Maybach laptop

Auteur: , 16 Reacties

Wederom een automerk waarbij de marketingafdeling een dealtje heeft gemaakt met een computerfabrikant. Deze keer gaat het om HP, dat met een speciale Maybach-designed notebook op de proppen komt (de HP Maybach ns42). Laten we hopen dat de laptop qua gewicht geen overeenkomsten heeft met de limousine, wat me overigens doet denken aan een potentiële concurrent; de Hummer laptop.

De laptop is van buiten herkenbaar aan de krokodillelederuh afwerking met Maybach logo. Specs zijn waarschijnlijk een Intel Core 2 Duo processor met 64 GB SSD en een GeForce video adapter. De prijs is nog niet bekend, maar het zal natuurlijk geen budget-serie worden (bron: tech2.ru).

Anyway, voor de meer sportieve types is er gelukkig nog een Koenigsegg laptop of Lamborghini notebook.

Maybach Laptop16 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Bomba maar niks is mooier dan mijn Asus.. 6.0 v12 AMG(H)
Doe mij maar de Lamborghini laptop, ik heb al een lamborghini portomonnee dus ja..
jezus, koop je zo’n dure pc, krijg je nog een slechte ook kwa specs
die marketingafdelingen moeten eens iets auto-gerelateerd bedenken, dit heeft helemaal niks met auto’s te maken
ik heb liever een goeie laptop
lincoln mark8
@sebastiaan….volgens welingelichte bronnen heb ik vernomen dat maybach binnenkort inderdaad auto,s gaat verkopen…. tevens zijn ook alle onderdeeltjes +/- 25.000 stuks los te koop.
Het is qua specs een prima laptop hoor :)
Dit ruikt toch een klein beetje naar een Hoax. Niet omdat dit ding er gewoon niet uit ziet, maar omdat het wel een heel ouderwets model van HP lijkt. De modellen van HP hebben tegenwoordig magneetsluitingen op de klep, daar komt geen ouderwets schuifje meer aan te pas en dat ouderwetse schuifje zie je wel op de Maybach Notebook. Zo ook de knopjes voor audio en video: die zijn op de nieuwe notebooks van HP als touchbuttons geplaatst, op de Maybach notebook zijn het ouderwetse druktoetsen. Lijkt me dat Maybach geen verouderd model wil voeren, net zoals Lamborghini en Ferrari, dus: dit is onzin. ;)
goh mooi zeg zo’n krokodildo bekleding van je laptop!
@Mr.R

Ik heb die foto’s ook goed bekeken. En als ik het model zie en dat tafeltje zo zie waar die op staat dan geloof ik er ook niet in.. Het bericht is op 1 april geplaatst. De russischesite is de enige met foto’s.
En er staat een update bij die ik even vertaald heb uit het russisch:

03.04.2007 Update:
In verband met grote interresse naar het project hebben wij de vertegenwoordiger van het bedrijf HP gevraagd om dit nieuws te becommentariëren. Lees in de nabije toekomst op Tech2.ru het officiële antwoord.

Oftewel kijk nog eens een keer op onze site…

HOAX!!
ik kon het me al moeilijk voorstellen, deze laptop getuigt nou niet echt van de goede smaak, of extravagate uitstraling.
dat soort laptops zijn toch wel echt voor patsers want de meeste eigenaren zullen niet ook nog een auto van het zelfde merk bezitten en de computers zijn ook niet rete-snel ik vind het iig een beetje een goedkoop marketing trucje je wilt toch niet een porsche computer als die computer als die de prestaties van de auto porsche niet kan evenaren?
Blerghx! Erg jammer dit. Als je dan toch als exclusief automerk beslist een exclusieve laptop uit te brengen laat ‘m dan ook exclusief zijn qua specs en design en niet zo’n te bling-bling gepimpt ding.
rare lui… die laptop van hp is model stenentijdperk….volgens mij is t een hoaks…
Doe mij een lamborghini Asus laptop
April 1ste!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).