Nog 1x een fietsenrek dan!

Auteur: , 104 Reacties

Het is hier piep-drie-dubbeltjes toch geen fietsblog! Of zijn we stiekem wel benieuwd op welke auto het imperiaal geschroefd staat?

Een M5, S8 of 760i met fietsenrek is nog niet zo schokkend. Een Ferrari F40 met fietsen op het imperiaal is wel het toppunt!

Ferrari F40 fietsenrek

Met dank aan Tim voor de tip!104 reacties

Logisch toch?
Moet niet gekker worden :P
bwaaahaha geniaal, zou ie van armstrong zijn??
Whaaaahaaa okee.. leuk..:P
of von der schumi?
///M For Life!!!
hahahahaha,

jongens dit gaat gewoon te ver :)

Dit is zo’n haat liefde situatie :D
Begint de discussie nou weer opnieuw? Mensen mogen hun fietsen toch met de auto verplaatsen, en het maakt niet uit met wat voor auto je dat doet. Ok, het is niet gebruikelijk dat bepaalde topmodellen daarbij worden gebruikt, maar het kan wel en het is dus geen probleem.
Nee de nieuwe auto van Tom Boonen
JA! Daaaaaaaaaaaaag jongens! Ik geloof er geen bal meer van!

Vandaag creamiddag op school geweest, jongens? Ik kreeg klei onder mijn neus gedrukt, waar ik dan een asbak van moest maken en jullie krijgen nu photoshop onder je neus gestopt?
vØlvØ frǽk
oke de 3 voorgaande had ik helemaal geen problemen mee,
het waren tenslotte sport sedans…
maar dit is een sportwagen en nu begin ik toch wel een beedje te twijfelen..
maar van de andere kant.. waarom niet? het is zijn auto en als hij lekker wil fietsen, laat hem dan..
idd fotoshoppie kijk maar op hoe die onderste dingen op het dak zitten kan nooit hij heeft geen dakrails ofzow morge wordt het zekr ugedated dat het een shoppie is :P
vØlvØ frǽk
@ Rick Dos
er klopt idd iets niet met die uitlaat..
eerlijk gezegd begin ook nu ook wel te twijfelen of deze wel echt is..
HAHAHAAHAHHAHAHAA de nieuwe auto van tom boonen hahahhahahahahahahhahahha die is echt TEEEEEEE GOED
het driehoekje achter de deur ziet er niet goed uit…. is dit wel een Ferrari of is dit één of ander zelfbouwhok?
Ik kan ook gewoon niet geloven dat dit geen fotoshop is, die dakdragers lijken alleen wel van het type dat je om het dak klemt als je de deur geopent hebt, op de 1e foto lijkt ook redelijk realistisch zo te zijn. Of ziet iemand daar wel iets aan wat op een shop duidt?
hahahahahaa nieuwe auto van boontje die is echt goed ja
Als je ’t mij vraagt…is dit een onwijze replica F40….

Maar de ‘boodschap’ van die fietsenrek berichten blijven… :D
Sowieso shop, normaal staat het woord “tip” ook altijd roodgekleurd zodat je de link kan aanklikken. Dit is nu niet het geval, geloof er niets van, daaahaaag.
Je ziet ook nog bomen op t dak gereflecteerd, maar geen spoor van fiets of drager…
Ik heb hier een foto van een echte F40 gevonden die onder bijna dezelfde hoek gemaakt is. (weet niet hoe ik een hyperlink zet)

http://www.itrsport.com/pictures/03_aug_f40/2_640.jpg

en het enige verschil wat ik tot nu zie is het lucht-uitlaat-gat tussen het voorspatbord en de deur.
vØlvØ frǽk
@ ThoMaster
ja op de eerste foto ziet het er idd goed uit…
maar op de 2de foto is er toch iets mis met de uitlaat… toch?
@ thomaz
niet altijd, misschien heeft Tim de foto zelf ingestuurd in de bijlage van de mail.. ;-)
dit ziet er voor mij uit als een onbekende versie van de f40 of het is een fotoshop maar denk dat er iig íets niet klopt
vØlvØ frǽk
ow het is trouwens niet de uitlaat …. :$
grote fout van mij, mijn nederige excuses..
maar in elk geval links achter klopt er wel iets niet
’t is een F40 LM, en volgens mij zijn die niet toegelaten voor op de straat…
@ Volvo freak

haha, dat is inderdaad niet de uitlaat nee, die zit in het midden, het lijkt of er iets met duct-tape afgeplakt zit ofzo. Maar ik ga nu National Geografic kijken, over Ferrari. ;)
Alleen een FXX zou dit nog overtreffen :p
T’kan trouwens ook andersom:

