ik houd niet van subaru’s die op saabs lijken
Jeetje, toen ik het hoorde dacht ik in de maling genomen te worden. Nu ik de foto’s zie begin ik te twijfelen aan mijn loyaliteit aan de Impreza. Dit lijkt nergens naar.
ik vind de subaru er voor veeel mooier maar dit
het had meer als de oude stijl gekund dat was mooi.
ik rij in een wrx!
maar als ik het nieuwe model
zie is dit zeker ook mijn laatste wrx!
te lelijk gewoon!!!
mmm k vind hem ook lelijk
dus k zeg maar: iedereen maakt wel eens een fout ;)
De tranen schieten in mijn ogen bij deze foto’s! Wat een gedrocht! De volgende auto zal in ieder geval geen wrx meer worden. Jammer!
Wat een hondehok. Net als wat er eerder gezegd is…teveel Kia gehalte. Dit verliezen ze dik van de Mitsu Evo X.
Wat een lelijk ding zeg, lijkt wel een of andere uitgerekte ”budget” mazda, kia of toyota
de 2006 vond ik ook al niks de voorkant was net een soort seat ibiza.. en nu deze ja idd een mislukte mazda 3.

2003-2005 was toch het knapste model

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).