Auto op je fiets!

http://farm1.static.flickr.com/92/220861040_e3398fa2d2.jpg?v=0
dit is het toppunt:P
fijn met de auto naar ’t werk
@ Pannekoek Hahahahahahaha
Hahaha ultiem!!!
haha wat een pannenkoek
@ Marco: het is een streetlegal F40 US Spec met aftermarket LM spoiler.
Het ziet er wel bedrieglijk echt uit… zie de reflecties van de dragers in het dak e.d
Ik denk dat dit echt is en geen shop.
Die Amerikanen doen wel meer rare dingen met Ferrari’s.
hahaha fout dit, je gaat me niet vertellen dat de F40 de enige auto van de eigenaar is waardoor hij noodgedwongen een fietsendrager op ’t dak moest doen :P

@floryn
Het is de Ferrari F40 LM
http://www.ferraris-online.com/cars/FE-F40-85015/images/P000Fade.jpg
Trouwens nu we het toch over de F40 hebben, heeft iemand wel eens gehoord van de F40 GTE?? Zo niet? Ga maar gouw even google’n! 900 pk!!!
Zo dit is nog wel de gekste, maar dit is inderdaat een F40LM (le mans) maar die zijn toch niet goedgekeurd voor op de openbare weg??
Waarom loopt de luchtinlaat achter het voorspatbord niet door…
@ Autofreak


Michiel van den Brink schrijft,

18 April 2007 om 22:46
@ Marco: het is een streetlegal F40 US Spec met aftermarket LM spoiler.
Het ziet er wel bedrieglijk echt uit… zie de reflecties van de dragers in het dak e.d
Ik denk dat dit echt is en geen shop.
Die Amerikanen doen wel meer rare dingen met Ferrari’s.

Als je een Ferrari hebt , wat doe je dan met een fiets ?
Als dit echt is ( wat ik nog steeds betwijfel ) dan ga ik van carriere veranderen en word dan ook fietsendief!
Heeft iemand een link naar een grotere foto?
hahah lachen!!
Is dit nu écht de laatste? Het zou fijn zijn… Maar dit is ook wel de frappantste, bij die anderen gaat het nog, die zijn ervoor gemaakt, maar bij een supersportwagen als deze?! Dat vind ik zelfs vreemd.

@ Volvo freak; Die ‘uitlaat’ van je is het nummerbord, en er zit een zwarte balk overheen voor de privacy van de eigenaar.
Ik keek net naar die reportage op nat geo. , zoveel passie (en reclame voor ferrari; moet wel gezegd worden) endan zet hier iemand er een fietsrek op… :(
Over de vorige auto’s vond ik het geen probleem dat er een fietsenrek op stond,
maar op een Ferrari f40 daarentegen…
prachtig, dit lijkt mij zeker niet gesjopt..

best bizar, als ie op topsnelheid rijd vliegt die fiets wel weg denk ik :P of zou de drager op 300+ snelheden berekend zijn?
haha… het moet werkelijk nu niet gekker worden! we zijn het er nu over eens dat het een echte ferrari is met daadwerkelijk een fietsenrek op z’n dak, ook ik kan niks vinden dat op een photoshop duidt. en even voor de duidelijkheid, dat witte rechtsonder is het nummerbord.
dit lijkt me trouwens geen doorsnee F40 eigenaar, wie gaat er nou aftermarket spul (velgen, spoiler) op zijn F40 zetten, om nog maar te zwijgen over dat fietsenrek.

“TimMR2 schrijft,

18 April 2007 om 22:47
hahaha fout dit, je gaat me niet vertellen dat de F40 de enige auto van de eigenaar is waardoor hij noodgedwongen een fietsendrager op ‘t dak moest doen”

hij hoeft in iedergeval geen halsbrekende toeren uit te halen om de fiets eraf te krijgen, de ferrari is zo laag……
Als het een replica is zou het helemaal op niets slaan toch? Je maakt toch net een replica om stoer over te komen, niet om als wielertoerist over te kunnen komen? De auto ziet er ook vrij “on-replica” uit.
Eventueel is het een fotosoep, maar dan toch mooi gedaan lijkt me.
Geweldig. Bij die sedans is het wat duf, maar op zo’n F40…. Helemaal goed! Kijk dan heb je klasse, ballen, lef, schijt aan de wereld. Dikke 10. Vent naar m’n hart. Ik meen het.

En toekomst gericht… na een bescheiden crash kan-ie altijd nog naar huis fietsen.
als het al een fotosjop is, dan is het niet door de heren van AB gedaan:

http://freewebs.com/ferrariporsche/ferrarif40.htm
Dit is een echt spannende topic! Echt of niet echt… Ik kan en wil niet geloven dat dit echt is. Ten Eerste: dan zou die foto al véél langer op AutoBlog gepasseerd zijn, want er bestaat niets choquerender dan dit en ten Tweede: als je met een F40 – dé ultiemste Ferrari – onderweg bent, wíl je toch niet gaan fietsen?! En ten Derde: waar zou hij de dakrails dan gehaald hebben? Zelf in mekaar geknutseld? Of bij auto 5, bij dakdragers voor F40’s?
Ik dacht dat het voor die ///M5, S8 en die oh zo mooie 760i al moeilijk genoeg was, zo’n stom rekje achterop je auto. Nu ik zie dat dit ook op een Ferrari F40 kan, met zijn (in dit geval) mooie zwarte velgen, begin ik mij af te vragen of we dit nog wel serieus moeten houden. Het punt is: Een sportauto of iets moois wat niet veel voorkomt, en waar je dan een fietsenrek op ziet staan, dat kan niet meer. Daarom mijn medeleven en diepe respect voor deze 4 auto’s. Vreselijk.
:P
Ik vind het wel vet alleen aan de kwaliteit van de foto is te zien dat ie heel oud is maar wel bruut.
Welke imeriaal leverancier maakt er een imperiaal voor een auto waar er een paarhonderd van zijn en NIEMAND er een op WIL!
Ik zag bij de tandarts ook een behoorlijk fietsenrek…
HeadlightInYourMirror
Nu kan ik best een beetje overweg met fotosjop, maar ik ik zie graag een bewerking van een van de respondenten waar ze op deze wijze een fietsenrek op (bijvoorbeeld) een Aston Martin Vantage monteren…

En, zoals al eerder aangegeven, vertel mij maar waar je een fatsoenlijke fiets kan huren. En niet eentje voor je schoonouders.
Dat noem ik nou een racefiets :D
Dit is voor zover ik kan zien niet gefotosoept hoor. Als argument dat ik weet war ik het over heb zal ik dan maar zeggen dat ik voor m’n werk Photoshop. De reden dat je de reflectie niet ziet is omdat je onder een hele grote hoek op het dak kijkt en daardoor reflecteerd hij wat er verderop te zien is (de bomen dus) en niet het fietsenrek. Schaduw is wel overgenomen, maar omdat het een bewolkte dag is is er geen scherpe schaduw, dus dat klopt ook. En als laatste argument is dat het licht op beide foto’s van dezelfd kant.

Maar goed ik vond het bij de andere auto’s niet zo erg, maar hierbij vind ik het toch wat not done.
Mij lijkt het geen fotoshop, maar is die fietsendrager specifiek gemonteerd voor de foto.

Lekker mensen opfokken en dat lukt goed gezien de reacties hier… :roll:
hey een f40 en een racefiets he. hij heeft tenminste geen citybike of zo hahaha. moet kunnen als hij dat wilt.
Als fietser en autoliefhebber vind ik dat natuurlijk dat dit moet kunnen, toch stel ik voor dat de (rijke) eigenaar zicht een Brompton vouwfiets aanschaft en die mooi in de kofferbak (ipv het reservewiel) legt…

http://www.fietspraat.nl/2006/02/sportieve_vouwfietsen.html
Wat een hoop emotie over een fietsenrek op een (dure)(sport)auto. Alleen maar handig toch dat het kan? Juist als je gewend bent aan je eigen fijne auto, dan wil je toch ook op vakantie je eigen (dure)(sport)fiets meenemen?
OK, het ziet er even niet uit, boeien. Maar dan heb je wel je eigen Cannondale op je vakantie adres, in plaats van dat afgebaggerde huurfietsje van de lokale Halfords waarvan de remmen het niet doen. En dan heb je nog mazzel als dat het enige is.
Kan me eigenlijk niet voorstellen dat er dakdragers voor deze auto zijn. Het is niet alsof er een enorme afzetmarkt voor is.
Deze foto had ik al paar jaar op m’n computer, dus ik had het eindelijk verwerkt en nu komt alles weer boven (letterlijk)..
Wat ik veel erger dan die fiets vind is die the A-team achtige troep die je in Amerika moet hebben, zoals 234 reflectoren en die afzichtelijke bumpers zodat t net een botsautootje wordt. Maar ja veiligheid boven alles daar, dat je met je snotneus en all star gympies wel op je 16e een R1 mag opengooien en dat elke auto daar minimaal 250pk heeft vergeet ik even. Geen wonder dat je daar zoveel malloten hebt
omg dit meen je niet!
dit kan toch niet! iemand moet hier wat van zeggen…
Is dit geen fotobewerking?
Benny1 schrijft,

18 April 2007 om 21:17
Ik wacht eigenlijk op een F430 met een fietsenrek

Een F40 LM is ook goed wahahaha !
WAAROM!? Dit kan toch niet!
Okeey, vorig keer zei ik dat er niks raars aan is.. Maar dat het nu op een F40 is gaat het me te ver! :P Ziet er wel grappig uit eigenlijk.. :P
dat gaat toch wel ECHT te ver!! sjezus zeg :D
laten we zeggen voor de sportieve rijder
jonge als je in een f40 de wereld rond crosset kan je toch ook wel een range rover of zo kopen *****
Dat gaat gewoon te ver :’)
Zn fiets op het dak en zn surfplank achterop.
Triest hoor !
Ok, dit is wel fout.

Bij een M5, S8 enz hoort het gewoon, het zijn immers praktische sportwagens.

Dit is alsof je met een Formula 1-auto een sleurhut naar Frankrijk fahrt… :S
dit is er wel over
hahaha geweldig dit zie je je al gaan op een ferrari meeting
dus als ie afbrand en dat gebeurde nog wel heb je een alternatief
Waar blijven de foto’s van een Diablo SE30 met trekhaak?
BijDehandmatig
Nog toffer zou zijn ist een Veyron met aanhangwagen.
Nee klaar. Die BMW kan nog net maar een Ferrari :roll: wtf man dats pas kk schande als je zo op te straat gat rijden
wrom blijft hier zoveel discussie over?:O vind dit btw wel vet; tenminste iets égt origineels voor jj ferrari..:P
ok, nou gaat het te ver!
snelle fiets man
Die fietsen heb je ook wel nodig ,want toen waren ferrari’s nog niet betrouwbaar.
hoe hard gaat het nu denk je :) hallo dat staat tog niet maar tog best lol vergelijk het maar met een viper met een carevan
Dikke photoshop..:S
Ik wil de Murciélago van Tom Boonen wel eens met een fietsenrek erop zien.
natuurlijk is ie echt…dat moeten jullie als beoogd auto liefhebber toch kunnen zien…onder de rubber tussen deur en dak zit een klein palletje waar merken als thule en mont blanc zo een imperial om gooien..
Ik zie het probleem niet. Nou eigenlijk wel, fiets op het dak is best wel niet zo goed voor je fiets vooral als het wat harder gaat. En ik denk dat deze best hard kan… Maar ik heb ze nog wel gekker gezien: in Duitsland, wo den sonst?, een Boxter met fiets op het dak, daar heb je pas echt een interesante constructie voor nodig.
@DavkeG:
die is er misschien wel, van die reclame van de lotto tijdje terug. Was een se30 met caravan
Inderdaad als iemand met een F zijn fiets wil meenemen so what. In dit geval vind ik de fiets mooier dan de wagen wat een lelijke spoilerbak
Wat is dat witte ding rechts op de achterbumper?
@ iFi®

Das links.. ;) En dat is het nummerbord.. :P
Voor zover ik het kan zien kost die fiets op zich ook al dik tegen de 15.000€ hoor. Zoiets wil je natuurlijk met stijl vervoeren, of niet soms?
Trouwens, fietsenrek of niet, het blijft een gruwelijke bak die F40. Laat de mensen nou toch ‘ns gewoon met rust.
een fiets voor 15000? niet overdrijven
tjah. als ik hem zo bekijk zeg ik replica. oftewel een fake ferrari en volgens mij is dit de fake auto van robin veen (big Brotherhuis) geweest of nog steeds.
Dit is absoluut GEEN photoshop.

Deze F40 is van Amir Rosenbaum. Voor zover ik weet houdt Rosenbaum nog steeds het record van de Virginia City Hill Climb in deze F40. De auto is niet meer standaard en liep op de zoutvlakten van Bonneville 216 mph (zo’n 345 km/h).
nog altijd een van de mooiste wagens ooit van ferrari geweest, vind ik persoonlijk.
Beste lezers, ik ben bijna jaloers op die ferrari, ik zoek een allesdrager voor een lincoln continental uit 1995, bestaat niet, maar ik wil toch mijn porta-bote (opgevouwen bootje) afmeting 325 cm lang en 11 cm dik (lijkt op surfplank) vervoeren iemand een goed en legaal idee?? we moeten er wel 1400 km mee rijden dus.. Bedankt voor het meedenken!!!
@jacqie waarom neem je geen dakdrager of een karretje voor achter je auto


en over de ferrari met fiets: hoe zielig heel erg zielig
zou leuk staan op ebay te koop dakdragers 1x gebruikt op mijn f40

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).